bende sabahları 3 kuru kayısı yiyorum ve gece yatmadan önce demir ilacımı içiyorum sanki ikisi biraz rahatlatıyor kabızlık açısından
Şaka gibi..12.000 ye patlayacak bana minimum...Üzerine biraz daha koyup araba alıcam nerdeyse doğum parasına...
Doktorumu taşıyabilsem zaten gelip eskişehirde doğuracağım anneciğimin yanında....
Bir ara gerçekten orda doğum yapmayı düşünüyordum.Zaten doğurur doğurmaz geleceğim oraya sanırım 3 ay kalacağım...Lohusayken beni bir tek annem çeker...yani sen doktorunun 15 günlük eskişehir sponsoru olsan bu kadar masrafın olmaz...Neyse girmişsiniz bir yola bebiş için devam artık...
Valla ben o zaman Eskisehir de dogurayım :) bu nasıl bir fark. Ama ben sigortasız fiyat aldım, yani hastaneye giris yaptım hicbir sigortam yok ne kadar öderim diye.Kızlar sizi eskişehir acıbademe davet ediyorum. Bu nasıl fiyatlar böyle... hayır hepsi aynı olsa insan alışır yadırgamaz da... offff çok şaşırdım. Buradaki acıbadem de normal 1000 tl, ep. sez, 2500, normal sez. 1500 tabi ben sgk çalışan olarak fiyat aldım..
İyiymiş. Acıbadem iyi bir hastane gerek duymazsın başka yere gitmeye.Benimki aksigorta. Kapsamlı bir sigorta yaptırdığım halde fark ödeyeceğim...
Bu arada biz seninle aynı dizileri izliyoruz.
Walking dead in son bölümü çok heyecanlıydı. Stres oldum düpedüz. Killing i biz de çok sevdik. MErakla ikinci sezonu bekliyoruz. Bunların dışında Big band theory, how I met with your mom, shameless, downtom abbey ve once upon a time ı izliyorum. Ahh bir de true blood ı seviyorum ama onun da sezonu bitti..Beklemedeyiz..Her gece mutlaka bir iki bölümümüz var eşimle..Mevcut dizileri hep bitirdik yeni dizi arayışındayız.
Valla ben o zaman Eskisehir de dogurayım :) bu nasıl bir fark. Ama ben sigortasız fiyat aldım, yani hastaneye giris yaptım hicbir sigortam yok ne kadar öderim diye.
Killing in sonu bizi hasta etti ya :) spoiler olmasın simdi izleyecekler olabilir ama yaptıkları ters köse cok sinirdi.Bende cok sevdim onu.Big bang Theory e bitiyorum zaten Dgitürk te vardı bir ara simdi yine kalktısnırım görmiyorum ne zamandır.how i met your mother zaten o da bizim evde her zaman izlenen dizilerden. Once open a time da izlenecekler listesinde duruyordu, digerlerine baslamadım onları da bir arastırayım bizde cok severiz dizi izlemeyi, yeni dizi diye deliriyorduk bir ara.
ben de the no. 1 ladies detective agency izlemiştim iki bölüm sonra unuttum gitti dizi deyince aklıma geldi baya sevmiştim ben
ben de the no. 1 ladies detective agency izlemiştim iki bölüm sonra unuttum gitti dizi deyince aklıma geldi baya sevmiştim ben
Biz internetten izliyoruz. HDMI çıkışıyla tv ye yansıtıyoruz görüntüyü. Tv den düzenli takip edemiyoruz çünkü. Kesin unutuyoruz. Killing gayet yavaş ilerleyen ama çok sürekleyici bir dizi. Zaten ordaki kadın bir sürü ödül aldı amerikada o rolüyle..
Shameless a mutlaka başlayın bilmiyorsanız. İple pazar gecesini çekiyorum ben onun yüzünden.Küfür ederek, üzülerek ve eğlenerek izliyorsun. tuhaf birşey....Downtom Abbey de İngiliz dönem dizisi.1913 te başlıyor. O da killing gibi yavaş ilerliyor ama hiç sıkıcı değil. Onun da IMBD puanı 9 civarı. True blood vampir dizisi absürd ama çok hoşumuza gitti bizim.absürd olduğu için eğlenceli bir yanı da var..Bunun dışında games of the thrones un 2. sezonunu da heyecanla bekliyoruz.
House izliyorduk ben sıkıldım ondan. Vampire diaries den de sıkıldım.Alcatraz,supernatural... sıkıldığım bir sürü dizi var..
Aaaa aynen ya, bizde internetten laptop ı tv ye baglayıp izliyoruz :) Shameless ı izlememistim onu da bir kenara yazdım hemen. Dönem dizilerini de severim, Imdb puanı 9 olan diziyi nasıl kacırmısım hayret. Alctraz bence de "Lostun yapımcılarından" diye pazarlanan ve fos cıkan bir dizi, daha dogrusu oyle haksızlık etmeyelim tabi ama ben sıkıldım. Bir de hamileligimın baslarında o cok yogun uyku ataklarının oldugu dönemlerde esim acıyordu izleyelim diye, ben 15 dk sonra uyuyordum. Bir bölüm 5-6 gecede anca bitiyordu ondan da sıkıldım biraz :)
slm kızlar ...gunaydınnn
anchusa 12000 tl mı dogum ucretı
Bu konuda konuşmak istemiyorum artık...:2:Bebe doğunca altın suyuna mı batıracaklar anlamadım ben de. Nasıl bu kadar fark olabilir?
Çok şükür hepsi cebimden çıkmayacak diye avutuyorum kendimi.......
bende uzatmıycam zaten:)bu konuda benımde cekıncemelerım var drum prof oldugu ve ozele gıttıgım ıcın..henuz konusmadım umarım benım ıcınde hayal kırıklııgı olmaz
emotioncım bugünler için okuduk, ettik ,çalıştık deli gibi değil mi ????... Sağlık olsun diyorum ben. İçini hangi Dr. hangi hastane rahatlatıyorsa ona gitmek lazım imkanlar doğrultusunda...
Notlarımı alıp bugün deniz kenarında bir çay bahçesine mi gitsem çalışmaya....Beşiktaş ya da karaköye...
notlarımı alıp bugün deniz kenarında bir çay bahçesine mi gitsem çalışmaya....beşiktaş ya da karaköye...
mutlaka oyle...bunun krıtıgını ayrıca yapacagız artık ne yapalım canımız sagolsun dedıgın gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?