2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

al benden de okadar ımııı..ıcımı okudun valla...27 sınde benım randevu senınkıde 26 sında dımı..ayyy ıns ıkımızde hayırlı hbrlerle gelırız allahım sen bılırsın:)

ay inşallah korkuyorum valla bakma böyle olduğuma. Ben pazartesi Sen salı veririz haberleri. Eşim son kez Usg de görecek Bebegini çok mutsuzum gece 2 de yatağa girdin 3 u geçiyordu hala aglıyordum bu hamilelik falan iyice bozdu beni. Karar verdim yastığa kocamın elbisesini giydirecegim ve kol yerini de birşeyler ile dolduracagim ben tek yatamam ki

kıyamam ben sana yaaa.bozma moralını yapacak gelecek cabucak ınsalllahhh..yokmu yakın arkadasın falan sana destek olacak hatta arada senınle kalacak..sahsen benım arkadasım bu durumda olsa ve ben bekar olsam bı odayı kendıme ayırırdım:))

kızlaaaar biz geldikk, çok mutluyum ben ya cinsiyetini öğrendim bebeğimin kızımız olucakmış:))%99 kız dedi %1 lik payı her zaman bırakırız dedi dr teyze:)zaten hep dua ettim allahım sağlıklı olsunda inş.kızdır die gönlümden geçen oldu kokoşum geliyo:)

çok sevdimmm senin adına kızın hayırlı olsunnn
ne güzel yaa herkes sırayla öğrenmeye başladı

dost diyebileceğim 3 kişi var şu hayatta 2 si evli başka şehirde 1 i akar o da öğretmen osmaniye de. Ben ankara da tekim. Birileri var da iyi gün dostu. Cuma cumartesi gidiyor eşim annesinde kalacak söylemiştim ya.

süpersin ya tebrik ederim...sağlıkla inşallah..hangi hast.ye gidiyosun

gözün aydın olsun maşalah :)

oley darısı başıma darısı başıma darısı başıma

tbrk ederım arkadasım...ne mutlu sanaaa:))darısı basımıza ınsallahhh...bende sevındım senın adına

çok sevdimmm senin adına kızın hayırlı olsunnn
ne güzel yaa herkes sırayla öğrenmeye başladı
teşekkürler canııım inş darısı öğrenmeyen herkesin başına olsun süper bi gün bu gün benim için o kdar kıpır kıpırdıki zıpırık yerinde duramıyodu el salladı bize:)

süpersin ya tebrik ederim...sağlıkla inşallah..hangi hast.ye gidiyosun

saol canım tşkr ederim:))) sante plus has.gidiyodum önceden bu gün farklı bi dr a gittim artık hep buna giderim balıklı rum hastansesi zeytinburnu nda,ama doğumu ermeni has.yada avrasya hospital da yaptıyomuş canm

teşekkürler canııım inş darısı öğrenmeyen herkesin başına olsun süper bi gün bu gün benim için o kdar kıpır kıpırdıki zıpırık yerinde duramıyodu el salladı bize:)

ayy heyecanını tahmin edebiliyorum darısı diğer arkadaşlarla bana olsun inş.
artık gözün pembeli cicilerde olur

Son düzenleme:
dost diyebileceğim 3 kişi var şu hayatta 2 si evli başka şehirde 1 i akar o da öğretmen osmaniye de. Ben ankara da tekim. Birileri var da iyi gün dostu. Cuma cumartesi gidiyor eşim annesinde kalacak söylemiştim ya.

olsun beee..buyuyorsun bunlarla olgunlasıyorsun bu tarafından bak bı de ne kadar guclu bır kadın olacaksın ılerıde..dılsen var allaha sukur sırın mı sırın seker mı seker..allah bagsılasın

aynen öyle olur mathelda:) pembelerden kendimi alamıcam:) güzel dilekleriniz için hepinize teşkr ederim..öğrenemeyen herkeste inş.tez zamanda öğrenir allahım amiiiiin

biz geldik teyzeler nasılsınız bakalım bugun randevusu olanlar kimlerdi yazın bende ögreneyim cinsiyetleri

gülpembe benim vardı kontrol ve cinsiyet oğlanmis :) demek isterdim ama tabiki kontrol yoktu

Merhaba kızlar;

Ben çok fenayım işten izin aldım şimdi eve geldim, midem çok kötü çünkü

Pazartesi den beri oyleydi idare ediyordum ama bugün dayanamadim, izin istemek zorunda kaldım...

Midem çooooooook yanıyor bu da bulantı yapıyor, denenecek herşeyi denedim ama geçmiyor, şurup bile geçirmedi, nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…