2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya bir şey dememişki filiz niye sen kendine dert çıkarıp duruyorsun kuzum rahatla ya herşey yolundaaaaaaaaaaaaa benimkide leğen kemiğim ve o hizanın azcık yukarsında işteeeeeeeee

Can sıkıntısından işteeee

Zıpır iki defa vurdu sonra takla attı.

Aşağı derken afedersiniz tüylerin bitim çizgisinde hatta bazen bir iki cm aşağıda bakıyor ultrasona. Kendisi de dedi. Aşağıda ama sorun yok dedi

tamam işte.. bu aralar rahim yukarı çıkacak. bebeler büyümeye devam edecek.. normal canım. Allah korusun zaten ileride pozisyonda tehlike olursa sezeryanla müdahele ederler en kötü... şükür çok şeyin çaresi var. kalbimizi ferah tutalım.

senn ilki kaç yasında

Kocam evde yok, karnım ağrıyo. Naz yapacak sizi buldum naapiiimm amaaa

İki saattir ne yesem diye düşünüyordum. Bak lahmacunnu aklıma soktun turamit :) Şimdi sipariş vericem

İki saattir ne yesem diye düşünüyordum. Bak lahmacunnu aklıma soktun turamit :) Şimdi sipariş vericem

ben artık yemeyeceğğim belki ucundan alırım bağırsaklarım hasta oldu

ıygggggggggg iğrenç demezseniz canım bir şey çekti söliimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26:

tamam ama temiz yerden söyle bir de salatsını yeme kendin yap. malzemen yoksa da o yeşillikleri sirkeli suya bas... emir gibi oldu kuzum ama rica sadece :))

acaba nedir nedir???

kesin yuh diyeceksiniz ama yapsammı yapmasammı gidip geliyorum.... soğan kıyma kavurup tuzlayıp ekmek bandıra bandıra yemek bunu en son dilseye hamileyken yapmıştım ama yaptığım yemeğin malzemesini yemiştim yemekte soğansız kıymasız kalmıştı
yapsammıkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…