kızlar, bahsetmiştim biliyorsunuz. başta kanamam vardı 6.5haftalıkken öğrendim gebeliğimi. progestan ve istirahat ile geçti şükür. bu 14-15 hafta da ne 1 kere bile kustum, ne düştüm bayıldım.... ne çok abartı iştahsızlığım vb. olmadı... 4aya gireceğiz neredeyse daha da kusmam sanırım. arada içim yanıyo, şişkinlik var ama ben normalde de sabah ve akşam şişkinlik ile 3kg fark yaratabilen bir bünyeye sahibim...
gel gelelim taa baştan beri inanılmaz bir kasık ağrısı. bu hafta akşamları kesinlikle dik duramıyorum. geceleri uyuyamıyoru m. geceleri akrnım artık iyice şişiyor o da tetikliyor aşırı gaz ve sancı... sürekli tuvalete kalkıyorum ama dik gidemiyorum. iki büklümüm...
ben bugün doktorumu arayıp randevu alayım yarın için. bakalım bu sancı nedir. aslında içimi rahat tutuyorum benim gebelik belirtim de bu demek ki... ama gene de baktırmak da yarar var.
ben dilsede şiddetli kasık ağrısı yaşadım hatta geçmek bilmiyordu hele kusarken baskıdan dolayı daha da artardı hep ağlardım acıdan.... sürekli yatmak istiyordum.... dr normal olduğunu söylüyordu..... ama bunda hiç ağrı çekmedim öyle nadiren bir iki birşey oldu....ama doktoruna söyle muhakkak.... normal de olabilir
valla bu bebeğim çok uslu ya