2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar, bahsetmiştim biliyorsunuz. başta kanamam vardı 6.5haftalıkken öğrendim gebeliğimi. progestan ve istirahat ile geçti şükür. bu 14-15 hafta da ne 1 kere bile kustum, ne düştüm bayıldım.... ne çok abartı iştahsızlığım vb. olmadı... 4aya gireceğiz neredeyse daha da kusmam sanırım. arada içim yanıyo, şişkinlik var ama ben normalde de sabah ve akşam şişkinlik ile 3kg fark yaratabilen bir bünyeye sahibim...

gel gelelim taa baştan beri inanılmaz bir kasık ağrısı. bu hafta akşamları kesinlikle dik duramıyorum. geceleri uyuyamıyoru m. geceleri akrnım artık iyice şişiyor o da tetikliyor aşırı gaz ve sancı... sürekli tuvalete kalkıyorum ama dik gidemiyorum. iki büklümüm...

ben bugün doktorumu arayıp randevu alayım yarın için. bakalım bu sancı nedir. aslında içimi rahat tutuyorum benim gebelik belirtim de bu demek ki... ama gene de baktırmak da yarar var.

ben dilsede şiddetli kasık ağrısı yaşadım hatta geçmek bilmiyordu hele kusarken baskıdan dolayı daha da artardı hep ağlardım acıdan.... sürekli yatmak istiyordum.... dr normal olduğunu söylüyordu..... ama bunda hiç ağrı çekmedim öyle nadiren bir iki birşey oldu....ama doktoruna söyle muhakkak.... normal de olabilir
valla bu bebeğim çok uslu ya :D ay yesin annesi

idrar tahlili yapılmış mıydı? enfeksiyondan olabilirmiş kasık ağrısı.

ya da dediğin gibi normaldir, ben de kist fln oldu heralde diye gitmiştim dr.a kasıktaki batmalar yüzünden.
bende de bulantı yok, sulu yemek canım istemiyo sadece. hatta hürrem gibi iştahım açıldı kilo aldım bu yüzden.
tek belirti akşamları gaz ve son günlerde karın-bel ağrısı

yapıldı. idrarda bakteri çıktı. tek kullanımlık bir ilaç kullandım. ama sancım geçmedi. çok üstüne düşmemiştim ama baktım geçmiyor, sorayım gene.

yapıldı. idrarda bakteri çıktı. tek kullanımlık bir ilaç kullandım. ama sancım geçmedi. çok üstüne düşmemiştim ama baktım geçmiyor, sorayım gene.

onu ihmal etme bak.... bende de çıkmıştı şu akşam yatarken içilen varya tek kullanımlık ondan kullanmıştım 2 3 sefer hatta ben fitil de kullanmıştım dr bunu yoketmemiz lazım hamilelkte risk tekil ediyor demişti....

onu ihmal etme bak.... bende de çıkmıştı şu akşam yatarken içilen varya tek kullanımlık ondan kullanmıştım 2 3 sefer hatta ben fitil de kullanmıştım dr bunu yoketmemiz lazım hamilelkte risk tekil ediyor demişti....

ben nasılsa geçmiştir iye üstünde durmadım. bir tahlil daha yaptıralım ozaman.

kızlar ben gidiyorum sonra gene geliirim..... bugün mutfak dolaplarını boşaltıp temizleyeceğim sonra gelirim :)

kızlar hapşururken bazen inanılmaz bir ağrı kasığına giriyor mu ? artık ameliyatlılar gibi tutarak hapşuruyorum benim arada boş bulunuyorum çok ağrıyor...

evet benimde oluyo arasıra, bugün acaip üşütmüşüm sabahtan beri en az 15 kere hapşurdum,sesim değişti grip oluyorummmmm,hapşurdukça ayy oluyorum:((

evet işte şimdi oldu çok teşekkür ederim canım..eline sağlık :)))
rica ederim tatlım güle güle kullaann

selam kızlar, geçmişi atlıyorum artık :))

nasılsınız?
günaydın turamitcim hoşgeldin canm,biz iyi gibiyiz azcık girp oluyoruz sen nasılsın?

