bak dilse bu yarış fotoyla olmıycak gel bi gün buluşalım seninle :))))
kızlar merhaba, son yorumları okudum da demir haplarından, vitaminlerden falan bahsedilmiş. Ben açıkcası haplara itimat etmiyorum. şuan sadece doktorumun isteği üzerine folik asit kullanıyorum. Ne vitamin, ne magnezyum ne de kalsiyum ve türevlerini (çoook ihtiyacım olmadıkca) inşallah kullanmayacağım. Bunların yararlarının yanında bir çok zararı da var. Yoksa herkes doğal yolla beslenmek yerine besinlerin yerine geçicek hap takviyeleri kullanırdı. Bence bu hap konusuna çok fazla kafayı takmayın normal kiloda ve sağlıklı bir şekilde beslenebiliyorsanız. (ha bünyeniz çok zayıftır o ayrı.) örneğin ben kırmızı et ve balığı hiç yemiyorum, annem de yememiş annemin annesi de yememiş. Tabi ki kaderci değilim onların yerine geçebilecek şeyleri tüketmeye çalışıyorum. Ama unutmayın atatürk ün annesi zübeyde hanım folik asit ya da vitamin kullanmadı, einstein'ın annesi de eminim kullanmamıştır :) telaşlanmanıza, korkmanıza gerek yok. Ayrıca bizlerin bilemediği ama çok yakın tarihte türkiye'de alım gücü çok düşüktü, bir çok aile eti ayda bir kere özel günlerde yiyebiliyordu. öyle kuruyemiş ve meyve/sebze bolluğu da yoktu, belki 50 60 yıl öncesine gittim ama kimse yiyemedikleri ya da yedikleri için telaşlanmasın arkadaşlar.
Olsun sen de rahat hareket edebileceksin. Balina gibi olmayacaksın
ayy canım benim bak kalbin temizmiş :))
aman senin göbek olsa ne olur hakkaten dilse inceciksin ne güzel... Ben de sen gibi kilo almasam da keşke sırf göbek olsa...
Bu arada hamilelik öncesi boydan resim yükledim. Var göbüşümmm :)
olurrrrrrrrrrrrrrrrr
havalar azıcık daha düzelsin hakikaten yapalım böyle bişi.
cnm öyle de o zaman ölü doğum oranı, saglıksız bebek oranı ve radyasyon oranı da yok denecek kadar azdı. Alınması gerekenleri yine de alıyoruz ama hiç biri saglıklı degil ne içtigimiz süt, ne yediğimiz yogurt ne de meyvelerimiz sandıgımız kadar saf degiller
ayy canım benim bak kalbin temizmiş :))
aman senin göbek olsa ne olur hakkaten dilse inceciksin ne güzel... ben de sen gibi kilo almasam da keşke sırf göbek olsa...
bu arada hamilelik öncesi boydan resim yükledim. var göbüşümmm :)
Bebeğin aşağı yerleşmesi ne demek? Doktor bana bugün öyle bişey dedi. Bebek rahmin alt kısmına yerleşmiş.
Bebeğin aşağı yerleşmesi ne demek? Doktor bana bugün öyle bişey dedi. Bebek rahmin alt kısmına yerleşmiş.
ama ben lisedeyken samimi arkadaşlarımı çağırdım bize ve kek yaptım bir tepsi anammm kek güzel kabarmadı çıkardım keki evde kimse yok bu arada oturdum yedim keki yıkadım tepsiyi yeniden yaptım.... atkadaşlarıma bunu anlattığımda güldüler bana.... tenefüste herkes bir tost yiyemez ben 2 bazen 3 yer doyardım.... dersaneye giderken acıkırdım okul çıkışı pastaneden yarım kilo un kurabiyesi alır yerdim gidene kadar...... 6 lahmacunla doyardım ama şimdi coştummmmmmmmmm
yay burcuyuz güzelim... lise sonda dersaneye giiyorum bi yandan öğlen arasında 5 lahmacun salata 2 sütlaç yer kalkardım... üniveriste de öyleydim... 1büyük pizzayı tek yemişliğim vardır.... ama işte yaşlandıkça hareketsizleştim... şimdi diişme göre bir şey varsa yine o potansiyel var dipsiz kuyu gibi yiyebilirim ama hergün o şekil yersem kilo alıyorum artık... kasımda 30 olacam bebeğim:) senin gibi kuzumda yok peşinden koşayım...
nasıl yani rahim ağzınamı yakın bir tehlikeden bahsetmedyse sorun yoktur.... benim ibişte başını leğen kemiğime dayamış bugün dr leğen kemiğimi ezdi aletle yaaaaaaaaa sonra dedi oooooooooo kemiğe gelmişm o kadar kaptırdıki kendini cinsiyete evire çevire
bende öğrndim yüzde yüz demedi ama bi prensesim daha olcakmış bnmde kasıklarım çoook ağrıyoKızlar burarada hepinize günaydınnnnnnn
biz yeni doktordan geldik.....
Cinsiyetimiz artık %100 kızzzzzzzz
Keyfi yerindeydi yaramazınnn
3lü testimin sonucu iyi çıktı
dArısı diğer arkadaşların başınaaaaaaa
bende öğrndim yüzde yüz demedi ama bi prensesim daha olcakmış bnmde kasıklarım çoook ağrıyo
Zıpır iki defa vurdu sonra takla attı.
Aşağı derken afedersiniz tüylerin bitim çizgisinde hatta bazen bir iki cm aşağıda bakıyor ultrasona. Kendisi de dedi. Aşağıda ama sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?