2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın hamişler nasılsınız geçmişi pek okuyamadım ama kilo sorunu var sanırım emzirme döneminde kilolar gidiyor diyorlar :26: ama cokda yiyorsun diyorlar :26: bende 600 gr almısım yalnız 600 gr 1 kilo değil dikkatiniz cekerim :33: turamit bende sen gibi cok dikkat ederim herseyi yerim ama ölçülü yerim şimdi kendimce bişeyler yiyip besleniyorum ama 1 ay sonra türkiyeye gidicem ve korkuyorum tek duam 2 kilo alıp dönmem umarım herkes sıkıstırmaz börek pasta diye

buarada ben salı günü kontrol de sordum doktoruma pilates yapabilirmiyim diye oda baslayabilirsin dedi birazdan ebru sallı ile hamilelik pilatesine baslıcam :32:

Sendeki bendekinden farklı mı merak ettim pilatesi... Dvd den mi yapıyorsun? Hangisi, yoksa tv de falan mı var. Yoksa bir daha mı hamile kaldı o kadın:):)

paticim posta kutumu boşalttım. Mesajın gelememiş.

turamit 4. ayd agece acıkmaları başlıyormuş. O yüzden 4. aydan itibaren gece yatarken bir bardak süt için diyorlar.Ben de sabah karşı 3-4 te aç uyanıyorum...

Dilse hoşgeldin. Gözümüz yollarda kaldı.

Tamam bir daha atmayı deneyeceğim şimdi. ben 4. ayı bitirdim ama gece acıkmam olmadı çok şükür hala yok. O yüzden bence diğer söylentiler gibi bunlar da kişiye göre değişiyor olacak diye beklemeyin.

slm herkese,

duyduğuma göre dışarıda hava çok güzelmiş, ben hep yatmak zorunda olduğum için bu güzel havanın tadını çıkaramıyorum,
bari sizin olduğunuz yerlerde hava güzelse siz çıkın biraz , temiz hava alın, bebişlere bol bol oksijen gitsin, baharı görsünler :D
beni eşim işe giderken yatağa bağlayıp gidecek neredeyse kalkmayayım diye.
suyumu,yemeğimi bile başucuma koyup gidiyor, sürekli arayıp kalkma sakın diye tembihliyo bide.
bu günlerde geçer inşallah bizde bebeğimle çıkar dolaşırız :49:

Çok üzüldüm umarım bir an önce geçer, ama böyle iyiyse de yatmaya değer sıkma canını.
Merhaba güzel anneler....
Sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki okumakta zorlanıyorum, ne kadar aktifiz hepimiz maaşallah. Herkese bol sağlık diliyorum en öenmlisi o, allah doktorların eline bırakmasında çünkü hepsi ayrı telden çalıyor.

Benim hamilelik başından beri tsh düşük çıkıyo bahsetmiştim, ama hamilelik öncesinde normaldi neyse işte bi kaç aydır zürekli tahlil vs bir kaç dahiliye uzmanına göründüm, biri takip edelim şimdilik ilaca başlamayalım dedi, biri ilaç verdi, biri de endokrinoloji uzmanına git ilacını o ayarlasın dedi neyse bu sabah gittik endokr. doktoruna baktı tahlillere seninki fizyolojik troid dedi ilaç falan içmedin di mi dedi :))) dahiliyecinin verdiği ilacı alıp içseydim ne olacaktı acaba ? neyse peki dedim bende tabiki başka bir endokr. uzmanına daha göstereceğim tıp fakültesine gidip... yani sonuçta ben hiçbir konuda bir doktora bağımlı kalmayın derim her sektörde olur olmaz insanların olduğu gibi doktorların içindede var, sonuçta onlar da insan kendini geliştirip faydalı olan doktor az, o nedenle bize de uğraşmak düşüyor yoruldum vallahi... Sağlıklı olsun da bebişler herşeye değer.

ne demekmiş fizyolojik tiroid? Neye bakıp söyledi bunu çok merak ettim.

Sendeki bendekinden farklı mı merak ettim pilatesi... Dvd den mi yapıyorsun? Hangisi, yoksa tv de falan mı var. Yoksa bir daha mı hamile kaldı o kadın:):)

Tamam bir daha atmayı deneyeceğim şimdi. ben 4. ayı bitirdim ama gece acıkmam olmadı çok şükür hala yok. O yüzden bence diğer söylentiler gibi bunlar da kişiye göre değişiyor olacak diye beklemeyin.

Çok üzüldüm umarım bir an önce geçer, ama böyle iyiyse de yatmaya değer sıkma canını.

ne demekmiş fizyolojik tiroid? Neye bakıp söyledi bunu çok merak ettim.

vala bir hamilelik pilates dvdsi var onu yapıyorum zaten bu sezon baslamadı

Ben de dondurmaları pudingleri götürüyorum. Hem de gece 12den sonra :43: çok üzülüyorum ama içimden geliyor :(
Bari pilatese başlayayım 4.ayımız bitiyor haftaya perşembe. Ebru şallının dvd'sini torrentten indirip izlerim.

