kızlar, bahsetmiştim biliyorsunuz. başta kanamam vardı 6.5haftalıkken öğrendim gebeliğimi. progestan ve istirahat ile geçti şükür. bu 14-15 hafta da ne 1 kere bile kustum, ne düştüm bayıldım.... ne çok abartı iştahsızlığım vb. olmadı... 4aya gireceğiz neredeyse daha da kusmam sanırım. arada içim yanıyo, şişkinlik var ama ben normalde de sabah ve akşam şişkinlik ile 3kg fark yaratabilen bir bünyeye sahibim...
gel gelelim taa baştan beri inanılmaz bir kasık ağrısı. bu hafta akşamları kesinlikle dik duramıyorum. geceleri uyuyamıyoru m. geceleri akrnım artık iyice şişiyor o da tetikliyor aşırı gaz ve sancı... sürekli tuvalete kalkıyorum ama dik gidemiyorum. iki büklümüm...
ben bugün doktorumu arayıp randevu alayım yarın için. bakalım bu sancı nedir. aslında içimi rahat tutuyorum benim gebelik belirtim de bu demek ki... ama gene de baktırmak da yarar var.
idrar tahlili yapılmış mıydı? enfeksiyondan olabilirmiş kasık ağrısı.
ya da dediğin gibi normaldir, ben de kist fln oldu heralde diye gitmiştim dr.a kasıktaki batmalar yüzünden.
bende de bulantı yok, sulu yemek canım istemiyo sadece. hatta hürrem gibi iştahım açıldı kilo aldım bu yüzden.
tek belirti akşamları gaz ve son günlerde karın-bel ağrısı
yapıldı. idrarda bakteri çıktı. tek kullanımlık bir ilaç kullandım. ama sancım geçmedi. çok üstüne düşmemiştim ama baktım geçmiyor, sorayım gene.
onu ihmal etme bak.... bende de çıkmıştı şu akşam yatarken içilen varya tek kullanımlık ondan kullanmıştım 2 3 sefer hatta ben fitil de kullanmıştım dr bunu yoketmemiz lazım hamilelkte risk tekil ediyor demişti....
kızlar hapşururken bazen inanılmaz bir ağrı kasığına giriyor mu ? artık ameliyatlılar gibi tutarak hapşuruyorum benim arada boş bulunuyorum çok ağrıyor...
rica ederim tatlım güle güle kullaannevet işte şimdi oldu çok teşekkür ederim canım..eline sağlık :)))
günaydın turamitcim hoşgeldin canm,biz iyi gibiyiz azcık girp oluyoruz sen nasılsın?selam kızlar, geçmişi atlıyorum artık :))
nasılsınız?
evet benimde oluyo arasıra, bugün acaip üşütmüşüm sabahtan beri en az 15 kere hapşurdum,sesim değişti grip oluyorummmmm,hapşurdukça ayy oluyorum(
rica ederim tatlım güle güle kullaann
günaydın turamitcim hoşgeldin canm,biz iyi gibiyiz azcık girp oluyoruz sen nasılsın?
canım bence seni böyle demorolize etmelerine izin verme herkezin başına aynı şey gelicek diye bişey yok insanlar bazen patavatsız olabiliyorlar hamile bi kadına benim bebeğim düştü seninkide düşebilir denmemeli bence sen hevesini doyasıya yaşa bende cinsiyetini öğreneyim hemen başlıycam yavaştan bişiler almaya
gozun aıydın cnm allh saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.ölelerıne bakma sen bebıslerımız rabbıme emanet bız elımızden gelldgı kadr tedbrmzı alalm gerısı rabbıme kalmıs oyuzden uzme boyle seylerle guzel dusun guzel olsun bebıslerımıze saglıkla kavusucgz ıns.bughnlerın tadını cıkaralaım
Gözün Aydın Canim hayırlı olsun :) Semra'na kimseyi herkesin basına aynı şey gelicek diye birsey yok sen icini ferah tut sıkma canını .
günaydın herkese :) bugün nedense içimde bir sevinç var hayırdır inşallah :)
elmarya çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.sen boşver herkesin ne dediğini. insanlar abuk subuk konuşuyorlar işte aldırma. bebeklerimiz Allah a emanet. inşallah herşey hepimiz için çok güzel olacak...
hayırlı uğurlu olsun allah kucağında göstersin kızını inş. boşver sen herkes ne derse desin ya öle bazıları 7.aydan sonra al diyo banada ayy kime ne yaa off yaniielmayra ben de her zaman olumlu düşünmek taraftarıyım.Kötü bir şey olacaksa 7. ayda da olur doğumdan sonra da.. HAmileliğin tadını çıkar, boşver söylenilenleri...
