2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eşim becerebilir mi bilmem... mevzu temizlik falan olsa tamam da gıda konusunda eşim benim kadar titiz değil. erkek işte. kaç sene bkar yaşamış yemek yapmış ama... dün salata yapıyorum, limonu sıkar mısın dedim, çıkarmış limonu yıkamadan kesme tahtama koyuyor... ayy dedim dur yıka onu.. dışını mı yiyeceğiz?? mantık bu....

normalde ben meyve tabağı yaparken, sirkeli suyla yıkar,durular soyar dillimler hazırlarım.. geçen canım mandalina çekti eşimden istedim. çıkarmış dolaptan koymuş tabağa... yıkama-soyma yok... yıkamadın diyince kabuğunu mu yiyecen ki? iyi de kabuğunu soyarken elim değecek... benimki bir de erkeğin titizi göyaa, erkek işte.

balığı da ayıklattık ama içinde parça kan var. eşime desem öyle yapar. çok müdahele etsem kızar...

eğer iglo da faydalı ise en azında haftada 1 iglo, diğer hafta taze balık... 15gün dönüşümlü tüketirim... bana kalsa hiç balık tüketmeyecem ama faydalı işte.

kızlar duygusallık ne alemde sizde ben su turkcellin yeni reklamını gördükce aglayasım geliyor hani diyor ya cocugumuz oldu siz koyun istedik diye. ilk cıktıgında agladım hatta eşim güldü sacmalama die :)

kızlar duygusallık ne alemde sizde ben su turkcellin yeni reklamını gördükce aglayasım geliyor hani diyor ya cocugumuz oldu siz koyun istedik diye. ilk cıktıgında agladım hatta eşim güldü sacmalama die :)

ayy beni sorma, gördüğüm şeylere falan değil ama canımı sıkan birşey varsa başlıyorum ağlamaya, bir de bitmek bilmiyor. aslında canımı sıkması da gerekmiyor. oluyor arada

Son düzenleme:

ona ağlıyorum. ama hamile olmadan önce keçili reklamına da ağlıyordum. turkcell acitasyonu seviyor :)

eskiden de herşeye gözlerim dolardı. şimdi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ama eşimin yanında ağlamıyorum. yalnızken... komşular da diyecek ne oluyor bu ağlama sesi her gün

canım bende gecen cupra aldım pişirdim tabi kafası ile gözleri bana baktı cok kötü oldum 2.ye eşime kestirdim bakamıyorum hayvana nasıl yicem diye konusuyorum onunla bende eger iglo iyise ondan alırım

canım bende gecen cupra aldım pişirdim tabi kafası ile gözleri bana baktı cok kötü oldum 2.ye eşime kestirdim bakamıyorum hayvana nasıl yicem diye konusuyorum onunla bende eger iglo iyise ondan alırım

becerebiliyorsa ne ala... benimkine desem yaparım der ama ben iyi temizledimi emin olamam, müdahil olsam sinirlenir haklı da hani... evet ya iglo hakkında bilginiz kızlar?

bende hiç bişeye aglayamıyorum ketum oldum cktım hamilelikden önce hep duygusaldım ama öle aglayamıyorum cok nadir

:) işkence yapıyorlar sana sanıcak komsular. ara ara bana da oyle oluyor

becerebiliyorsa ne ala... benimkine desem yaparım der ama ben iyi temizledimi emin olamam, müdahil olsam sinirlenir haklı da hani... evet ya iglo hakkında bilginiz kızlar?

benimkini dısarda temizletiyorum evde bende elimden geldiğince temizliyorum koca balık nasıl temizlencek bilmiyorum hamsi sorun değilde ben mesela süperfreshin taze fasulyesi ıspanagı bezelye yiyorum dondurulmus ürün doktorum sorun olmaz dedi onlar hızlı soklanıyor zaten ama balık konusunda bende kararsızım acıkcası

ne güzel ya balıklar pişiriliyo yeniyo bi şekilde,ben onuda yapamıyorum(,

o kadr çok severdim balık ama adını dahi duymaya tahammülüm kalmamıştı,şimdi şimdi telafuz edebiliyorum...tiksindiğim tavuk,balık ve et,sadece köfte yiyebiliyorum,ne kötü dimi

selam kızlar ayy bu grip beni öldürdü bugün düne göre dahada kötüyüm aybükem olmasa vay halime anamda gelemiyo gelin bizde bu hafta

bu igloları danışalım doktorlara.

ben şimdilik çıkıyorum hanımlar.

öpüyorum hepücüğünüzüüüü

şimdi aklıma geldi sordum benim doktorum yiyebilirsin dedi ama insan tereddütte kalıyor

bizde seni öpüyoruz teyzesi

Ben de bir kere evde yemek yok yicek diye ağladım. Gören olsa yazık herhalde buzdolabında birşey yok der. Yemek pişirmeyi çok seviyorum ama 2 aydır maalesef pişiremiyorum. Hatta kokudan pişirmek zulüm geliyor. Sürekli dışardan ısmarlıyor eşimde.. En sevmediğim şeydir sürekli hazır gıda tüketmek...Bu kız hamile bir tencere yemek yapayım diyen de olmadı hiç... Bir sabah kalktım başladım ağlamaya.. Noldu diyor eşim. "Yemek yok, yine pişirmek zorundayım diyorum ama hıçkıra hıçkıra. Pişirme güzelim dışardan ısmarlarız diyor eşim Ben çığlık ata ata ağlamaya devam ediyorum,pizza kafalı oldu çocuk pizza yiye yiyeeeeee diye... sonra aniden durup gülmeye başladım ben napıyorum diye...Çok komiktim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…