ben bilmiyodum aşeriyorum sitesini... 150gr erik 15 tl... aaa hamilelik bu kadar da kullanılmaz ki... şeftalinin 150 gr 15tl.. dün migrosta vardı şeftali... fırsatçılığa da gerek yok. kara kış olsa tamam da martın sonu olmuş... zaten 10güne çıkacak, güneyde çıkmıştır bile...
hamile giysi de öyle... nenem usulu çirkin bluz "maternity" olunca 100tl... oldu... safız biz de...
çünkü malesef herşey çok ticari düşünülüyo hamilelikte hep mecburlar canları çekmiş 200 tlde olsa kg su alıcaklar diyolar heralde sömürüyolar insanları,yazık ya çok üzücü( aynen kıyafet konusunada katılıyorum malesef yapıcak bişey yok sadece almamak kazıklanmamaya çalışmak dışına
cnm aynen ole sırf kazıklamak normalde yazn 3 5 liraya alcgmz meyveyı 25 liraya aldık bızde cnm cok cekıo dıe fırsatcılar hepsı
Evet arkadaşlar hamilelerle ilgili herşey saçma ve gereksiz pahalı, ben mesela şimdilik kıyafet seçimlerimi normal mağazalardan yaptım, özellikle üst grupta bi sürü bol ve 9, aya kadar kullanılabilecek modeller var mesela polo garage dan 2 adet üst aldım hem çok hoş hem de hamile olmayan da giyebilir olan da, yani doğum yaptıktan sonra bir kenarda kalmayacak yine giyeceğim, bir çok mağazada bu tarz ürünler var mesela twist in yeni sezon ürünlerinde bi sürü bol bluz gördüm, gerek duyarsam oralardan alacağım hem daha şık bence hamile mağazalarındakilerden...
bir erik muhabbeti almış gitmiş bakıyorum, biraz daha dayanın kızlar yaza al kaldı
bu arada hepinize moral verici sözleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim, hemencik herkes güzel şeyler yazmış, gerçekten moralimi düzelttiniz, beni anlayan birilerinin olduğunu görmek çok güzel, iyi ki varsınızşimdi çıkıyorum malum yatmak zorundayım. size iyi muhabbetler
Evet arkadaşlar hamilelerle ilgili herşey saçma ve gereksiz pahalı, ben mesela şimdilik kıyafet seçimlerimi normal mağazalardan yaptım, özellikle üst grupta bi sürü bol ve 9, aya kadar kullanılabilecek modeller var mesela polo garage dan 2 adet üst aldım hem çok hoş hem de hamile olmayan da giyebilir olan da, yani doğum yaptıktan sonra bir kenarda kalmayacak yine giyeceğim, bir çok mağazada bu tarz ürünler var mesela twist in yeni sezon ürünlerinde bi sürü bol bluz gördüm, gerek duyarsam oralardan alacağım hem daha şık bence hamile mağazalarındakilerden...
Benim de devam ediyor merak etme..
herkese merhaba
pazar aksamı gece kılodumu batıracak kadar kanamam oldu kahverengi (12+0)
doktora gıttık bebek cok ıyıydı ama ultrasonda kesenın yanında kanama gozuktu
ptesı - salı hıc bir şey yoktu kı
bu sabah kaltıgımda leke seklınde kahverengı geldı.zor sakınlestım.
aksamustu hapsurmamla sulu kahverengı bır sekılde her yer battı .oluyorum sandım.yıne doktora gıttık .ben bebegın kalbını duyalım derken dr kalp atmasını dusunuypsun gobek atıyo senınkı dedı.ama dusuk tehlıkem var.yatmam gerekıyo.
bu haftalarda kanam yasayan var mı.dr bı acıklama yapamıyo.buyuk ıhtımal sonu mutlu olacak ama tehlıke var dıyo..en onemlısı moral.ama ben hıc ıyı degılım
bende hiç olmadı:)) hiç bişey hissetmedim hamilelikle ilgili..çok şükür darısı başınıza :))
çok geçmiş olsun bebeğin iyimiş çok şükür,dikkatli ol yat hiç kalkma dinlen bol bol oluyo malesef böyle şeylerbazı hamişlerdeherkese merhaba
aksamustu hapsurmamla sulu kahverengı bır sekılde her yer battı .oluyorum sandım.yıne doktora gıttık .ben bebegın kalbını duyalım derken dr kalp atmasını dusunuypsun gobek atıyo senınkı dedı.ama dusuk tehlıkem var.yatmam gerekıyo.
bu haftalarda kanam yasayan var mı.dr bı acıklama yapamıyo.buyuk ıhtımal sonu mutlu olacak ama tehlıke var dıyo..en onemlısı moral.ama ben hıc ıyı degılım
herkese merhaba
Benim de devam ediyor merak etme..
sende görmesen beni gören olmayacak.kaynıyorum arada:)
sabah çıkarıyorum öğlen akşam artık iyice fenalardayım
ah canım ben görmedim yeni geldim site kapalıydı az önce .... ben daha az önce çıkardımçocuk 5. aya gireceğiz hala kusuyorum oturup ağlıyorum valla ne bu yaaa..... az önce dedim ya bu hamileliğim kızıma göre kolay geçiyor diye alındı zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?