2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu aarada bi haber çıkmıştı özel hast. Lerde sgk lı hamilelerin kontrolü ücretsiz olcak diye bilginiz varmı bununla ilgili..kandırmaca mıydı herşey (

onu bnde sordum hastaneme bıze ole yazı gelmedı dedıler ole bıseyler cıktı ama devamı gelmedı

kızlar yaa affınıza sıgınarak bısey sormak ıstıyorum...cnm cok pızza ıstıyor yesem bısı olur muu?toxo bagısıklıgım yok

kızlar yaa affınıza sıgınarak bısey sormak ıstıyorum...cnm cok pızza ıstıyor yesem bısı olur muu?toxo bagısıklıgım yok

tatlım çok güvendiğin bir yerse ye ama ben senin yerinde olsam evde az birşey kendim yapar yerim. Cesaret edemem.

hazır sucuk sosisler sakıncalı zaten, güvenmiyosan vejeteryan pizza fln ye.
ben zaten öyle severim, hamile kaldığımdan beri defalarca yedim, kiloların sebebi de bu zaten

hazır sucuk sosisler sakıncalı zaten, güvenmiyosan vejeteryan pizza fln ye.
ben zaten öyle severim, hamile kaldığımdan beri defalarca yedim, kiloların sebebi de bu zaten

evt bende ondan cekınıyorum...varya ısyerınde ne yıyecegım demek bana ıskence oldu artık

ooo kızlar bugun kalabalığız :)) ne güzel ben geldimmm. gecmişi okumuyorum önemli bir durum var mı bilmiyorum. henüz eşimin görev işi belli olmadı haber bekliyoruz. bakalım hayırlısı

Selam güzel hamişler
ben size okuldan sesleniyorum öğletatili
şimdi ben de ayvalık tostu ayran söyledim onu götürücem
yaa +4 kilodayım hamile olduğumu öğrendiğimden beri.

doğumdan sonra pilates,spor,yürüyüş neyse artık derdine düşerim naaapiiiimmm:26:

kızlar yaa dudagımda uçuk çıktı uçuk kremi vardı akşam sürdüm iki defa sabah dr aradım sürme başke krem ismi verdi bişey olurmu acaba akşam sürdüğüm

kızlar yaa dudagımda uçuk çıktı uçuk kremi vardı akşam sürdüm iki defa sabah dr aradım sürme başke krem ismi verdi bişey olurmu acaba akşam sürdüğüm

Bişey olmaz sonuçta ağızdan alınan bi hap gibi değil
bi daha sürme sende.sonuçta ruj,makyaj falan da kullanıyoruz yani hepsi kimyasal

olsun cnm ya veririz sonra ne yapalım bende çok kafama takıp üzülüyorum ama stres yaptıkca da daha cok yiyorum oof :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…