- 23 Şubat 2011
- 176
- 13
- 98
hamilelik takvimi çıkmadı..
çizelge çıktı ama girdiğin tarih yanlış... 54 hafta geçmiş duruyor. Bir kontrol et istersen...
günaydın. arada iştahsızlık oluyor sıkma canını. gene de için alırsa 1 yumurta ya da peynir, süt vb. tüketmeye çalış.
yumurtada yiyemiyorum canım yaaa neden bilmiyorum ama midemi bulandırıyor süt ve peynir tüketiyorum ama yumurta nerdeyse 3 veya 4 defa anca yedim
ciddimisinn kıyamam Allah kolaylık,sabır versin canımmmm((
benimde kociş askere gidecek ama erteliyorrr sürekliiii püfssssss
KK dan araştırarak yapmıştım senin verdiğin yöntemle tekrar yaptım.. evet 54 haftalık çoktan karnımda patlayacak bir bebek olmuş o :) Şimdi oldu sanırım.. Tekrar teşekkürler..
Kızlarrrr 13. haftada kız sanırım demişti doktor.. Bugün yavrumuzun erkek olduğunu öğrendik :) Bizimki yiğidin malı meydandadır demiş olmalı ki her yerini gösterdi:)
Normal yumurta yiyemiyorsan bıldırcın yumurtasını haftada 1-2 gün yemeye çalış. Küçücük ya daha kolay yeniyor..
benim kocişde askerde canım allah onun kolaylığını veriyor benim eşim gideli bu ay 8 ay doluyor 4 ay kalıyor allahın izniyle bebişim bana yoldaş oluyor zaman daha çabuk geçiyor 12 hafta nasıl geçti bilmiyorum ikisinede sağ salim kavuşurum allahın izniyle
canım benim hakikatennn zor bir dönem ama geçecek çoğu gitmiş azı kalmış cnaım benimmmm
tekrar tekrar Allah sabır versin.
sagol canım evet çoğu gitti azı kaldı allahın izniyle eşimde yokluğunu hissettirmiyor telefonla devamlı arıyor izin de kullanmıyoruz erken gelsin diye :))
sagol canım evet çoğu gitti azı kaldı allahın izniyle eşimde yokluğunu hissettirmiyor telefonla devamlı arıyor izin de kullanmıyoruz erken gelsin diye :))
Bende bazıları tuttu,serbest beta tuttu,talı aşerdim tuttu.Ama benim de çok bulantım oldu allahtan kusma olmadı.Tabi canım valla her şey tecrübede,aletlerde bitiyor.Bizimki 12. haftada söyledi ama % 70 dedi, 15. haftada artık % 90 dedi.Dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter.Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
ah kıyamam alalh kavuştursun.
Bizde oğlişimle bekleyeceğizzz babacığıııı inş. gidip sağ sağlim geldiği günleri görürüz biizde
Kızlar ben kahvaltılarda bir fincan açık çay içiyorum, normalde çay kahve vermiyor doktorlar ama naapim kahvaltıda çay olmadan yiyemiyorum, sizler de çay içiyomusunuz sabah ya da gün içinde ?
selam kızlar ilaç muhabbeti olmuş ben sadece elevit içiyorum pazartesi ne verir ne vermez bilemem. Cinsiyet muhabbeti olmuş ayrıntılı ultrason da görene kadar inanmayin derim. Kızım da 6 ay 3 farklı doktor erkek dedi. Ve bir asistan kız olduğunu söyledi ve kafamız karıştı. Kızım mavi sarı ile büyüdü. Pembe birşey aldıkça nasıl muulu okuyordum.
selam kızlar ilaç muhabbeti olmuş ben sadece elevit içiyorum pazartesi ne verir ne vermez bilemem. Cinsiyet muhabbeti olmuş ayrıntılı ultrason da görene kadar inanmayin derim. Kızım da 6 ay 3 farklı doktor erkek dedi. Ve bir asistan kız olduğunu söyledi ve kafamız karıştı. Kızım mavi sarı ile büyüdü. Pembe birşey aldıkça nasıl muulu okuyordum.
ayyyyy bende mavilerrrr almayaaa başladım yawsDDd bugün battaniye aldıkkkkk çok şirin:)).
ayrıntılı ultrasona nezaman gireceğiz canım
ayrıca yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Bulut81 benim de eşim 1 hafta sonra gidecek allahın izniyle Doğumda da olmayacak sanırım. Çok zor acısi aylar önceden çöktü yüreğime. Allah sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?