evet benimde oluyo arasıra, bugün acaip üşütmüşüm sabahtan beri en az 15 kere hapşurdum,sesim değişti grip oluyorummmmm,hapşurdukça ayy oluyorum:((

rica ederim tatlım güle güle kullaann

günaydın turamitcim hoşgeldin canm,biz iyi gibiyiz azcık girp oluyoruz sen nasılsın?

canım dikkat et. ben kasımda grip aşısı olmıştum işe yaradı sanırım. hava değişimleri tehlikeli biliyorsun.

o kadar çok dikkat ediyorumki hasta olursam ilaçta içeçem bebeğim zarar görmesin diye sakınıyorum kendimi herşeyden,keşke bende yaptırsaymışım aşı bilseydim yaptrırdım çünkü ben her kış en az 5 kere grip geçiririm,yine bu zamana kadar olmadığına şaşıyodum

Kizlar bende kaçıyorum şimdilik aksam icin biraz alışveriş yapmam lazım sonra yine GorusuruZ kendinize iyi bakın :)

bir kolayyyy gelsin diyenim bilem yok :14::14::14::14: küstüm size hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım bence seni böyle demorolize etmelerine izin verme herkezin başına aynı şey gelicek diye bişey yok insanlar bazen patavatsız olabiliyorlar hamile bi kadına benim bebeğim düştü seninkide düşebilir denmemeli bence sen hevesini doyasıya yaşa bende cinsiyetini öğreneyim hemen başlıycam yavaştan bişiler almaya

gozun aıydın cnm allh saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.ölelerıne bakma sen bebıslerımız rabbıme emanet bız elımızden gelldgı kadr tedbrmzı alalm gerısı rabbıme kalmıs oyuzden uzme boyle seylerle guzel dusun guzel olsun bebıslerımıze saglıkla kavusucgz ıns.bughnlerın tadını cıkaralaım:32::32::32::1::1:

Gözün Aydın Canim hayırlı olsun :) Semra'na kimseyi herkesin basına aynı şey gelicek diye birsey yok sen icini ferah tut sıkma canını .

günaydın herkese :) bugün nedense içimde bir sevinç var hayırdır inşallah :)

elmarya çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.:nazar::nazar: sen boşver herkesin ne dediğini. insanlar abuk subuk konuşuyorlar işte aldırma. bebeklerimiz Allah a emanet. inşallah herşey hepimiz için çok güzel olacak...

elmayra ben de her zaman olumlu düşünmek taraftarıyım.Kötü bir şey olacaksa 7. ayda da olur doğumdan sonra da.. HAmileliğin tadını çıkar, boşver söylenilenleri...

Unnadodan 2 tane organik bebek tulumu, kendime de 1 hamile tshirtü, 1 hamile taytı bir de hamile kot eteği ısmarladım....Kot alıp almamak konusunda emin değilim, çünkü ben yazın hiç kot giyemiyorum...
hayırlı uğurlu olsun allah kucağında göstersin kızını inş. boşver sen herkes ne derse desin ya öle bazıları 7.aydan sonra al diyo banada ayy kime ne yaa off yanii

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ayyy sayenizde morelim yerine geldi.
kadın beni mağazada yakaladı bende şapşal gibi hangisini alsam diye bide soruyorum.neysee sinirlerimi bozmaya gerek yok..
bu arada akşam yemeğimi yaptım pişiyor.bu sıralar erken kalkmaya alıştırıyorum kendimi,yoksa ne iş bitiyor ne yemek yapılıyor.
bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlıkla bekliyorum.yaa dün bebeğime aldığım ciccileri görseydiniz çok tatlı pembiş morlu yeşilli,rengarenk bayıldım.
durmadan çıkartıp bakıyorum.bir kaç tane resim ekleyim sizlerde görün..:52:

Son düzenleme:
$Fotoğraf0493.webp $Fotoğraf0494.webp $Fotoğraf0495.webp

kızıma dün aldığım bir kaç cicilerini paylaşmak istedim.

