2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya bakmam lazım ama sanırım ben 24 25. Hafta da girmiştim. Yani çok var daha

amanın hahakten çok varmış nasıl dayanacağızzz yawss ben vitrinleree dayanamıyorummmm
%100 dedi dr hata payı yokk olursaaa döverim onu heheheee

amanın hahakten çok varmış nasıl dayanacağızzz yawss ben vitrinleree dayanamıyorummmm
%100 dedi dr hata payı yokk olursaaa döverim onu heheheee

canım ben 18 - 24. haftalar arasında diye biliyorum. Valla bizimde doktor %100 dedi hatta oğlusumun resmini bile verdi, bende değişmez diyorum artık inşallah :)

Dilsecim bundan sonra kız derlerse ben o iki bacağın arasından sarkan şeyin ne olduğunu sorarım ama doktora ben bile gördüm yani.. ay inşallah yanıltmaz bu sefer sonuç.

ah canım bende gördüm 3 u de gösterdi. Ama ben hadi inandım eşim inandı doktor nasıl ayırt edemedi. Bir de 3 doktor farklı kurumlarin Doktoru düşün yani. Hatta o pıpı yi ısırırio diyordun da eşim çok kızıyordu ve olmadı da zaten. Maşallah nur topu gibi kız doğurdum ha ha

canım ben 18 - 24. haftalar arasında diye biliyorum. Valla bizimde doktor %100 dedi hatta oğlusumun resmini bile verdi, bende değişmez diyorum artık inşallah :)

:))) değişmesin yaaaaa alıştırdık kendimizziii
ben dekorasyon işine bile yavaştan girişeyim diyordum hehe mavi yapıp heryeri pembeee dönersek ay ne büyük şok olurr yawsssssss

amin canım amin ama bebiş güç verir sana bende hamile olduğumu ögrendiğimde üzülmüştüm ama baktım ki bana yoldaş oluyor bebişini düşünmekten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun benim doğumda yanımda olacak allahın izniyle seninde olur belki iznini ayarlar canım sağ sağlim kavuşmayı nasip eder

ayyy canım yaaa kesin ultrason ile belli olana kadar neyaptın önce erkek demişlerr ciciler falan almamışmıydın

benim başıma gelen talihsizlik kimsenin başına gelmesin. Valla bugün o kadar bebek şeyi bakacak oldum hiç karar veremedim bu kez kendi rengi ile büyüsün inatla bekliyorum

kızlar herkese iyi akşamlar iyi geceler benim belim ağrıdı ben gidiyorum uzanmaya :)))) kendinize ve bebişe iyi bakın :)))

ayyy canım yaaa kesin ultrason ile belli olana kadar neyaptın önce erkek demişlerr ciciler falan almamışmıydın

almaz olur muyum memesi bıle maviydi hastane çıkışı falan. Ama kız deyince doktor sarı turuncu böyle beyaz falan onlara yöneldim.

almaz olur muyum memesi bıle maviydi hastane çıkışı falan. Ama kız deyince doktor sarı turuncu böyle beyaz falan onlara yöneldim.

DDD amanın amanınnnnn en azından doğumda süpriz olmamış ay düşünemiyorum yawsss öyle birşeyi

ah canım ya kız dediklerinde benim disim da kimse emin olamadı. Doğumda kız oldu herkes öyle kabullendi. Bu sefer çok temkinliyim

amin inşallah :) ya bugün bir kırgınlık var üzerimde , üşümeye de başladım, sanki bütün vucüdum ağrıyor offf inşallah hasta olmam

amin inşallah :) ya bugün bir kırgınlık var üzerimde , üşümeye de başladım, sanki bütün vucüdum ağrıyor offf inşallah hasta olmam

Aman dikkat edin. En tehlikeli mevsim...
Kızlar ben bir de kimseyle öpüşmüyorum... NE cins hatun diyorlardır. Uzaktan merhaba diyorum mikrop kapmayayım diye... :)

Aman dikkat edin. En tehlikeli mevsim...
Kızlar ben bir de kimseyle öpüşmüyorum... NE cins hatun diyorlardır. Uzaktan merhaba diyorum mikrop kapmayayım diye... :)

gülen yüz koymuşsun anchusa ya Sen hiç koymazsin da hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…