2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende sabahları 3 kuru kayısı yiyorum ve gece yatmadan önce demir ilacımı içiyorum sanki ikisi biraz rahatlatıyor kabızlık açısından

kabızlık bı ara bende de vardı ama ben sut ıcınce bagırsaklrım acayıp calısıo herhengı bı sorunum kalmıo aksm sut ıcmıstım mıdem okadar bosaldıkı sabh karnım kuculmustu yıne:)))

Şaka gibi..12.000 ye patlayacak bana minimum...Üzerine biraz daha koyup araba alıcam nerdeyse doğum parasına...
Doktorumu taşıyabilsem zaten gelip eskişehirde doğuracağım anneciğimin yanında....

yani sen doktorunun 15 günlük eskişehir sponsoru olsan bu kadar masrafın olmaz... Neyse girmişsiniz bir yola bebiş için devam artık...

Son düzenleme:
yani sen doktorunun 15 günlük eskişehir sponsoru olsan bu kadar masrafın olmaz... Neyse girmişsiniz bir yola bebiş için devam artık...
Bir ara gerçekten orda doğum yapmayı düşünüyordum.Zaten doğurur doğurmaz geleceğim oraya sanırım 3 ay kalacağım...Lohusayken beni bir tek annem çeker...

Valla ben o zaman Eskisehir de dogurayım :) bu nasıl bir fark. Ama ben sigortasız fiyat aldım, yani hastaneye giris yaptım hicbir sigortam yok ne kadar öderim diye.

Killing in sonu bizi hasta etti ya :) spoiler olmasın simdi izleyecekler olabilir ama yaptıkları ters köse cok sinirdi.Bende cok sevdim onu.Big bang Theory e bitiyorum zaten Dgitürk te vardı bir ara simdi yine kalktısnırım görmiyorum ne zamandır.how i met your mother zaten o da bizim evde her zaman izlenen dizilerden. Once open a time da izlenecekler listesinde duruyordu, digerlerine baslamadım onları da bir arastırayım bizde cok severiz dizi izlemeyi, yeni dizi diye deliriyorduk bir ara.

Biz internetten izliyoruz. HDMI çıkışıyla tv ye yansıtıyoruz görüntüyü. Tv den düzenli takip edemiyoruz çünkü. Kesin unutuyoruz. Killing gayet yavaş ilerleyen ama çok sürekleyici bir dizi. Zaten ordaki kadın bir sürü ödül aldı amerikada o rolüyle..
Shameless a mutlaka başlayın bilmiyorsanız. İple pazar gecesini çekiyorum ben onun yüzünden.Küfür ederek, üzülerek ve eğlenerek izliyorsun. tuhaf birşey....Downtom Abbey de İngiliz dönem dizisi.1913 te başlıyor. O da killing gibi yavaş ilerliyor ama hiç sıkıcı değil. Onun da IMBD puanı 9 civarı. True blood vampir dizisi absürd ama çok hoşumuza gitti bizim.absürd olduğu için eğlenceli bir yanı da var..Bunun dışında games of the thrones un 2. sezonunu da heyecanla bekliyoruz.
House izliyorduk ben sıkıldım ondan. Vampire diaries den de sıkıldım.Alcatraz,supernatural... sıkıldığım bir sürü dizi var..

ben de the no. 1 ladies detective agency izlemiştim iki bölüm sonra unuttum gitti dizi deyince aklıma geldi baya sevmiştim ben

Aaaa aynen ya, bizde internetten laptop ı tv ye baglayıp izliyoruz :) Shameless ı izlememistim onu da bir kenara yazdım hemen. Dönem dizilerini de severim, Imdb puanı 9 olan diziyi nasıl kacırmısım hayret. Alctraz bence de "Lostun yapımcılarından" diye pazarlanan ve fos cıkan bir dizi, daha dogrusu oyle haksızlık etmeyelim tabi ama ben sıkıldım. Bir de hamileligimın baslarında o cok yogun uyku ataklarının oldugu dönemlerde esim acıyordu izleyelim diye, ben 15 dk sonra uyuyordum. Bir bölüm 5-6 gecede anca bitiyordu ondan da sıkıldım biraz :)

downtom abbey ingiliz dizisi olduğu için kaçmıştır gözünüzden. Amerikan yapımları gibi reklamları yapılmıyor.Shameless da ingiliz dizisiydi.7 sene falan oynadı ingilterde. Geçen sene amerikan versiyonu çekilmeye başlanınca popüler oldu.

slm kızlar ...gunaydınnn

anchusa 12000 tl mı dogum ucretı

Bu konuda konuşmak istemiyorum artık...:2:Bebe doğunca altın suyuna mı batıracaklar anlamadım ben de. Nasıl bu kadar fark olabilir?
Çok şükür hepsi cebimden çıkmayacak diye avutuyorum kendimi.......

Bu konuda konuşmak istemiyorum artık...:2:Bebe doğunca altın suyuna mı batıracaklar anlamadım ben de. Nasıl bu kadar fark olabilir?
Çok şükür hepsi cebimden çıkmayacak diye avutuyorum kendimi.......

bende uzatmıycam zaten:)bu konuda benımde cekıncemelerım var drum prof oldugu ve ozele gıttıgım ıcın..henuz konusmadım umarım benım ıcınde hayal kırıklııgı olmaz

Notlarımı alıp bugün deniz kenarında bir çay bahçesine mi gitsem çalışmaya....Beşiktaş ya da karaköye...

bende uzatmıycam zaten:)bu konuda benımde cekıncemelerım var drum prof oldugu ve ozele gıttıgım ıcın..henuz konusmadım umarım benım ıcınde hayal kırıklııgı olmaz

emotioncım bugünler için okuduk, ettik ,çalıştık deli gibi değil mi ????... Sağlık olsun diyorum ben. İçini hangi Dr. hangi hastane rahatlatıyorsa ona gitmek lazım imkanlar doğrultusunda...

emotioncım bugünler için okuduk, ettik ,çalıştık deli gibi değil mi ????... Sağlık olsun diyorum ben. İçini hangi Dr. hangi hastane rahatlatıyorsa ona gitmek lazım imkanlar doğrultusunda...

mutlaka oyle...bunun krıtıgını ayrıca yapacagız artık ne yapalım canımız sagolsun dedıgın gıbı

notlarımı alıp bugün deniz kenarında bir çay bahçesine mi gitsem çalışmaya....beşiktaş ya da karaköye...

bence senn ıcın harıka olur fırsatın varsa degrlendr bende az once dsardan geldım kendımı sahıl kenarnda oturrken hayal edıyorum ayy neguzel olurdu dıe:))

mutlaka oyle...bunun krıtıgını ayrıca yapacagız artık ne yapalım canımız sagolsun dedıgın gıbı

bana da buranın ücretleri fazla geliyordu çünkü buradaki başka özel hastanelere göre çok bu fiyatlar. Her şehire göre bütçe belirleniyor, oranın gelirine göre de fiyat çıkartılıyor hepimiz bilincindeyiz bunun. O yüzden bana da başka şehirdeki acıbademi söyleseler bende ona şok olurum herhalde, o yüzden kimse kimseye anlatmasın, herkes bir miktar gözden çıkarmış kesesine göre inşallah başka sağlık sorunları olmasın da tek masraf bu olsun.

Bir kaç arkadaş buradan devlet hastanesine de takibe gittiklerinde ben de düşünmüştüm acaba devlette doğum yapacak gibi orayı da mı hazır tutsam diye ama kendime göre hayır dedirten sebeplerim var, bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…