bende de var troid sorunu hipotroidi az calısıyormus..benımde evlendıkten sonra cıktı...ılac kullanıyorum her ay duzenlı endokrıne gıdıyorum doz ayarı yapıyor...bıraz gec anlamıstık kılo yaptı bende
benimki de sendekinin tam tersi çok çalışıyor, benimki daha riskliymiş bende çok çalıştığı için bebekte çalışmıyormuş o da bebekte sağlık problemleri yaratabilirmiş allah korusun, neyse artık ilaç kullanınca inş. düzelir benimki de.
kızlar yaa dudagımda uçuk çıktı uçuk kremi vardı akşam sürdüm iki defa sabah dr aradım sürme başke krem ismi verdi bişey olurmu acaba akşam sürdüğüm
bana da buranın ücretleri fazla geliyordu çünkü buradaki başka özel hastanelere göre çok bu fiyatlar. Her şehire göre bütçe belirleniyor, oranın gelirine göre de fiyat çıkartılıyor hepimiz bilincindeyiz bunun. O yüzden bana da başka şehirdeki acıbademi söyleseler bende ona şok olurum herhalde, o yüzden kimse kimseye anlatmasın, herkes bir miktar gözden çıkarmış kesesine göre inşallah başka sağlık sorunları olmasın da tek masraf bu olsun.
Bir kaç arkadaş buradan devlet hastanesine de takibe gittiklerinde ben de düşünmüştüm acaba devlette doğum yapacak gibi orayı da mı hazır tutsam diye ama kendime göre hayır dedirten sebeplerim var, bakalım.
benimki de sendekinin tam tersi çok çalışıyor, benimki daha riskliymiş bende çok çalıştığı için bebekte çalışmıyormuş o da bebekte sağlık problemleri yaratabilirmiş allah korusun, neyse artık ilaç kullanınca inş. düzelir benimki de.
allah korusun drlar bu ısı ıyı bılıyorlar yonlendırme yapıldıktan sonra bısı olmaz allahın ıznıyle...hersey bızım ıcın daha neler gorecegız bakalım..bı evlendımm bılmedıgım seylerı ogrendım:)))
paticim, ben de 2 li yi yaptırdım 13. haftamda normal çıktı, doktor 18.haftada da 3.lü yapacak ama sen mi erken yaptırdın ben mi geç kaldım bu 3 lü test için, hangi hafta aralıklarında yapılıyormuş biliyormusun, benimki biraz geç olacak gibi geldi bana ama.
uclu testı 16-18 haftalarda yapılıyor meraklanma daha bızde yaptırmadık anca
bende ank. medicana ya gidiyorum..şimdilik memnunum..inşallah doğumuda orda yapcam ki doğum anlamında çok iyi olduklarını duydum.ilk başta akropol hast. ni düşünüyodum 2000 tl ye hem normal hem sezaryan yapıyolar amaaaaaaa yeni doğan ünitesi olmadığını duyunca vazgeçtimm..
hamburger yedim kızlar dayanamadım sipariş ettim. Oh doydum valla. Bu arada kızlar sabahları artık düz değil benim karnım bayağı belli oluyor
medicana da hangi doktora gidiyorsun cnm. benim doktorum da hafta sonları orda calısıyor ve dogum paket halinde mi yani 1 gün kalımı falan icinde mi. normal tahliller baya bir yüksekmiş sanırım ben pek cesaret edemedim.
özel sigorta için geç kaldık biz ama bebek süpriz oldu yoksa böyle olmazdı. Senin söylediğin fiyat sadece doğum ışte daha oda marsa ilaç masrafı refakatçi parası vs alıyormuş hastane 4000 5000i bulur dediler. Eşim olsa benim de tek tercihim orası olurdu ama şans ışte.
iyi öyleyse rahatladım biraz çünkü benim doktor hastaneden ayrılıp kendi muayenehanesine geçiyor da, ancak nisanın başında orada olabilecekmiş tadilattan dolayı, ben de bizi mecburen mi erteledi diye düşünmüştüm :))))
hamburger yedim kızlar dayanamadım sipariş ettim. Oh doydum valla. Bu arada kızlar sabahları artık düz değil benim karnım bayağı belli oluyor
o zaman sana afıyet olsunn....bende pızzayı soledım valla ama tavukluu yenı cıkmıs ıns guzeldır....gobısıne de yupppyyyyy
ya sormayın benden bi kan aldılar 525 TL tuttu..okadar sinirlendimki..ama bende de hata var yaptırmadan önce fiyatını sorsaydım gider sgk da yaptırırdım ama geçti artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?