Unnadodan 2 tane organik bebek tulumu, kendime de 1 hamile tshirtü, 1 hamile taytı bir de hamile kot eteği ısmarladım....Kot alıp almamak konusunda emin değilim, çünkü ben yazın hiç kot giyemiyorum...
hiii kuzum yaa kıyamamm kolay gelsinnnnn özüüüürrbir kolayyyy gelsin diyenim bilem yokküstüm size hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 372593 Eki Görüntüle 372594 Eki Görüntüle 372595
kızıma dün aldığım bir kaç cicilerini paylaşmak istedim.
anamm ne kadar tatlıııı :)
benim kuzumun çöpü bile yok daha...
saglıkla giysin prensesin cok sekerler
Senin kız kaçta uyanır sabahları? Erkenci galiba...uykum var ya gecede erken yattım allah allah.... h gün 2 de yatardım dün 11 e doğru yattım ama uykumu alamadım........... gerçi bebek solda rahat ettirmediki sırt üstü yatamam ben sağda da sorun vardı o yüzden sanıtrım..... e sabaha karşıda daha hava aydınlanmadan dilse uyandı geldi yanıma
Çok şiddetli bir ağrı değilse normal canım. Arada hepimizde oluyor ama sen yine de git doktoruna. Belki gerçekten enfeksiyonun geçmemiştir.kızlar, bahsetmiştim biliyorsunuz. başta kanamam vardı 6.5haftalıkken öğrendim gebeliğimi. progestan ve istirahat ile geçti şükür. bu 14-15 hafta da ne 1 kere bile kustum, ne düştüm bayıldım.... ne çok abartı iştahsızlığım vb. olmadı... 4aya gireceğiz neredeyse daha da kusmam sanırım. arada içim yanıyo, şişkinlik var ama ben normalde de sabah ve akşam şişkinlik ile 3kg fark yaratabilen bir bünyeye sahibim...
gel gelelim taa baştan beri inanılmaz bir kasık ağrısı. bu hafta akşamları kesinlikle dik duramıyorum. geceleri uyuyamıyoru m. geceleri akrnım artık iyice şişiyor o da tetikliyor aşırı gaz ve sancı... sürekli tuvalete kalkıyorum ama dik gidemiyorum. iki büklümüm...
ben bugün doktorumu arayıp randevu alayım yarın için. bakalım bu sancı nedir. aslında içimi rahat tutuyorum benim gebelik belirtim de bu demek ki... ama gene de baktırmak da yarar var.
O zaman iyi olmuş.. Boşuna stres yüklemedin vucuda...hele bir de dr.a gittiğimde yanındaki kız sordu gebelik var mı şikayet ne diye
gebelik yok dedim, sonra muayenede bebek çıktı
ilk haftalarda kayıplarım vardı daha önce, o stresli dönemleri farketmeden geçmişiz hoşuma gitmişti
Oooooo dilse bahar temizliğie mi başladın??Ben mayıs ortasına kadar yapamayacağım birşey...kızlar ben gidiyorum sonra gene geliirim..... bugün mutfak dolaplarını boşaltıp temizleyeceğim sonra gelirim :)
Güle güle sağlıkla giysin...Eki Görüntüle 372593 Eki Görüntüle 372594 Eki Görüntüle 372595
kızıma dün aldığım bir kaç cicilerini paylaşmak istedim.
Benimkinin d ebir çorabı vardı. Bugün organik tulum aldım unnadodan..anamm ne kadar tatlıııı :)
benim kuzumun çöpü bile yok daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?