al benden de okadar ımııı..ıcımı okudun valla...27 sınde benım randevu senınkıde 26 sında dımı..ayyy ıns ıkımızde hayırlı hbrlerle gelırız allahım sen bılırsın:)
13 hfat bıtmıs 14.haftanın ıcınde oldugun ıcın oleeee
ay inşallah korkuyorum valla bakma böyle olduğuma. Ben pazartesi Sen salı veririz haberleri. Eşim son kez Usg de görecek Bebegini çok mutsuzum gece 2 de yatağa girdin 3 u geçiyordu hala aglıyordum bu hamilelik falan iyice bozdu beni. Karar verdim yastığa kocamın elbisesini giydirecegim ve kol yerini de birşeyler ile dolduracagim ben tek yatamam ki
hımm anladım canım teşekkür ederimm.
kızlaaaar biz geldikk, çok mutluyum ben ya cinsiyetini öğrendim bebeğimin kızımız olucakmış:))%99 kız dedi %1 lik payı her zaman bırakırız dedi dr teyze:)zaten hep dua ettim allahım sağlıklı olsunda inş.kızdır die gönlümden geçen oldu kokoşum geliyo:)
kıyamam ben sana yaaa.bozma moralını yapacak gelecek cabucak ınsalllahhh..yokmu yakın arkadasın falan sana destek olacak hatta arada senınle kalacak..sahsen benım arkadasım bu durumda olsa ve ben bekar olsam bı odayı kendıme ayırırdım:))
kızlaaaar biz geldikk, çok mutluyum ben ya cinsiyetini öğrendim bebeğimin kızımız olucakmış:))%99 kız dedi %1 lik payı her zaman bırakırız dedi dr teyze:)zaten hep dua ettim allahım sağlıklı olsunda inş.kızdır die gönlümden geçen oldu kokoşum geliyo:)
teşekkürler canııım inş darısı öğrenmeyen herkesin başına olsun süper bi gün bu gün benim için o kdar kıpır kıpırdıki zıpırık yerinde duramıyodu el salladı bize:)çok sevdimmm senin adınakızın hayırlı olsunnn
ne güzel yaa herkes sırayla öğrenmeye başladı
süpersin ya tebrik ederim...sağlıkla inşallah..hangi hast.ye gidiyosun
teşekkürler canııım inş darısı öğrenmeyen herkesin başına olsun süper bi gün bu gün benim için o kdar kıpır kıpırdıki zıpırık yerinde duramıyodu el salladı bize:)
dost diyebileceğim 3 kişi var şu hayatta 2 si evli başka şehirde 1 i akar o da öğretmen osmaniye de. Ben ankara da tekim. Birileri var da iyi gün dostu. Cuma cumartesi gidiyor eşim annesinde kalacak söylemiştim ya.
aynen öyle olur mathelda:) pembelerden kendimi alamıcam:) güzel dilekleriniz için hepinize teşkr ederim..öğrenemeyen herkeste inş.tez zamanda öğrenir allahım amiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?