2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hamilelik takvimi çıkmadı..
çizelge çıktı ama girdiğin tarih yanlış... 54 hafta geçmiş duruyor. Bir kontrol et istersen...

KK dan araştırarak yapmıştım senin verdiğin yöntemle tekrar yaptım.. evet 54 haftalık çoktan karnımda patlayacak bir bebek olmuş o :) Şimdi oldu sanırım.. Tekrar teşekkürler..

günaydın. arada iştahsızlık oluyor sıkma canını. gene de için alırsa 1 yumurta ya da peynir, süt vb. tüketmeye çalış.

yumurtada yiyemiyorum canım yaaa neden bilmiyorum ama midemi bulandırıyor süt ve peynir tüketiyorum ama yumurta nerdeyse 3 veya 4 defa anca yedim

yumurtada yiyemiyorum canım yaaa neden bilmiyorum ama midemi bulandırıyor süt ve peynir tüketiyorum ama yumurta nerdeyse 3 veya 4 defa anca yedim

Normal yumurta yiyemiyorsan bıldırcın yumurtasını haftada 1-2 gün yemeye çalış. Küçücük ya daha kolay yeniyor..

ciddimisinn kıyamam Allah kolaylık,sabır versin canımmmm((
benimde kociş askere gidecek ama erteliyorrr sürekliiii püfssssss

benim kocişde askerde canım allah onun kolaylığını veriyor benim eşim gideli bu ay 8 ay doluyor 4 ay kalıyor allahın izniyle bebişim bana yoldaş oluyor zaman daha çabuk geçiyor 12 hafta nasıl geçti bilmiyorum ikisinede sağ salim kavuşurum allahın izniyle

Normal yumurta yiyemiyorsan bıldırcın yumurtasını haftada 1-2 gün yemeye çalış. Küçücük ya daha kolay yeniyor..

bıldırcın yumurtası hiç yemedim daha bilmiyorum yiyebilirmiyim ama yumurta yemen gerekli benim balık da kendimi zorlamam lazım benim canım yaaa:)))

canım benim hakikatennn zor bir dönem ama geçecek çoğu gitmiş azı kalmış cnaım benimmmm
tekrar tekrar Allah sabır versin.

canım benim hakikatennn zor bir dönem ama geçecek çoğu gitmiş azı kalmış cnaım benimmmm
tekrar tekrar Allah sabır versin.

sagol canım evet çoğu gitti azı kaldı allahın izniyle eşimde yokluğunu hissettirmiyor telefonla devamlı arıyor izin de kullanmıyoruz erken gelsin diye :))

sagol canım evet çoğu gitti azı kaldı allahın izniyle eşimde yokluğunu hissettirmiyor telefonla devamlı arıyor izin de kullanmıyoruz erken gelsin diye :))

ah kıyamam alalh kavuştursun.
Bizde oğlişimle bekleyeceğizzz babacığıııı inş. gidip sağ sağlim geldiği günleri görürüz biizde

ah kıyamam alalh kavuştursun.
Bizde oğlişimle bekleyeceğizzz babacığıııı inş. gidip sağ sağlim geldiği günleri görürüz biizde

canım senin cinsiyeet nee benim 12+5 te kız tahmin ediyorum dedi 10 gün sonra tekrar bakıcam dedi değişme olasılığı olurmu acaba...dr uma çok güveniyorum ama allah bilir tabi...

Kızlar ben kahvaltılarda bir fincan açık çay içiyorum, normalde çay kahve vermiyor doktorlar ama naapim kahvaltıda çay olmadan yiyemiyorum, sizler de çay içiyomusunuz sabah ya da gün içinde ?

Ben zaten cok acik icerdim yine içiyorum 2 bardak gunde.kan degerlerimde cok iyi kan ilaci bile vermedi dun gerek yok dedi.

selam kızlar ilaç muhabbeti olmuş ben sadece elevit içiyorum pazartesi ne verir ne vermez bilemem. Cinsiyet muhabbeti olmuş ayrıntılı ultrason da görene kadar inanmayin derim. Kızım da 6 ay 3 farklı doktor erkek dedi. Ve bir asistan kız olduğunu söyledi ve kafamız karıştı. Kızım mavi sarı ile büyüdü. Pembe birşey aldıkça nasıl muulu okuyordum.

Dilsecim bundan sonra kız derlerse ben o iki bacağın arasından sarkan şeyin ne olduğunu sorarım ama doktora ben bile gördüm yani.. ay inşallah yanıltmaz bu sefer sonuç.

ayyyyy bende mavilerrrr almayaaa başladım yawsDDd bugün battaniye aldıkkkkk çok şirin:)).
ayrıntılı ultrasona nezaman gireceğiz canım

ayrıca yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Bulut81 benim de eşim 1 hafta sonra gidecek allahın izniyle Doğumda da olmayacak sanırım. Çok zor acısi aylar önceden çöktü yüreğime. Allah sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi.

Allah kavuştursun canım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…