2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar kitap tavsiyesi yapabilir misiniz,bebek bakımı ya da çocuk gelişimi ilgili?

Ayşe Öner' Hamilelik Doğum ve Bebek Bakımı kitabı çok güzel ben netten aldım kitapyurdu en ucuz 29 tl ama DNR da da var. Bir çok insan birbirine öneriyor ve bende dün başladım detaylı önemli gördüklerimi de yazacağım... yazar ile ilgili de bilgi edinirsen iyi olduğuna ikna olacaksın zaten

anladım o zaman ondan olabilir çünkü bir sene önce falan vücüt analizi yaptırdığımda yağ oranı olması gereken minimum değerden az çıkmıştı , sevindim şimdii anchusa bugun moralimi düzelttin valla çoooook teşekkür ederim.

Cok sagolun kizlr.Bende ogrenemeyenlerdendim kizlar:)14+2 yiz bakalim ogrenebilecekmiyiz"

Hatta gülpembe çok zayıf mesela. Dr. 20 kilo alman lazım demiş..Benim hem endokrinologum hem kadın doğumcum vucudumun yağa ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de spor yaptığım için kaslı bir vucudum var. Benim kilo almamış görünmemen sebebi de büyük ihtimalle kasların yağa dönüşmesi şu ana kadar. Ağırlıkta bir şey fark etmiyor o zaman..Benim hedefim 10 kiloyla tamamlamak ama bu varsın 15 olsun sütüm çok olacaksa...Çok takma...Burdan sonra kilo verme topiğinde buluşur hep beraber veririz kiloları..

tamamdır anlaştık o zaman

ben de kilo takıntılı bir hatunumdur. hep ince oldum. 28yaşına kadar 50kg bile olmadım ama Allah vergisi değil :) bazısı yer kilo almaz ben olnlardan değilim. çok ölçülü yerdim. yani herşeyden az az ama akşam 6dan sonra yemek yemezdim... evlendikten sonra eşimle birlikte yemek yiyelim diye 8e sarktı akşam yemeklerim.. 50-52 arası gittim geldim.

şu an 55 kg yim. ve yağ bağladı bazı bölgelerim. yüzüm bile kg aldı. ama olsun.. hamilelik iyet yapıkacak dönem değil. dikkat etmek yeter. az da yiyorum ama metobolizmam yavaşladı iyice... doktorum 9-15kg arası normal diyor.

emzirmek çok kalori yaktırıyor. bir şekilde veririz. sağlıklı doğumlar yapalım da...

Teşekkür ederim paticimmm araştırıcamm

günaydın hamişler nasılsınız geçmişi pek okuyamadım ama kilo sorunu var sanırım emzirme döneminde kilolar gidiyor diyorlar :26: ama cokda yiyorsun diyorlar :26: bende 600 gr almısım yalnız 600 gr 1 kilo değil dikkatiniz cekerim turamit bende sen gibi cok dikkat ederim herseyi yerim ama ölçülü yerim şimdi kendimce bişeyler yiyip besleniyorum ama 1 ay sonra türkiyeye gidicem ve korkuyorum tek duam 2 kilo alıp dönmem umarım herkes sıkıstırmaz börek pasta diye

buarada ben salı günü kontrol de sordum doktoruma pilates yapabilirmiyim diye oda baslayabilirsin dedi birazdan ebru sallı ile hamilelik pilatesine baslıcam

gülpembe canım sen niye dikkat ediyorsun ki? alemsin ya zaten zayıfsın. 4aya 600gr... sen doktorunu dinle derim. pasta börek canın çekmedikçe yeme tabi yararı yok. benim çekiyo yiyom arada :))

