2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

işte doktorum yaptır dedi ama yaptıran biri de yok etrafımda kafam cok karısık acıkcası bende hamilelikden önce düşünüyordum ama imkan olmadı diş hamile olalım olmayalım cok cok önemli heryere vuruyor

canım bende daha yeni gittim diş hekimine ağrıdan dolayı dişim enfeksyon kapmış kendi doktoruma da sorarak onun tavsiye ettiği antibiyotiği bile kullandım , birde şimdi kanal tedavisi yapılması gerekiyor, şimdi yarın kontrolüm var bunu bende sorucam doktoruma ona göre yaptırıp yaptırmıyacağıma karar vericem.

herkes ticker ıma baksın o gün öğrenirsem ticker ımı değiştireceğim sadece

ya kızlar bu diş konusu benim de çok kafama takılıyo..arada bir çok feci ağrı bastırıyo ama doktorum 16.haftaya kadar dayanabilirsen dayan demişti..şimdi ağrım yok çok şükür ama 6. aydan sonra bidaha ağrırsa tedavi şansım yok oyüzden 16.haftama girince hemen gidicem dişçiye ama kanal tedavisimi yapılmalı yoksa çektirmeli miyim bilmiyorum..hangisi bbebeğime daha az zarar verir acaba ????******

valla söylmezsem çatlarım....

tam ben dicektimki söylemeden dururmu hiç çatlar insan,bende öğreniyim ilk işim hemmen size yazmak olcak,yarın sabah öğrenicem inşallaaaaah inşallah gösterir ve dr söyler bakalım yabancı dr a gidiyorum bu sefer tanımadığım yere

insna kararsız kalıyor ama daha da kötü olmasındansa en basından önlem almak gerek

herkes ticker ıma baksın o gün öğrenirsem ticker ımı değiştireceğim sadece

kırmızılı kırmızılı bakalım ne olcak

ben geldim kızlar.

dilse nasıl hissediyon? bende tık yok. habire kasık sancısı bazen karın da....

ay oynadığını döndüğünü ya da kesesini falan bayağı hissdyiordum ama az önce bir şey çarptı sonra küçük bir tane daha oldu ama başka olmadı.... değdi yani.... mesela dilsede sürekli hissediyordum y pc başında hissettim düşün yani...

tamam diş taşları temizliği bi takım tedaviler geçici dolgular felan oluyoda kanal tedavisi ve çektirme kesinlikle olmaz diye biliyorum canım iyice bi araştır lütfen,ikisi içinde morfin yapılıyo heralde hele hele çektirmek hiç sanmam

tekrardan selamlar herkese , hava çok güzeldi yürüdüm , alışveriş yaptım , yemeği hazırladım şimdi oturdum eşimi bekliyorum,
yoruldum herhalde felaket belim ağrıyor
Bende de temizlik vardı bugün, yardımcı bir ablamız var o geldi, ben heryere yetisemiyorum agır isleri falan zaten hic yapmıyorum,o geldi diye bende tülleri indirdim yıkadım,sonra fazla sıktırmısım, bir dünya tül ütüledim, onları astım,belki 3-4 saat ütü yaptım sırtım ayrılacak gibi agrıyor. Kadın bile "yeter artık dinlen sen" dedi.Normalde cok yormam kendimi temizlik icin ama bu sefer böyle oldu.İyi dinlenmek lazım, ayakları yukarı uzatıp :)

Bence kendini üzme, doktorun da yaptır dediyse bir sakınca görmemistir. Sonucta hekim olan onlar, bir yerden sonra güvenmek zorundayız.Dedigim gibi temizlik icin zaten hic endise edilecek bisey yok, sıfır ilacla girdim yaptırdım.

inanmıyorum ya ama dr. um yaptırabilirsin demişti..gebelere özel narkozlar varmış onlar kullanıldığı sürece olabilir dedi..offff ya çok korkuyom ben napcam((

sen yazana kadar vazgeçmiştim ama yavas yavas oturdu kafama saol canım

ayyyy pembe mi olacak mavimi dilsenin tickerı dan dan dan az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa

inanmıyorum ya ama dr. um yaptırabilirsin demişti..gebelere özel narkozlar varmış onlar kullanıldığı sürece olabilir dedi..offff ya çok korkuyom ben napcam((

canım ya dur hemen telaş yapma bi araştır temkinli ol diye dedim,doktorun dediyse vardır bir bildiği hem gün geçtikçe tıp ilerliyo belki bu dediklerim önceden böyledir ama şimdi değişmiştir ben bilmiyorum değişen şeyleri ama araştır iyice öle yaptır ne yaptırcaksan emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…