Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Evet 6. Hafta ortasında başladı benim de 🥴 tansiyonum da çok düşük. Bayılacağım gibi hep
Tansiyon dusuklugu zor olmali ben onu deneyimlemedim kizimda sadece mide bulantim vardi . Tansiyon skntisi olursa zor olur benim icinde 😔 Doktor bisey onerdi mi peki tuzu biraz artirmak vs ise yarar mi acaba

Ben de hep fitil olarak kullanıyorum, bu durumu bir sorayım doktora belki oral almam daha iyi olur
Merhaba bende fitil olarak kullanıyorum fakat lekelenmem durmuyor fitil geride akıyor acaba etkisi yok mu diye düşünüyorum oral mı almam gerekiyor napmam lazım doktorumda izinde kafayı yemek üzereyim

Kızlar doktor folbiol vermişti sonra değiştirmek istediğimi söyledi folbiotic verdi nasıl sizce bilginiz var mı kullanan var mı

Merhaba bende fitil olarak kullanıyorum fakat lekelenmem durmuyor fitil geride akıyor acaba etkisi yok mu diye düşünüyorum oral mı almam gerekiyor napmam lazım doktorumda izinde kafayı yemek üzereyim
Ben fitil şeklinde kullanmaya devam ediyorum hatta günde 3e çıkardı doktorum, akıyor evet ama etkisi oluyor lekelenmeniz sık sık oluyorsa başka bir doktora danışmayı deneyebilirsiniz. Benim doktorumun dediği kadarıyla titreşim olacak şeylerden kaçınması gerekiyormuş lekelenme yaşayanların yani 1 saatten uzun araç yolculuğu, yürüyüş haricinde spor, 3-4 kilodan fazla ağır kaldırma, bir yere ani uzanma, havuz, deniz, ilişki hepsi yasak

Geçmiş olsun izindeyken sizi başka birine yönlendirmesi lazım. Arayıp sorun. Belki iğne de verirler. Fitili olabildiğince içeri itin. Zaten sonrasında Birazı akıyor. Akması normal. Etki eder.

ayy kızlar merhaba. yarın 6+5 oluyoruz ve kontrolümüz var 5+1'de sadece keseyi görmüştük 4,2 mm. normalde 30 temmuzda çağırdı hoca ama tatile gidiyormuş istersen bu hafta gel dedi. ben de o yüzden yarın gideceğim. kalp atışını duymama ihtimalim var mı sizce? ya da sadece vajinalden mi duyulur bu haftalardayken? artık kesenin içinde bebeği de görürüz diye umuyorumm
pkosum var bebeğin boyutuna göre hoca 5+5 olduğumu söyledim adet tarihimi düzeltip bebeğin kalp atışlarını vajinal gördük. iki hafta sonra inşallah karından kalp atışını duyacağızz

Çok sevindim inşallah hep iyi haberler alırız benımde dun baya peceteye geldi pembemsi doktor kesede bebekde yerınde dedi ama insan çok korkuyor alt neden yükselmiş acaba doktoruna sorsaydın keske
Gittim sordum alt yüksek gelmiş diye doktoruma, tam sınırda ama tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi. Progestanın böyle bir etkisi mi var başka ilaç kullanmıyorum dedim, sanmıyorum dedi. Gelecek hafta diğer sonuçları almaya gidince kontrol kan vereceğim👍🏻 ama kaşıntın vs olursa vücut genelinde daha erken gel dedi👍🏻

Merhaba hanımlar , bende salı günü muayene oldum karından yolk keseyi ve embriyoyu gördük kalp atımı çok uzaktan geliyor yeni olduğu için olablr dedi doktor crl 0,9 mm 6+6 çıktı ama doktor çarşamba günü belirlicem dedi. Prilam kullanıyorum gece yatöadan iki tane bulantılarım hafifledi koku hassas dün hafif baş dönmem vardı bugün belim tutulmuş gibi geriliyo kasıklarımda öyle regl olucam gibi siz de nasıl belirtiler? Bi de göğüslerim aşırı hassas değil sabahlaır belirgin oluyor gün içinde normal

Geçmiş olsun izindeyken sizi başka birine yönlendirmesi lazım. Arayıp sorun. Belki iğne de verirler. Fitili olabildiğince içeri itin. Zaten sonrasında Birazı akıyor. Akması normal. Etki eder.
Evet öyle yapıyorum fakat kahverengi kırmızı leke gördüm bu normal mi

Benim ilk geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu, ama lekelenme şeklinde çamaşıra gelmedi hiç ve hep kırmızılı-pembeydi, kahverengi değildi😟 her gün bir iki kere geldi, pazartesi muayene oldum bir şey yok dedi dr, yine de progestan başlayalım her ihtimale karşı dedi. 2 gün daha geldi kırmızılık, şimdilik yok gibi ama dün hiç olmadı, bugün de ultrason iyiydi çok şükür 🙏 ama alt yükselmiş benim de progestan mı yaptı acaba bilemedim başka ilaç kullanmadım
Alt yükselmiş ne demek canım anlamadım ben merak ettim

Kızlar selam benim ikinci gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı betam düzenli artmıyordu başından beri zaten şuan düzenli artıyor 11500’e kadar çıktık. Pazartesi randevu aldım 5+6 olacak pazartesi bebiş ultrasonda görünür mü? Kalp atışını kaçıncı haftada duyuyoruz o kadar heyecanlıyım aynı zamanda ilk gebeliğimde dolayı o kadar ürkeğim ki 🥹

Benim bugün randevum vardı. 8+1 ve vajinal bakıldı, sonra iyi bi fotograf vermek için karından da baktı ama öncelikle vajinal bakılıyo. Yurtdısındayım ama ilk cocugumda istanbuldaki drum da 12. Haftaya kadar vajinal bakmıstı.
Yani ilk zamanlarda epey farkediyo

Back
X