2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm öyle de o zaman ölü doğum oranı, saglıksız bebek oranı ve radyasyon oranı da yok denecek kadar azdı. Alınması gerekenleri yine de alıyoruz ama hiç biri saglıklı degil ne içtigimiz süt, ne yediğimiz yogurt ne de meyvelerimiz sandıgımız kadar saf degiller

tskler cnm ya valla çok sevindim hiç istemiyordum gitmesini. Simdi cok mutluyum. Sen de göbüş deme şimdi fıstık gbisin senn. Topigimizin esmer güzeli

Haklısın masaltuna, valla kendime de benim gibi telaşlı annelere de üzülüyorum:) Hepimiz en iyisi için çabalıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun canım. Forumlarda görüyorum bazen bugün sucuk yedim bebeğime birşey olmuş mudur diye soruyorlar, bugün 5 tane hap içtim bunun içinde ne var diyen yok :)

ama ben lisedeyken samimi arkadaşlarımı çağırdım bize ve kek yaptım bir tepsi anammm kek güzel kabarmadı çıkardım keki evde kimse yok bu arada oturdum yedim keki yıkadım tepsiyi yeniden yaptım.... atkadaşlarıma bunu anlattığımda güldüler bana.... tenefüste herkes bir tost yiyemez ben 2 bazen 3 yer doyardım.... dersaneye giderken acıkırdım okul çıkışı pastaneden yarım kilo un kurabiyesi alır yerdim gidene kadar...... 6 lahmacunla doyardım ama şimdi coştummmmmmmmmm

Bebeğin aşağı yerleşmesi ne demek? Doktor bana bugün öyle bişey dedi. Bebek rahmin alt kısmına yerleşmiş.

Bebeğin aşağı yerleşmesi ne demek? Doktor bana bugün öyle bişey dedi. Bebek rahmin alt kısmına yerleşmiş.

nasıl yani rahim ağzınamı yakın bir tehlikeden bahsetmedyse sorun yoktur.... benim ibişte başını leğen kemiğime dayamış bugün dr leğen kemiğimi ezdi aletle yaaaaaaaaa sonra dedi oooooooooo kemiğe gelmişm o kadar kaptırdıki kendini cinsiyete evire çevire

yay burcuyuz güzelim... lise sonda dersaneye giiyorum bi yandan öğlen arasında 5 lahmacun salata 2 sütlaç yer kalkardım... üniveriste de öyleydim... 1büyük pizzayı tek yemişliğim vardır.... ama işte yaşlandıkça hareketsizleştim... şimdi diişme göre bir şey varsa yine o potansiyel var dipsiz kuyu gibi yiyebilirim ama hergün o şekil yersem kilo alıyorum artık... kasımda 30 olacam bebeğim:) senin gibi kuzumda yok peşinden koşayım...

ay kızlar allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah ya

valla ben yiyorum yaa almıyorum da şükür.... yoksa şimdiye 150 olmuştum

ama zaten hafta itibariyle şu anda bebişer aşağıda... bu aralar rahim yukarı çıkacak. yanlış biliyor olabilirim ama şu an onun için endişelenmene gerek yok. bir rahim yukarı çıksın büyüsünler de doğuma yakın zamanda tehlikeli konumdaysa söyler doktor.

bende öğrndim yüzde yüz demedi ama bi prensesim daha olcakmış bnmde kasıklarım çoook ağrıyo

Zıpır iki defa vurdu sonra takla attı.

Aşağı derken afedersiniz tüylerin bitim çizgisinde hatta bazen bir iki cm aşağıda bakıyor ultrasona. Kendisi de dedi. Aşağıda ama sorun yok dedi

Zıpır iki defa vurdu sonra takla attı.

Aşağı derken afedersiniz tüylerin bitim çizgisinde hatta bazen bir iki cm aşağıda bakıyor ultrasona. Kendisi de dedi. Aşağıda ama sorun yok dedi

ya bir şey dememişki filiz niye sen kendine dert çıkarıp duruyorsun kuzum rahatla ya herşey yolundaaaaaaaaaaaaa benimkide leğen kemiğim ve o hizanın azcık yukarsında işteeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…