teşekkürler canımmm,...Slm kizlar nasilsiniz?eftelya merirdemir hayirli olsun ogrenmissiniz ne guzel darisi bizlere.
Aman maşallah de kendineBisküviden ziyade şu çok iyi geldi. Minik minik patatesleri alüminyum folyaya sarıp 1 saat fırımda pişirdim. sonra sıcakken ortadan ikiye ayırıp biraz tuz ve beyaz peynir koydum.. sıcak sıcak yedim. O çok iyi geldi. Şimdi bomba gibiyim..
mericdemir ve eftelya ne mutlu size siz de öğrendiniz cinsiyetini. Darısı ben dahil öğrenemeyenlerin başına....
arkadaşlar cinsiyetleri öğrenmişsiniz çok tebrik ederim.Allah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :)
Kuzenime 9 ay erkek dediler hersey alindi dogumda kiz oldu anne baba soka girdiler allahtan normal dogummdu babasinin kopyasiydi:)aile icin sok oluyor.acaba benimkinin cnsiyeti ne:)insan merak ediyor.dun forumdaydim cok guzel ciciler gordum ama alamadim belli olmayinca ogrensekte alisveris yapsak.
Slm kizlar nasilsiniz?eftelya merirdemir hayirli olsun ogrenmissiniz ne guzel darisi bizlere.
Bisküviden ziyade şu çok iyi geldi. Minik minik patatesleri alüminyum folyaya sarıp 1 saat fırımda pişirdim. sonra sıcakken ortadan ikiye ayırıp biraz tuz ve beyaz peynir koydum.. sıcak sıcak yedim. O çok iyi geldi. Şimdi bomba gibiyim..
mericdemir ve eftelya ne mutlu size siz de öğrendiniz cinsiyetini. Darısı ben dahil öğrenemeyenlerin başına....
Kuzenime 9 ay erkek dediler hersey alindi dogumda kiz oldu anne baba soka girdiler allahtan normal dogummdu babasinin kopyasiydi:)aile icin sok oluyor.acaba benimkinin cnsiyeti ne:)insan merak ediyor.dun forumdaydim cok guzel ciciler gordum ama alamadim belli olmayinca ogrensekte alisveris yapsak.
selam güzel anneler..
dr cinsiyeti gördü heralde ama ben sormayınca söylemedi. 13+6 yız.
bizim amniyosentez yapılma durumu var, cinsiyeti ne biz soruyoruz ne dr umursadı.
sağlıklı mı, burun kemiği oluşmuş mu, omurga taslağı tam mı vs. bizim sorularımız cevaplarımız bunlar.
burnunu dönmedi bi türlü son kontrolde, sırtını döndü yattı, balık kılçığı gibi omurgası vardı
inş herkesin sağlıklı bebekleri olur..
bu arada göbekleriniz ne durumda? benim bilmeyenler anlamaya başladı:26:
çok erken değil mi?
pantolon sıkıyo diye düğmesini kapatmıyodum, o daha çok belli ediyo sanırım.
selammmben birşey sorucam ilk defa gebelik kontrellerine devlet hstnsine gittim
normalde cinsiyeti hep erken öğrenmiştim bu sefer hiçbirşey söylemedi dr.
acaba devlet hstnesinde söylemiyorlarmı bebek cinsiyetini:26:
merhaba kızlar bende daha 13 haftalık iken öğrendim prensesimi bir kaç bişey aldım ama fazla alamıyorum bende ne olur ne olmaz diye 6 7. aylarda artık:)
selammmben birşey sorucam ilk defa gebelik kontrellerine devlet hstnsine gittim
normalde cinsiyeti hep erken öğrenmiştim bu sefer hiçbirşey söylemedi dr.
acaba devlet hstnesinde söylemiyorlarmı bebek cinsiyetini:26:
bende doğuma yakın alış veriş yapmayı düşünüyrmm
tabiki söylüyorlardır da ,biliyosun die belki söylememişlerdir
hatırlatmak gerekiyo bazen dr.lara unutabiliyrlarr
teşekkürler canımmm,...
Aman maşallah de kendine
bende geçen gün arkadaşıma kendimi çok zinde hissediyrm hiç hamile değilim gibi demiştimmm
o gece ayılıp bayıldımm inan evdeeee
teşekkürler canımmm
aminnnn
allah cümlemizeee,Allah acılılarını göstermesinnn
canım sanırım devlet hastenelerinde 5 . ayda söyleniyor diye biliyorum ben
yok canım sordum daha çok var 5-6 aylıkken belli olur dedi
zaten bu aydan sonra özele gidicem de daha 1 ay varbiran önce öğrenmek istiyorum cinsiyetini
yok canım sordum daha çok var 5-6 aylıkken belli olur dedi
zaten bu aydan sonra özele gidicem de daha 1 ay varbiran önce öğrenmek istiyorum cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?