2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar tansiyon çok çok önemli. aman çok dikkatli olun tansiyon inip çıkmasına...
Benim bugün midem bulanıyor. Bastırsın diye şu takoz diet bisküvileri yiyip duruyorum..
Gülpembe supervisoruma laf anlatmaya çalışıyorum. 1 hafta önce bitirmesi gereken işi bitirmedi ve benim iki ayağımı bir pabuca soktu. O yüzden çok sinirliyim ve stresliyim. Neyse... su yolunda akarmış. En kötü ihtimalle uçak biletimi bir kere daha erteleyeceğim ne yapayım.

mommy fotoğraflarımda hayalindeki gibi çıktığım için mutlu oldum.. Çok teşekkürler. Evet ben hep sadeliği severim ve hayatta en basit şeylerin en güzel şeyler olduğunu savunurum hep...Ben daha senin fotolarına bakamadım. İnşallah baakrım bugün...

ayy tebrik ederim canm çok sevindim,bende çarşamba felan gitmeyi düşünüyorum inş.gösterir yaa

Cinsiyetini öğrenen birkaç arkadaş olmuş.. Tebrikler..Darısı ben de dahil öğrenmeyenlerin başına diyorum....

canım sen sinirlenme insanlarla calısmak cok zor iyi geliyormu peki bisküviler

mericdemir2007 ve eftellya prenseslerinize darısı artık bana yarın kontrolüm var inş gösterir

ayy tebrik ederim canm çok sevindim,bende çarşamba felan gitmeyi düşünüyorum inş.gösterir yaa

Cinsiyetini öğrenen birkaç arkadaş olmuş.. Tebrikler..Darısı ben de dahil öğrenmeyenlerin başına diyorum....

sağolun kızlarrr
benimki dr. biraz uğraştırdı ama sonunda kız dedii
umarım bi değişiklik olmazz

gozun aydın cnm .ne gusel herkes ogrenıo cınsıytını ben de kesın gormek ıcın 1 ay dha beklıcem(

insan korkuyor bir tanıdıgımıza 8 ay boyunca kız demiş doktor sonra bebek erkek cıktı

ayyyyyy ne kadar garip kendini alıştır alıştır sonunda farklı bi cinsiyet çıksınnnn

Dilse yede 6 ay boyub-nca erk. demişler daha sonra kıza dönmüşler
....
değişicekse bari bi sonraki randevuda söyleselerrrr,böle şeyleri duy duy iyice pinpirik oldum ben yaaaaaaa
gözümle görmeden inanaman diycem yakındaaaa

bana da kız dediler ama hala içimdi acabalar var......amcamın kızına 5-6 aya kadar kız dediler.....pembe pembe elbiseler almış.....sonra erkek dediler....
o yüzden kendimi kaptırıp kıyafet almıyorum henüz....

eşime de söyledim bu tarz seyleri oda resim versin diyor gerçekten cok kötü herkese söylüyorsun bebek bi doguyor tam tersi inş değişmez de kızım oglum diye seversin

haklısın aslında doktorlara güvenmemek gerek aklıma bir araba reklamı geldi adam tek bebek beklerken ikiz bebek cıkıyor ultrason resimlerine baktıgında burda ikincisi yoktu diyor büyük süpriz

aynı sey hastanede tanıstgm bırının basına gelmış 9 ay boyunce kız demısler herseyı alınmıs pembelı cıclıbıcılı bebek bı dogmus erkek:))))pembış kıyaftlr ıcınde kalmış

aynı sey hastanede tanıstgm bırının basına gelmış 9 ay boyunce kız demısler herseyı alınmıs pembelı cıclıbıcılı bebek bı dogmus erkek:))))pembış kıyaftlr ıcınde kalmış

ay buda cok kötü ya en azından son ay değiştirirsin

Slm kizlar nasilsiniz?eftelya merirdemir hayirli olsun ogrenmissiniz ne guzel darisi bizlere.

canım sen sinirlenme insanlarla calısmak cok zor iyi geliyormu peki bisküviler

Bisküviden ziyade şu çok iyi geldi. Minik minik patatesleri alüminyum folyaya sarıp 1 saat fırımda pişirdim. sonra sıcakken ortadan ikiye ayırıp biraz tuz ve beyaz peynir koydum.. sıcak sıcak yedim. O çok iyi geldi. Şimdi bomba gibiyim..

mericdemir ve eftelya ne mutlu size siz de öğrendiniz cinsiyetini. Darısı ben dahil öğrenemeyenlerin başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…