2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nasıl yani? pko lu imişsin ama dün mü öğrendin? bene pko yok tam ayrıntılı bilmiyorum ama bir araştır istersen.

yani onun gibi bişey oldu daha önce var diyordu ama hiç bir belirtisi yoktu bende ne adet düzensizliği nede başka birşey çok şükür de çok kolay hamile kaldım , şimdi de dün başladı işte 15 gün sonra hemen şekerine bakmalıyız sende kesin çıkar, sen kesin çok kilo alırsın ayda 10 kilo bile alabilirsin diye, sürekli moralimi bozdu

daha önceden var diyordu ama hani ben internetten baktım bende hiç bir belirtisi yoktu Allaha şükür çok da rahat hamile kaldım , yani o yüzden anlıyamadım ki bende ama saolsun çook moralimi bozdu dün.

canım moralini bozma. pko sonucu öyle ayda 10kg falan duymadım ben. sen sağlıklı beslen. hamur işi hiç tüketme o zaman. bir şeycik olmaz. ne güzel aet düzensizliği olmadan, kolay da hamile kalmışsın. doğum pko için iyidir. hamile kalmak zordur. doğumdan sonra detaylı baktırırsın. şimdi sadece bebişine konsantre ol. ne malum kilo alacağın hem?

daha önceden var diyordu ama hani ben internetten baktım bende hiç bir belirtisi yoktu Allaha şükür çok da rahat hamile kaldım , yani o yüzden anlıyamadım ki bende ama saolsun çook moralimi bozdu dün.

Yanılmış olabilir belki...Çünkü o bayağı çektiren bir hastalık...Ya da yeni başladı ve sen farkına varamadan hamile kaldın şans eseri. Tedavi yok değil mi hamileyken? Ne önerdi Dr. peki?

Kusura bakma ama Dr. una sinir oldum... Bu ne yaaa. Hep moral bozmuş.Benim annemde de ananem de de şeker var bana bile demiyor doktor sende kesin şeker çıkar diye...

işin tuhafı zaten hiç bişey önermedi , yürüyüş yap düzgün beslen,
ben oldum olası zaten hergün düzenli yürümeye çalışıyorum , tatlı hiç yemem, hamur işi de çok nadirdir, valla bakalım inşallah sorunsuz atlatırım hamileliğimi ,

Ayrıca benim eltim de pko lu. Hem ilk denemesinde hamile kaldı hem de hamileliği boyunca yalnızca 7 kilo aldı . Üstelik şeker meker de çıkmadı....

selam herkese;bugün nasılız kızlar..ben hala 2li tarama sonucumu öğrenemedim dr.dan telefon bekliyorum...

Ayrıca benim eltim de pko lu. Hem ilk denemesinde hamile kaldı hem de hamileliği boyunca yalnızca 7 kilo aldı . Üstelik şeker meker de çıkmadı....

saolun valla ya biraz da olsa moralim düzzeliyor böyle örnekleri görünce , inşallah bende sorunsuz bitiririm hamileliği .

aynen bende çok sinir oldum hatta değiştirmeyi bile düşündüm dün yani.

Bir Doktoru iyi bir doktor yapan özellik bilimsel bilgisinin ötesinde hastaya olan yaklaşımıdır...Beni sürekli rahatlatsın ki kendimi güvende hissedeyim.Zaten anne adayı olduğumuz için bir sürü tedirginlik yaşıyoruz, etrafımızda işimizi kolaylaştıracak insanlara ihtiyacımız var, zorlaştıran değil.

Bilinçli beslendiğimiz sürece çok kilo almayız yaa... Yürüyüşte 14. haftadan sonra şart...

selam herkese;bugün nasılız kızlar..ben hala 2li tarama sonucumu öğrenemedim dr.dan telefon bekliyorum...
HAdi bakalım bugün gelir herhalde...

ben ilk adetimden beri düzensizim 3,4 dr pko dedi.. o yüzden sancılar çektim bayağı.. ama ilk hamileliğim hemen oldu.. ikinci 3 yıl gecikti kendiliğinden oldu.. yani pko hastalık değil zaten tedavisi de yok onla yaşıcaksın ancak sana çok sorun çıkaracak bir durum değil kafana takma en sorunlu kısmı hamile kalabilme ki sen zaten kalmışsın yani yok bir problem.. benim drde pko olduğumu öğrenin sen zor hamile kalırmışsın ama dediler.. herşey nasıp..kiloyuda kafana takma ben 31 yaşındayım 12 yaşımdan beri pko yum kilom da 55-65 arasında değişiyodu genelde hep zayıftım.. yani çokta takma dr yi

anladım canım teşekkür ederim , bende uzun zamandır zayıfım yani 52-54 kilo civarında dolaşıyorum hep, bu 4 ayda da 57.5 oldum işte ama o d açok çok anormal değil herhalde , ben zaten unutmuştum ama saolsun yine hatırlattı bana :)

Bir de şöyle bir durum var. Zayıf insanlar daha çabuk kilo alıyorlarmış.. Süt üretimi için vucudun yağlanması şart ve senin vucudunda yağ dokuları azsa vucut hemen yediklerini yağ olarak depolamaya kalkıyor.Daha kilolularda da yağ dokusu yeteri kadar olduğu için enerjiye çevirip kullanıyor...Bana da Dr direk senin yağlanman gerek emzirmek istiyorsan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…