Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooohhhh keyfini çıkar tatlımmm.....Benim bulantılarım 13. haftada bitti,eşime kıyamadım mutfağa girdim
2 ay yaklaşık girmemiştm mutfağa giriş o giriş şimdi yine yalnız değilim eşimle birlikteyz mutfakta ama olsunnn
o yapınca daha tatlı oluooooo
gunaydınnn herkese...evt hava cok guzelll..evde olanlar nıspet yapmayın bakayım![]()
gunaydınnn herkese...evt hava cok guzelll..evde olanlar nıspet yapmayın bakayım![]()
yemek yemek miiii, ben midem bulanacak diye bişi yemiyorum, su bile içmiyorum ya![]()
Aman ben 16. Haftaya girdim de ne oldu bulantı kusma devam eskisi gibi şiddetli olmasa da. Ama bu sefer bel ağrısı karın ağrısı çıktı. Sanırım 9 aya kadar değişik değişik şeyler yaşayacağız. Ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.
Aman ben 16. Haftaya girdim de ne oldu bulantı kusma devam eskisi gibi şiddetli olmasa da. Ama bu sefer bel ağrısı karın ağrısı çıktı. Sanırım 9 aya kadar değişik değişik şeyler yaşayacağız. Ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.
Günaaaaaaayyyyyyyyyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
nasılsın canımmmmmm,biz iiiyizzz
Mrb kızlar dun dr.gttım doguma gırmıstı dr.bekeldm ama kontrol olmadm bugun tekrar gıdıcem artık sıkıldım gıtmekten hastaneye bızım dr.yogun oluo bıde cok beklıyoruz gıdınce esımde grıp olmus evde yatıyo hıc bıyere gıtmek ıstmyrm bıraktım evde ıse geldım ama ıcım ıcımı yıyo((
sıvı gıdalar midemi bulandırıyor ama aç kalırsam daha çok bulanıyorum.. 15 dk. da bir ağzıma bir parça meyve ya da kuru ekmek atmazsam günüm rezil oluyor. Tatlı görmeye tahammülüm yok ama karbohidrat bulantıyı kesiyor.
Kadın doğum uzmanları annelerin hislerinin % 90 doğru çıktığını söylüyorlar,ben de 2 kez rüyamda kızım olacağını görmüştüm ve rüyalarım doğru çıktı.Sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabiki.Senin kontrolün ne zaman?
enerjiyi karbonhidrat tan alıyoruz zaten iyidip. Zaten bulantıyi da tek o kesiyor.sıvı gıdalar midemi bulandırıyor ama aç kalırsam daha çok bulanıyorum.. 15 dk. da bir ağzıma bir parça meyve ya da kuru ekmek atmazsam günüm rezil oluyor. Tatlı görmeye tahammülüm yok ama karbohidrat bulantıyı kesiyor.
benim kocam askere gidiyorKesinlikle katılıyorum 9. aya kadar durmak yok yola devam.. İyi ya da kötü biri bitecek diğeri başlayacak. O yüzden eşlere düşen görev hiç bitmeyecek. Buradan eşlere sesleniyorum Kraliçelerinize iyi davranın prens ve prensesler sadece annelerin değil.. hadi bakalım pamuk eller işlere :)
magnezyum u sor doktoruna o ağrı ondan kaynaklanıyor sanırım ve aynı pozisyon a oturma aslahoşbulduk. evet benimde kaygım o ha geçti ha geçece diye bekliyoruz ama ya geçmezse... bende de sol kalçamda batma başladı 3 gündür, yürürken bacağıma vuruyo bi garip, bulantı bi yandan bide orta kulak iltihabı oldumm. ooyy oyy, ya sabııır.
hay Allahhhhhhh stres yapma arkidişimmmmmmmmmmm inş. bugün güzel sonuçlar alırısn.Mrb kızlar dun dr.gttım doguma gırmıstı dr.bekeldm ama kontrol olmadm bugun tekrar gıdıcem artık sıkıldım gıtmekten hastaneye bızım dr.yogun oluo bıde cok beklıyoruz gıdınce esımde grıp olmus evde yatıyo hıc bıyere gıtmek ıstmyrm bıraktım evde ıse geldım ama ıcım ıcımı yıyo((
geçmiş olsun cnaım Allah şifa versinhoşbulduk. evet benimde kaygım o ha geçti ha geçece diye bekliyoruz ama ya geçmezse... bende de sol kalçamda batma başladı 3 gündür, yürürken bacağıma vuruyo bi garip, bulantı bi yandan bide orta kulak iltihabı oldumm. ooyy oyy, ya sabııır.
Canım eşine geçmiş olsun,yanına pk yanaşmamaya çalış ,bebişimiz hastalanmasınnn
Umarım kontrolünde güzel haberler alırsınnn
SAGOL CNM INS.
Canım eşine geçmiş olsun,yanına pk yanaşmamaya çalış ,bebişimiz hastalanmasınnn
Umarım kontrolünde güzel haberler alırsınnn
Canım bende tatlıdan nefret ederdimm,şimdiede tatlı tatlı die çıldırıyrmmmmm yaaaa
bide ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler
benim kocam askere gidiyorbana bakan olmayacak.
ben geçtiğimiz haftalarda çok hastalandıydım 2 gn hastanede kaldım serum yedim toparlandım oy oy hatırladıkça tuhaf oluyorumm ne olur dikkat edin kendinizeeee zor atlatılıyor
evet çok zor, sol kulağımda tıkanıklık var ve beni baya bi geriyo bu durum dua edin bana nolurr :18::18: