Kızlar baş ağrım tuttu yine..Gözlerimi açamıyorum. Son zamanlarda çok sık olmaya başladı bu.Önce başım ağrıyor sonra burnum kanıyor.Burnum kanadıktan sonra da bir rahatlama geliyor.Doktor normal dedi ama yine de insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.Hele dişlerim.Diş fırcalarken kan kaybından gidecem diye korkuyorum. Fırcayı degdirmemle kanaması bir oluyor.ASpirinden mi oluyor acaba:44:
Kızlar baş ağrım tuttu yine..Gözlerimi açamıyorum. Son zamanlarda çok sık olmaya başladı bu.Önce başım ağrıyor sonra burnum kanıyor.Burnum kanadıktan sonra da bir rahatlama geliyor.Doktor normal dedi ama yine de insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.Hele dişlerim.Diş fırcalarken kan kaybından gidecem diye korkuyorum. Fırcayı degdirmemle kanaması bir oluyor.ASpirinden mi oluyor acaba:44:
yalnız bu aşerme işini de abartmışlar. bakın kaç kişiyiz şurada ve aşerdim yemezsem bittim ben diyen çıkmadı birkaç bulantı krizi haricinde abartıları yalanlar gibiyiz
doğru dilsede öğrenmedi henüz.. Ama o öğrenir yakında. randevusu yakın galiba onun. Benim daha 3 hafta var
yalnız bu aşerme işini de abartmışlar. bakın kaç kişiyiz şurada ve aşerdim yemezsem bittim ben diyen çıkmadı birkaç bulantı krizi haricinde abartıları yalanlar gibiyiz
ı ıh. son gittiğimizde baktı ama anlayamadı. nisan ilk haftası randevu. muhtemelen belli olurlar:)
sağlıklı olsunlar da hele:)
cinsiyetleri belli olunca ufak ufak alışverişe başlamayı düşünüyorum, sizler gibi 6-7. aylara bırakamam mlsf. şimdi bie çok çabuk yoruluyorum ve hemen karnım ağrıyor.
tebrik ederim. bence de turamit' in dediği gibi kız dediyse kızdır artık,d eğilse bile doğana kadar kız demeye devam edecektir:):)= tekrar gözün aydın.
Dils3 geldi forum koşmaya başladı. Vallahi benim gibisin ya yine mi çamaşır suyu aldın eline demesin diye kaşla göz arası tuvaletin yerlerine döküyorum, kapıyı kapatıyorum sonra yine o görmeden duruluyorum, çamaşır suyu döküldü diyorumben işten gelince gözüme batan işleri yapıyorum. O da istiyor ki haftada bir gün birlikte yapalım temizliği, ağır işleri o yapsın. veya kadın çağıralım.:)
kızlar, ben de bebiş de iyiyiyz şükür. o tarz bir şey değil. annem biraz rahatsız. dönem dönem atakları olur o zamanlar gider ben kalırım yanında... şimdi gene o dönemde gidemedim de inşallah hemen atlatır bu sefer.
yeşil elma benim de çok keyifle yediğim bir meyve...di mi. hani aklımıza geliyor ama olmazsa da olmaz die bişi yok.
ben de yeşil elmaya sardım bu sıralar
sormadım. Artsada yapacak birşey yok. Gözden çıkardık bebiş için....Özel sağlık sigortam olduğu için ben çok az ödüyorum aslında..Tabi zamanında iyi prim ödedik.ben haftaya salı 3lü tarama icin gidicem fakat askeri hastaneye gidecegim icin muhtemelen doktorlar burunlarından kıl aldırmazlar. cinsiyet sormam bile belki. sonucları kendi doktoruma gösterecegim zaman sorarım. onunla iyi anlasıyoruz. bu arada özel hastane fiyatları artmıs. gerci senin saglık sigortan vardı ama sordun mu tekrar fiyatları
hakkaten yeşil erik ve çilek mevsimi geliyor.. Çok mutluyum çoook...öldüm gülmekten ... ben de geçen gün yatarken dedim ki yeşil erik canım çeksee naparsınn yazı bekle az kaldı diyor kıçını kaldırmaya niyeti yok akıl veriyor bir de... erkekler alem yaa
Benim de çok başım ağrıyor, ama henüz kanama olmadı...Kızlar baş ağrım tuttu yine..Gözlerimi açamıyorum. Son zamanlarda çok sık olmaya başladı bu.Önce başım ağrıyor sonra burnum kanıyor.Burnum kanadıktan sonra da bir rahatlama geliyor.Doktor normal dedi ama yine de insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.Hele dişlerim.Diş fırcalarken kan kaybından gidecem diye korkuyorum. Fırcayı degdirmemle kanaması bir oluyor.ASpirinden mi oluyor acaba:44:
Bir kişi daha eklendi..4 olduk...benim de cinsiyet belli değil daha...
12.5 haftaydı son ultrason (ikili tarama için) ... daha da gitmedim.
evet saglıklı olsunlarda tek dileğimiz bu zaten inş ögrenirsin canım
tesekkürler tatlım artık biz de kız diyoruz zaten kızım diye seviyorduk baba ile cnm senin yarısma ne oldu
aynen o aşerenler bence normal hayatlarında da sıksık canı bişe çeken tontişler .. hamileliği alet etmişler yemelerine gibi geliyor bana :26:
teşekkür ederim ilgilendiğin için. 1497-1498 de yazmışım. Şimdi yazmak kendimi kötü hissettiriyor.
teşekkür ederim ilgilendiğin için. 1497-1498 de yazmışım. Şimdi yazmak kendimi kötü hissettiriyor.
Kızlar çok sevdiğiniz halde hamilelikte tiksindiğiniz şeyler oldu mu??
Benim çok oldu bu....Bebeğim beğenmiyor diyorum...
Kızlar çok sevdiğiniz halde hamilelikte tiksindiğiniz şeyler oldu mu??
Benim çok oldu bu....Bebeğim beğenmiyor diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?