2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba kızlar ben de sabah doktora gittim sonra da biraz gezdim e-bebek mağazasına falan gittim, bursa da hava çok güzel, biraz gezindim işte bi arkadaşıma falan uğradım şimdi evdeyim, foruma bi bakiim dedim hemen kızlar ne alemde diye.

Sabah tahlillerimi başka bir dahiliye doktoruna gösterdim, o da beni endokrinoloji bölümüne yönlendirdi, ilacın dozuna onlar karar versin onlar takip etsin dedi, yarın da endokrin doktoruna gideceğiz bakalım hayırlısı. Neden çıktı bu troid anlamadım ama çıktı işte allah başka dert vermesin diyelim...

kızlar ben 2 kile verdi ama alırım artık heralde öğleden sonrada 2 test sonucunu alıcam inş sorun yoktur

slm kızlar nasılsınız..herkez ve bebişler iyidir inş.bende ikili testimin sonucunu aldım çok şükür bir şey çıkmadı.üçlü testi yaptırmamayı düşünüyorum.doktorumda gerek yok dedi.siz yaptırdınız mı ya da yaptıracak mısınız?

Sen kaç kilo aldın?

4 kilo aldım, bir de hamile olduğumu bilmeden kilo vermiştim ben ilk ay, sporla fln, onu da sayarsam çok oluyo saymıyorum
tost pizza makarna ekmek-peynir. bunlarla besleniyorum, olacağı bu, yemek olsa yerim ama yapasım hiç yok. sonum ne olcak bilmiyorum

Son düzenleme:

Ben yaptırdım canım 3' lüyü yarın alacağı sonucunu ama ikiliyi yaptırdıktan sonra sonuç iyi çıktığı için 3 'lü istemeyen doktorlar da var.

Ben yaptırdım canım 3' lüyü yarın alacağı sonucunu ama ikiliyi yaptırdıktan sonra sonuç iyi çıktığı için 3 'lü istemeyen doktorlar da var.

evt cnm ya doktorum gerek yok dedi ama ne bilim aklım karıştı yaptırayım mı yaptırmayım diye..inş.seninde yarın sonuçların güzel çıkar canım..

kızlar yaa dudagımda uçuk çıktı uçuk kremi vardı akşam sürdüm iki defa sabah dr aradım sürme başke krem ismi verdi bişey olurmu acaba akşam sürdüğüm
bende de uçuk çıktı ama birşey sürmedim o da geçiyor. Krem falan sürmeo ben.
ooo kızlar bugun kalabalığız :)) ne güzel ben geldimmm. gecmişi okumuyorum önemli bir durum var mı bilmiyorum. henüz eşimin görev işi belli olmadı haber bekliyoruz. bakalım hayırlısı
hadi hayırlı haberler ile inşallah
o tosttan bana da yollar misin yemısım kilosunu ya.
doktor ile hiç konuşmadık u konuyu bakalım ne diyecek

evt cnm ya doktorum gerek yok dedi ama ne bilim aklım karıştı yaptırayım mı yaptırmayım diye..inş.seninde yarın sonuçların güzel çıkar canım..

teşekkür ederim. Çok şükür ikili de güzel çıkmıştı ama yapıcaz dedi yaptırdım bende sorgulamadım. Ama açıkçası riskli bir durum çıkarsa da ikili iyi çıktığı için çok önemsemem diye düşünüyorum.

kızlar yine alınan kilolar iyi arkadasım 18. haftada 10 kilo aldı :)) acayip pişman ama yapacak birsey yok. ve bundan sonra da durduramıyor kendini.

kızlar yine alınan kilolar iyi arkadasım 18. haftada 10 kilo aldı :)) acayip pişman ama yapacak birsey yok. ve bundan sonra da durduramıyor kendini.

yaaa inş. bundan sonra almaz çok kilo diyeceğim ama muhtemelen alır.. nasıl başarmış 10 kilo almayı merak ettim hiç bulantısı olmadı heralde, çünkü biz hep zorla dedik bulantılardan dolayı.

Kızlar burada okumuştum ingiliz dizilerinden bahsederken downtown abbey lafı geçti.Merak ettim önce imdb den baktım.9 aldıgını görünce izlemem gerektiğini düşündüm.Şimdi resmen kalkamıyorum basından çok begendim diziyi..Saolun valla

Ben yaptırdım canım 3' lüyü yarın alacağı sonucunu ama ikiliyi yaptırdıktan sonra sonuç iyi çıktığı için 3 'lü istemeyen doktorlar da var.[/QUOTE]

paticim, ben de 2 li yi yaptırdım 13. haftamda normal çıktı, doktor 18.haftada da 3.lü yapacak ama sen mi erken yaptırdın ben mi geç kaldım bu 3 lü test için, hangi hafta aralıklarında yapılıyormuş biliyormusun, benimki biraz geç olacak gibi geldi bana ama.

yaaa inş. bundan sonra almaz çok kilo diyeceğim ama muhtemelen alır.. nasıl başarmış 10 kilo almayı merak ettim hiç bulantısı olmadı heralde, çünkü biz hep zorla dedik bulantılardan dolayı.

yok olmadı ama benim de mesela hiiiç bulantım olmadı maşallah diyim :)

paticim, ben de 2 li yi yaptırdım 13. haftamda normal çıktı, doktor 18.haftada da 3.lü yapacak ama sen mi erken yaptırdın ben mi geç kaldım bu 3 lü test için, hangi hafta aralıklarında yapılıyormuş biliyormusun, benimki biraz geç olacak gibi geldi bana ama.[/QUOTE]

uclu testı 16-18 haftalarda yapılıyor meraklanma daha bızde yaptırmadık anca

merhaba kızlar...
bir şey sorucam sizin doktorlarınız kontrole gittiğinizde bebeğin kilosunu sölüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…