Ku-ıl tüy problemine başka bir çözüm düşüneceğiz o zaman. Ama benim kıllarda da çok azalma var. Çıkmak bilmiyorlar.Hamilelikte çok kıllanıldıüını duymuştum halbuki.ancusha bi zaman da sonra malum bölgeyi görmekte zorlancaksın:)) en çok ona şaşrıdım ben. kilolu insanlar naparlarmış ki ya :)))
bence de en doğrusu olan bu... abur cuburum tatlı düşkünlüğüm yok.. aşermem hiiç yook .. bu nasıl hamilelik diyom eşim ense yapıyor .. oysa şunu çekti canım bunu çekti diye koşturacaktım ... baştan öle diyodum
Gulpembe hadi gözün aydın. Bu cinsiyeti en son ben öğreneceğim galiba. Sen de öğrendin.. Testlerinin de iyi çıkmasına çok sevindim...
yok yok ben bekliyorum seni ben :))) bende bu inatcı bebiş oldukca ben kolay kolay ögrenemem :)
gerçekten sabır tası olmak gerek tam emin değilim dedi ama kız dedi heralde kızdır artık kızım diye sevebilirim sıpamı
vala doktor da önemli canm belki söyler seninkide darısı senn basına cok tesekkürler
bence de en doğrusu olan bu... Abur cuburum tatlı düşkünlüğüm yok.. Aşermem hiiç yook .. Bu nasıl hamilelik diyom eşim ense yapıyor .. Oysa şunu çekti canım bunu çekti diye koşturacaktım ... Baştan öle diyodum
bence de en doğrusu olan bu... abur cuburum tatlı düşkünlüğüm yok.. aşermem hiiç yook .. bu nasıl hamilelik diyom eşim ense yapıyor .. oysa şunu çekti canım bunu çekti diye koşturacaktım ... baştan öle diyodum
bu saate kadar bekletip kız demişse kızdır o :)
merhaba teyzeler nasılsınız biz kontrolden geldik down sendorumu testimiz temiz cıktı hersey gayet iyi cok şükür113 gr 10.2 cm doktor emin degilim dedi ama kız olabilir dedi ögrenmek için erken dedi onu bile demicekti de ve sonunda kalp sesinide duyduk yalvardım resmem ikisi için bizden havadisler böle bende fallar tuttu
İkimiz dışında öğrenmeyen kaldı mı???
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
ı ıh. Biz kafa kafaya gidiyoruz seninle:)
temiz ev demeyingücüm anca mutfagıma yetiyor.
Dün bi çamaşır asışım var askılıga. 3 parça 3 parça git gel bilmem kaç seferde bitirebildim :)
eşim de işten geç gelebiliyor .
ben de öle düşünüyorum ama herhangi bir resim vermedi senin bebişlerin cinsiyeti belli mi
merhaba teyzeler nasılsınız biz kontrolden geldik down sendorumu testimiz temiz cıktı hersey gayet iyi cok şükür113 gr 10.2 cm doktor emin degilim dedi ama kız olabilir dedi ögrenmek için erken dedi onu bile demicekti de ve sonunda kalp sesinide duyduk yalvardım resmem ikisi için bizden havadisler böle bende fallar tuttu
oh ellerine sağlık sinire ütü birebir valla buhari başa başa yapıyorum süper oluyor bir de tv de saçma sapan birşey aç söylene söyleme yap. Hatta eşim bıle öğrenmiş kime bu sinir derdün iptal ettiğim camlara giriştim salon hariç. Orayı silersem düşerim çok büyük cam. Ve şimdi Kustum geldim kızlar ama evim mis gibi oldu ya
bir sürü kişi var daha başta dilse sen ve ben :)) hayırlısı olsun ne diyelimm
benim de cinsiyet belli değil daha...
12.5 haftaydı son ultrason (ikili tarama için) ... daha da gitmedim.
Ku-ıl tüy problemine başka bir çözüm düşüneceğiz o zaman. Ama benim kıllarda da çok azalma var. Çıkmak bilmiyorlar.Hamilelikte çok kıllanıldıüını duymuştum halbuki.
Dün akşam benimkini migrosa yolladım. Canım bir yaz meyvesi çekti ve orada vardı... Gitmiş o meyve diye pomelo diye tropik bir meyve alıp gelmiş...Ufff dedim bir ağız tadıyla aş eremiyorum..
Kızlar baş ağrım tuttu yine..Gözlerimi açamıyorum. Son zamanlarda çok sık olmaya başladı bu.Önce başım ağrıyor sonra burnum kanıyor.Burnum kanadıktan sonra da bir rahatlama geliyor.Doktor normal dedi ama yine de insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.Hele dişlerim.Diş fırcalarken kan kaybından gidecem diye korkuyorum. Fırcayı degdirmemle kanaması bir oluyor.ASpirinden mi oluyor acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?