elmarya çok güzel bebişinin cicileri güle güle kullanın canım,bende henüz bişey almadım bebeime,bi önceki düşüğümde babasına söylerken patik almıştım bide arkadaşım fb badisi almıştı 3 lü bu bebeğime hiç bişey almadım yarın cinsiyetini öğreniyim kısmetse,hemen koşcam havuzlu hana iki adım yer nasılsa:))

saglıkla giysin prensesin cok sekerler :nazar::nazar::nazar:

çok teşekkürler canım inş.giyineceği günleride görürüz.
hep hoşuma giderdi.kadınlar kulübündeki topiklere resim koyarlardı arkadaşlar gözlerim dolu dolu bakardım bir gün bende yaşarmıyım bu duyguları derdim.
hiç de konduramazdım kendime belkide hiç anne olmamam diye düşündüğüm zamanlarım olmuştur.
çok şükür hepsi geride kaldı.ama insan çok yıpranıyor gerçekten çok acı çekiyor.şimdi dileğim RABBİM olmayanlara da versin.
onları benden iyi kimse anlıyamaz.çok sabor ve dua etmek lazım gerçekten..

uykum var ya gecede erken yattım allah allah.... h gün 2 de yatardım dün 11 e doğru yattım ama uykumu alamadım........... gerçi bebek solda rahat ettirmediki sırt üstü yatamam ben sağda da sorun vardı o yüzden sanıtrım..... e sabaha karşıda daha hava aydınlanmadan dilse uyandı geldi yanıma
Senin kız kaçta uyanır sabahları? Erkenci galiba...

kızlar, bahsetmiştim biliyorsunuz. başta kanamam vardı 6.5haftalıkken öğrendim gebeliğimi. progestan ve istirahat ile geçti şükür. bu 14-15 hafta da ne 1 kere bile kustum, ne düştüm bayıldım.... ne çok abartı iştahsızlığım vb. olmadı... 4aya gireceğiz neredeyse daha da kusmam sanırım. arada içim yanıyo, şişkinlik var ama ben normalde de sabah ve akşam şişkinlik ile 3kg fark yaratabilen bir bünyeye sahibim...

gel gelelim taa baştan beri inanılmaz bir kasık ağrısı. bu hafta akşamları kesinlikle dik duramıyorum. geceleri uyuyamıyoru m. geceleri akrnım artık iyice şişiyor o da tetikliyor aşırı gaz ve sancı... sürekli tuvalete kalkıyorum ama dik gidemiyorum. iki büklümüm...

ben bugün doktorumu arayıp randevu alayım yarın için. bakalım bu sancı nedir. aslında içimi rahat tutuyorum benim gebelik belirtim de bu demek ki... ama gene de baktırmak da yarar var.
Çok şiddetli bir ağrı değilse normal canım. Arada hepimizde oluyor ama sen yine de git doktoruna. Belki gerçekten enfeksiyonun geçmemiştir.

hele bir de dr.a gittiğimde yanındaki kız sordu gebelik var mı şikayet ne diye
gebelik yok dedim, sonra muayenede bebek çıktı:1:

ilk haftalarda kayıplarım vardı daha önce, o stresli dönemleri farketmeden geçmişiz hoşuma gitmişti :1:
O zaman iyi olmuş.. Boşuna stres yüklemedin vucuda...

kızlar ben gidiyorum sonra gene geliirim..... bugün mutfak dolaplarını boşaltıp temizleyeceğim sonra gelirim :)
Oooooo dilse bahar temizliğie mi başladın??Ben mayıs ortasına kadar yapamayacağım birşey...
Eki Görüntüle 372593 Eki Görüntüle 372594 Eki Görüntüle 372595

kızıma dün aldığım bir kaç cicilerini paylaşmak istedim.
Güle güle sağlıkla giysin...
anamm ne kadar tatlıııı :)

benim kuzumun çöpü bile yok daha...
Benimkinin d ebir çorabı vardı. Bugün organik tulum aldım unnadodan..

Back
X