gerçekten doktorların bazıları okadar tuhaf ki bende türkiyeye geldim evlendikden sonra kadın dogumcuya gitmedim bi kontrol olayım dedim smear testide yaptırayım dedi ki gerekli zaten hayatımda ilk kez cıkmısım o catala okadar canımı yaktıki ne soktuysa içeri ben cıglık cıglıga kadın bana aynen böle dedi esinle ilişkiye nasıl giriyorsunhamile kalınca burda da yaptılar smear testini kadın içerde calısıyormu calısmıyormu anlamadım bile hatta acırsa bana söyle dedi ve her kontrol de mantar muanesi yapıyor hep soruyor canın yanıyormu diye ilk 3 ay ultrasondaki o cubukla baktı canın yandımı diyor bazıları gerçekten tam bir odun hasta psikolojisinden anlamıyorlar
Gülpembe ben de 200 gr aldım ama ben senden daha yapılıyım sanırım...
ahh canım ya zor valla benide korkuttular ama ben nasıl normal doğum yaptım bilmiyorum manyakmıyım neyim hahaya ben kadın dr dan korkuyorum insan gibi davranmıolar eşimde çok kıskanç erkeğe güvenmiyor nerde yaşlı amca doktorlar onlara gidiyoruz ya o çatal fena bir şey ya şu an usg ye giriyorum yan tarafta o var her kontrolde tırsak gibiyim hadi birde muayene edelim diyecek diye..... o kadar kötü şeyler yaşayınca cesaret edemiyorum....
anchusa cım hoşbulduk :) :) gözlerinizi çok yolda bırakmayım diye geldim eşim pc yide götürecekmiş te.... bende telefondan çok takip edemiyorum sizi..... o yüzden 2 gün yokum demiştim....
işte şimdiden yeşil mercimek bulgur yiyorum süt olsun diye bir de su cok önemliymiş 3 litre iç dedi doktor ama 1.5 anca
ben 160 boy 46.5 la hamile kaldım işte benim üstüm yok kalçalarım cok vardır armut vucutluyum benevet sen benden yapılısın
gerçekten kadın doktorlar bi tuhaf erkekler bence daha bilgili geliyor bana göre benim eşimde erkek doktoru istemiyor bu doktor parmağı ile içeri kontrol ediyor erkek etmesinmiş vala okadar alıstım ki cunku doktorumu seviyorum en son muayene de ben oturdum catala
kızlar benim şuan ki sorunum yemeği yiyorum susuyorum ama ne kadar içtiğimi anlayım diye 1.5 lık şaşalı aldım dibime içiyorum bir bakıyorum yarısı bitmiş ama ağzıma su gelip duruyor mideyi çok dolduruyorum ama bardakla da içsem günde 4 sefer ancak....
ben bir markanın su programını indirdim her saat bası seni uyarıyor su iç diye sen özelliklerini giriyorsun ona göre yönlendiriyor gıcık bi sesi var ama su içiyorum unutmuyorum evde oldgum sürece markanın ismide hani mahsumun dizisi var ya bi kanalda o marka su
Benim de 169 a 53.5 tu. 53.7 çıkıyorum artık...
Yaa su midemi bulandırmasa 5 litrede içerim çok seviyorum.... Ama midemi bulandırıyor. Senin bulantıların ne oldu?
çok tatlısın güldüm valla şu halimle bilegece de hiç uyumadım uyku haram oldu bana ya..... ben çok korkuyorum ama mecbur el mahkum oturacağım çocuğu içerde tutacak değilim.... bir kez çıkayım bende alışırım
Benim için dr. unerkek kadın olması fark etmiyor...Önemli olan iletişim kurabileceğim bir insan olsun. Bazılarıyla iletişim kurmak gerçekten zor. Eşimde herhangi bir yorumda bulunmadı ama dr. kadın oldu...
Benim için dr. unerkek kadın olması fark etmiyor...Önemli olan iletişim kurabileceğim bir insan olsun. Bazılarıyla iletişim kurmak gerçekten zor. Eşimde herhangi bir yorumda bulunmadı ama dr. kadın oldu...
pc yemi indirdin..... ya telefona iniyorsa ok de pc bende durmuyorki hiç..... eşim onla yatıyor onla kalkıyor haha ayrılacaklar ya
benim bulantılarım geçti arada bi ac karnına safra cıkartıyorum ama cok nadir haftada 1 kere bazen hiç olmuyor yavas yavas kilo alıyorum ben 4 aylık oldum
dimi dogumda da oraya oturcaz vala ben alıstım cok rahat
benim içinde fark etmiyorda işte eşim istemiyor bilmiyorki burda dogumda önüne kim geliyorsa o yaptırıyor
malesef inmiyor canım ya
hadi lennnnnnnnnnnno kadar da değilllllllll rahatmış bir kere ben orda üşüyorum
iyi bende bir şey bulayım dur düşüneyim bir icat yapayım sizinlede paylaşırım..... :)
Offf kizlar ya ogrenemedik dr daha kucuk dedi usg de 13+4 cikti goremiyorum dedi.cok uzuldum.
arkadaş ben 1 kere bile kusmadım ya... ondan mı kilo aldım acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?