kızlarrrrrrrrrr bebek fena oynuyor öyle bir hissttimki eşime koş koş dedim o da güldü hoşuna gitti bu sefer :) dilseden çok alışık olduğum bir histi ve aynısıydı innamıyorum şuan gözlerim doldu çok tuhaf oldum yaay sabahta göreceğim kuzumu ayyyy aman bu gece nasıl uyku tutar bilmem
Nasıl anlaşılıyor hareket ettiği? Ben bağırsak hareketleriyle karıştırmak istemiyorum da:) Buarada göbişini ben de çok görmek istiyorum ama nasıl?
dilse maşallah canım ne olmuş senin göbek öyle, ilk hamileliğinde de böyle çıkmış mıydı yoksa 2.de daha çabuk mu çıkıyo
camilla senin göbüşe de maşallah, aynıymışız ama ben kilo da aldım neresi bebek neresi kilo bilemiyorum
dilse maşallah canım ne olmuş senin göbek öyle, ilk hamileliğinde de böyle çıkmış mıydı yoksa 2.de daha çabuk mu çıkıyo
camilla senin göbüşe de maşallah, aynıymışız ama ben kilo da aldım neresi bebek neresi kilo bilemiyorum
kızlarrrr hepinizeeeeeeeeee iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr cici bakın kendinizeeee ve bebişlereeeee
Dilseee bayıldım sana, göbişine bebişine.. Ne kadar tatlısın ya kırk bin kere maşallah..
dilse cepten bakiyorum. yarin gorebilecegim gobegini kaldirma lutfen.
kız göbüşümün fotosunu koydum albüme bakmak istersen eheuehue
masllah dılse canım cok harıka bır gobusun var artık hamıle kıyafetlerı gıymeye bıle baslarsın kacıncı haftadan sonra boyle cıkmaya dısardan bakınca bellı olacak kadar olmaya basladı
ay ben yeni yemek yedim ondan büyüdü.... yoksa sabah düz ben hala kendi giysilerimi giyiyorum:) ay nye böyle kocamanmış gibi üstüme geliyorsunuz ayyy
masallah cnm ya hakkaten büyümüş e sen hala kendi pantolonlarımı giyiyorum diyorsun nasıl oluyor ki
ay ben yeni yemek yedim ondan büyüdü.... yoksa sabah düz ben hala kendi giysilerimi giyiyorum:) ay nye böyle kocamanmış gibi üstüme geliyorsunuz ayyy
gibi miii :))) kız bildiğin kocaman göbüşş. kıyamam bebek varlıgını iyice hissettirmişş :))
sabah uyandığımda ilk iş fotomu çekip koymak olurdu ama ne yazıkki dr a gideceğim unutturmayın bakın :) :)
yarın ben de gidiyorum doktora cnm ama ultrasona girmeyecegim 3lü sonucumu alıp doktora gösterip gelicem insallah iyidir. benim cinsiyet ayrıntılıya kaldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?