günaydınlarr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bir kaç saat müsatim bir gireyim dedim.... ya bu pko yu blmiyorum ama bende rahim ağzında yara varmış gittiğim bir doktor kesinlikle böyle hamile kalmamalısın dedi korun ddi doğum kontrol hapı verdi.... zaten istesende bu yara ile hamile kalmazsın dedi.... e ben hamile kaldım ama kadın canımı çok yaktığı için gidip yaktırmA DA yapamadım.... şimdiki doktorum saçmalamış dedi o yara o kadar tehliklei olsa hamile kalman mümkün değildi değildi.... demekki önemsz ayrıca o yara yüzünden bir şey olmaz dedi ikisi kaynar gider doğumla geçme ihtimalide var dedi.... bazı doktorlar çok acımasız oluyorrr hatta yumurtalıklarımda kistler varmış ama benim doktorum hiç öyle bir şey demedi.... bazen düşnüyorum o gittiğim kadın gerçekten doktormuydu diye :26::26:

gülpembe canım sen niye dikkat ediyorsun ki? alemsin ya zaten zayıfsın. 4aya 600gr... sen doktorunu dinle derim. pasta börek canın çekmedikçe yeme tabi yararı yok. benim çekiyo yiyom arada :))

ah canım ah genetiklikde kilolu bi yapıya sahip yapısırsa birde gitmezse işte benm de kilo takıntım var illaki cekiyor

bu arada gece acıkan varmı ben geceleri tuvalet için kalkıyorum saat kaç olursa olsun sonra midem baslıyor içimde canavar mı var bilmiyorum aksam bide 8 de yiyorum gece kalkıp yersem artık kimse durduramaz beni

can bpğazdan gelir tatlım mideni tutçak basit şeyler ye açta bırakma bebişi :) demekki vücudunun ihtiyacı var....

gerçekten doktorların bazıları okadar tuhaf ki bende türkiyeye geldim evlendikden sonra kadın dogumcuya gitmedim bi kontrol olayım dedim smear testide yaptırayım dedi ki gerekli zaten hayatımda ilk kez cıkmısım o catala okadar canımı yaktıki ne soktuysa içeri ben cıglık cıglıga kadın bana aynen böle dedi esinle ilişkiye nasıl giriyorsun hamile kalınca burda da yaptılar smear testini kadın içerde calısıyormu calısmıyormu anlamadım bile hatta acırsa bana söyle dedi ve her kontrol de mantar muanesi yapıyor hep soruyor canın yanıyormu diye ilk 3 ay ultrasondaki o cubukla baktı canın yandımı diyor bazıları gerçekten tam bir odun hasta psikolojisinden anlamıyorlar

paticim posta kutumu boşalttım. Mesajın gelememiş.

turamit 4. ayd agece acıkmaları başlıyormuş. O yüzden 4. aydan itibaren gece yatarken bir bardak süt için diyorlar.Ben de sabah karşı 3-4 te aç uyanıyorum...

Dilse hoşgeldin. Gözümüz yollarda kaldı.

can bpğazdan gelir tatlım mideni tutçak basit şeyler ye açta bırakma bebişi :) demekki vücudunun ihtiyacı var....

benim mide aclıgı kabul etmiyor ki tıka basa doldurmam gerek onu anca öle rahat ediyorum bebişe bişey olurmu ac kaldıgım için

selam dilse, ya ne biçim doktorlar var hakikaten. insanlık yoksa neye yarar... temkinli olmak lazım o ayrı ama olumsuzluğun zarardan başka getirisi yok ki?? önce iyiye yor ama temkinli de ol...

halt etmiş o doktorlar. doğum iyidir. bir küçük yaşlarda ve sık olmadıktan sonra, vücuda faydaları bile var. angeliss madem pkolu hamile kalmış işte doğal yoldan ne mutlu ona. ne irdeliyorsun? dilse 2.ye gebe... maşallah.

gülpembe, ben ince kemikliyim güzelim. sporla da hiç aram yok. yani kilo aldım mı direkt yağ:) birden hantal bişey oluyorum ondan dikkat ediyorum. ama sen kalsısın, spor yapıyorsun bence sen en az 10kg almalısın toplam gebelikte.

göğüsler, sırt ve kaçla gebelikte hıclı kilo alıyor. bunun sebebi emziriken enerjinin çoğu buralardan gidiyor. 10kg al güzelim. sütün olsun.

işte şimdiden yeşil mercimek bulgur yiyorum süt olsun diye bir de su cok önemliymiş 3 litre iç dedi doktor ama 1.5 anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…