2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aman o mu iğrençç ben gebe değilken bile yapıyom onu... ama bol da karabiber koyuyorum ekmekle .... ye gitsin. protein hem.

kızdır belki sennde erkek çocukları çok seviyorum bi kızım bi oğlum olsa diyodum ama olsun 2 kızım olcak arkadas olurlar ne gzl dimi

kız - erkek farketmez de herkesin en az 1 kızı olmalı bence... kız evlat rahmettir. benim bu erkekse Allah nasip ederse kızı bulana kadar giderim sanırım...

İğrenç deyince ben de hakkaten kokoreç falan istiyosun zannediyorum.
O kıyma soğan karışımını ben eşimden zor kurtarıyorum yemek yaparken :)

ayyyyyyyyyyyyyyyy yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk midye ağzıma koymam pis böcek ama kokoreç delsiyim içinede bir avuç pul biber atacaksın acı olacakki tadına doyama ama değil bilmedin

ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... var mı gelen :))

İğrenç deyince ben de hakkaten kokoreç falan istiyosun zannediyorum.
O kıyma soğan karışımını ben eşimden zor kurtarıyorum yemek yaparken :)

ama eşim ben onu öyle yerken görünce bunumu yiyorsun dedi bana gerçi sonra alıştı

oluyor cnm ben de malesef o sekilde düsünebiliyorum bazen 3 doktora ssordum toxo duyarlılıgım yokmus testi yineleyelim mi diye 3ü de gerek yok dedi. Bu yaşa kadar kapmadıysan sadece dikkat etmen yeterli diyor ama bennn (((( malesef hep tedirginim. Mesela simdi ıspanak yıkadım korkuyorum elim camura deydi diye. Halbuki bal gibi biliyorum onlar sera zaten kocamanlar kedi kopek pisliği ne arasın ama işteee

ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... var mı gelen :))

kokoreçe koşa koşa gelirim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

sana sadece masallaaaah diyorum. Ama var ya senin gibileri kıskanırdım hep. Ben ortaokulda 76 kiloydum düsün :)) sonra 58 e düstüm lisede 5 sene hiç kilo almadım. Sonrasında adet düzensilikleriyle ilgili problemlerim cıkınca aldım basımı gittim :) veremiyorum malesef coook dikkat etmeme ragmen

dimi ne gzl 4 yaş olcak araları çok değil zaten anlaşırlar ama bana bu bambaska olcakmış gibi geliyo ablası karnımda bile çıldırıyodu

valla büyüdüklerinde hep birbirirlerine koşarlar kendilerine ait şirin bir oda ay benim hayallerim böyleydi :)

iyide kızım sen fotolarda öle kilolu değilsinki

canım ya hayırlı olsunlar da 1 kız 1 erkek, 2 kız, 2 erkek... ne farkeder... anlaşamayan gene anlaşamaz....

tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aman bana ne bakıon eminimki oğlanı kucağıma alınca içim gidecek ölürüm ben onlara yavruşlarım benim iki takoz kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…