Ben de dondurmaları pudingleri götürüyorum. Hem de gece 12den sonra :43: çok üzülüyorum ama içimden geliyor :(
Bari pilatese başlayayım 4.ayımız bitiyor haftaya perşembe. Ebru şallının dvd'sini torrentten indirip izlerim.

Afiyet olsun. Abarttığını düşünüyorsan kilo için tadına bak herşeyin ve bırak..

canım benim salı günü kontrolüm vardı ve sordum başlayabilirmiyim diye doktor kontrol edelim dedi ultrasondan sonra baslayabilirsin dedi dondurmadan pudingden bişey olmaz :34:

aslında sabahları dümdüz oluyo karnım sırt üstü yatınca da içine kaçıyo kaburga kemiklerim bile çıkıyo dışarı, ama yemek yedikten sonra bi pörtlüyo karnım küçücük olsa da benim hoşuma gidiyo :1:
n sevannesi pörtleyincee karnını:))))) konuş bıcırıklaa oy oy yerim onları ben

dondurma dedin beni kalbimden vurdun yaaaa :D şimdi eşimi aradım bana dondurma al getir diye :D inşallah hasta olmayız.

bu arada ilk sayfadaki listede yokum ben, özel mesaj hakkımda yok , o yüzden burdan yazıyorum bilgileri eklersen sevinirim.

sat : 18 aralık
doğum tarihi : 23 eylül
şehir istanbul

teşekkürlerr :D

dondurma dedin beni kalbimden vurdun yaaaa :D şimdi eşimi aradım bana dondurma al getir diye :D inşallah hasta olmayız.

bu arada ilk sayfadaki listede yokum ben, özel mesaj hakkımda yok , o yüzden burdan yazıyorum bilgileri eklersen sevinirim.

sat : 18 aralık
doğum tarihi : 23 eylül
şehir istanbul

teşekkürlerr :D

profiline resimde ekle. O zaman daha kolay algılanabilir oluyorsun isimler nick olduğu için çok akılda kalamıyor.

nasıl gidiyor kızlAR NASILINIZ
pek girmiyorum ben
1 kilo almışım ben de
bazı kıyafetlerimde karnım çok belirgin oluyor arkadaşlar hemen senin karnın çıkmış diyor
bazı kıyafetlrde hamile olduğum anlaşılmıyor
hiç hamile gibi değilsin maşallh dedier bugun :) etek giymiştim karnım pek çıkmadı

çok kilo almadsak ii ama bend e dondurma çok yiyorum :) son aylarda alınıyor diyorlar

nasıl gidiyor kızlAR NASILINIZ
pek girmiyorum ben
1 kilo almışım ben de
bazı kıyafetlerimde karnım çok belirgin oluyor arkadaşlar hemen senin karnın çıkmış diyor
bazı kıyafetlrde hamile olduğum anlaşılmıyor
hiç hamile gibi değilsin maşallh dedier bugun :) etek giymiştim karnım pek çıkmadı

çok kilo almadsak ii ama bend e dondurma çok yiyorum :) son aylarda alınıyor diyorlar

evet özelliklede 7 aydan sonra cok alınıyormus bu 2.dönemi 2-3 kilo ile atlatsak inş

Gülpembe bende de var ebru şallının hamile pilatesi dvdsi arada bi bakıyorum :49:

ben bugun yaptım salı günü doktoruma sordum baslayabilirsin dedi 2 hafta sonra sen de baslayabilirsin doktoruna danısıp canım 3 ay dan sonra biraz titredim

ben bugun yaptım salı günü doktoruma sordum baslayabilirsin dedi 2 hafta sonra sen de baslayabilirsin doktoruna danısıp canım 3 ay dan sonra biraz titredim

benim doktor kendini yormadan basit hareketleri haftada bir yarım saat yapabilirsin demişti ben çoktan başladım yanii :8:

pek yorucu bir hareket yok zaten rahatlıyorsun süper hissediyorum kendimi haftada kaç kere yapıyorsun canım

genelde esneme zaten karına pek yüklenmiyosun, şimdilik haftada bir yapıyorum ama zor dayanıyorum eskiden de pilates yapardım, ilerleyen zamanlarda 2 veya 3 günde bir yapmayı düşünüyorum.

genelde esneme zaten karına pek yüklenmiyosun, şimdilik haftada bir yapıyorum ama zor dayanıyorum eskiden de pilates yapardım, ilerleyen zamanlarda 2 veya 3 günde bir yapmayı düşünüyorum.

evet esneme hareketi var tek bir karın var oda 5 tane yapıyorsun okadar bende haftada 3 kere yapıp 2 günde yürüyüş planlıyorum yarım saatlik bende yapıyordum ama hamile kalınca bıraktık

Back
X