- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
ya bir şey dememişki filiz niye sen kendine dert çıkarıp duruyorsun kuzumrahatla ya herşey yolundaaaaaaaaaaaaa benimkide leğen kemiğim ve o hizanın azcık yukarsında işteeeeeeeee
Zıpır iki defa vurdu sonra takla attı.
Aşağı derken afedersiniz tüylerin bitim çizgisinde hatta bazen bir iki cm aşağıda bakıyor ultrasona. Kendisi de dedi. Aşağıda ama sorun yok dedi
iyi akşamlar
şimdi yürüyüşten geldim dinleniyorum
herkesin keyifler iyi sanırım
iyi akşamlar
şimdi yürüyüşten geldim dinleniyorum
herkesin keyifler iyi sanırım
Can sıkıntısından işteeee
senn ilki kaç yasındaolabilir tabi..... ben işte istemiyordum ya kendi kendine oldu sonuçta bu bebek beklemiyorduk e eşim gidecek dilse var hepsi çok üst üste geldi.... ya böyle niye geldinki dediimi biliyorum sanırım ama sonra sus diyordum kendime allah alıverir diye.... alışıyorum ama öyle deli gibi bir heves yok yaaaaaa
ohh yürü canım ohhhhhh bende 3 gündür yürüyüşe vurdum kendimi :)
keyiflr iyi sen nasılsın bakem
yürüyüş iyi geliyo bana açılıyorum biraz
benimde keyfim yerimde cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum ultrason için
maşallah iyi yürüyon mathelda:) dinlen tabi uzat ayaklarını... iyiyiz biz... aynen devam
ufakmış göbüşün bide asagıda bizim göbüşler ne zaman düzelcekkiEki Görüntüle 375851
Bu da benim göbüşş
Kocam evde yok, karnım ağrıyo. Naz yapacak sizi buldum naapiiimm amaaa
İki saattir ne yesem diye düşünüyordum. Bak lahmacunnu aklıma soktun turamit :) Şimdi sipariş vericem
Kocam evde yok, karnım ağrıyo. Naz yapacak sizi buldum naapiiimm amaaa
İki saattir ne yesem diye düşünüyordum. Bak lahmacunnu aklıma soktun turamit :) Şimdi sipariş vericem
ıygggggggggg iğrenç demezseniz canım bir şey çekti söliimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26:
ufakmış göbüşün bide asagıda bizim göbüşler ne zaman düzelcekki
acaba nedir nedir???
Vallahi bençok sabırsızlanıyorum artık. 5.aya girdik ya bundan sonra büyümeye başlarlar artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?