Sen öyle san... Haftaya görürsünüz...sen işlerini hallet güzelim. ben tahmin ediyorum ama senin miniciktir göbüşün :))
Ama ben sizden 2-3 hafta gerideyim. Onu da hesaba katın.haha sen şuna utandım ben sizin göbüşleri görünce bir hFTA daha büyüsün öyle koyacağım desene
Gözün aydınAa bu arada eşim göreve gitmiyor, iptal oldu çok mutluyumm :)))) ama ben yine de memlekete 1 haftalığına gidicem. Annemler cok özlediler beni
Ben de sözde köfte yapacaktım. Vaktim yok yemek yapmaya deidme şime lahmacun almışş. Mecburen yedim 2 tane...Kocam evde yok, karnım ağrıyo. Naz yapacak sizi buldum naapiiimm amaaa
İki saattir ne yesem diye düşünüyordum. Bak lahmacunnu aklıma soktun turamit :) Şimdi sipariş vericem
Midye yenmez mi yahu???ayyyyyyyyyyyyyyyy yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk midye ağzıma koymam pis böcekama kokoreç delsiyim içinede bir avuç pul biber atacaksın acı olacakki tadına doyama ama değil bilmedin
Ya karnıyarık yaptığımda iç harcının yarısını eşimden zor kurtarıyorum.. ekmeğin içine koyup götürüyor.İğrenç deyince ben de hakkaten kokoreç falan istiyosun zannediyorum.
O kıyma soğan karışımını ben eşimden zor kurtarıyorum yemek yaparken :)
kesin yuh diyeceksiniz ama yapsammı yapmasammı gidip geliyorum.... soğan kıyma kavurup tuzlayıp ekmek bandıra bandıra yemekbunu en son dilseye hamileyken yapmıştım ama yaptığım yemeğin malzemesini yemiştim yemekte soğansız kıymasız kalmıştı
yapsammıkiiiii
kızdır belki sennde erkek çocukları çok seviyorum bi kızım bi oğlum olsa diyodum ama olsun 2 kızım olcak arkadas olurlar ne gzl dimi
kız - erkek farketmez de herkesin en az 1 kızı olmalı bence... Kız evlat rahmettir. Benim bu erkekse allah nasip ederse kızı bulana kadar giderim sanırım...
merhaba güzel anneler
kızlar yaaa benim aralarda bişeyler yemem gerekiyor. çalışıyorum ve acıkmaya başladığım an midem inanılmaz bulanıyor ve boş mideyi çıkarmaya çalışıyorum.
bu yüzden öğün aralarında da doyurucu bişeyler yemem gerekiyor ama iş yerinde ne yiyebilirim ki aklıma da gelmiyor.meyve falan kar etmiyor ama. tecrübelilerden yardım istiyorummm
gün içinde gerçekten çok zorlanıyorum
ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... Memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... Var mı gelen :))
iyide kızım sen fotolarda öle kilolu değilsinki
kafa deyince bnmkinin yüzünün resmini verdi dr gözleri yuvarlak siyah çıkıyo ya yanagındada yuvarlak bi siyahlık vardıtabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aman bana ne bakıon eminimki oğlanı kucağıma alınca içim gidecek ölürüm ben onlara yavruşlarım benim iki takoz kafam
kafa deyince bnmkinin yüzünün resmini verdi dr gözleri yuvarlak siyah çıkıyo ya yanagındada yuvarlak bi siyahlık vardıtabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aman bana ne bakıon eminimki oğlanı kucağıma alınca içim gidecek ölürüm ben onlara yavruşlarım benim iki takoz kafam
merhaba güzel anneler
kızlar yaaa benim aralarda bişeyler yemem gerekiyor. çalışıyorum ve acıkmaya başladığım an midem inanılmaz bulanıyor ve boş mideyi çıkarmaya çalışıyorum.
bu yüzden öğün aralarında da doyurucu bişeyler yemem gerekiyor ama iş yerinde ne yiyebilirim ki aklıma da gelmiyor.meyve falan kar etmiyor ama. tecrübelilerden yardım istiyorummm
gün içinde gerçekten çok zorlanıyorum
kız - erkek farketmez de herkesin en az 1 kızı olmalı bence... kız evlat rahmettir. benim bu erkekse Allah nasip ederse kızı bulana kadar giderim sanırım...
askolsun ya keske imkanımız olsa da sende burda olsan
ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... var mı gelen :))
merhaba güzel anneler
Kızlar yaaa benim aralarda bişeyler yemem gerekiyor. çalışıyorum ve acıkmaya başladığım an midem inanılmaz bulanıyor ve boş mideyi çıkarmaya çalışıyorum.
Bu yüzden öğün aralarında da doyurucu bişeyler yemem gerekiyor ama iş yerinde ne yiyebilirim ki aklıma da gelmiyor.meyve falan kar etmiyor ama. Tecrübelilerden yardım istiyorummm
Gün içinde gerçekten çok zorlanıyorum
kız - erkek farketmez de herkesin en az 1 kızı olmalı bence... kız evlat rahmettir. benim bu erkekse Allah nasip ederse kızı bulana kadar giderim sanırım...
askolsun ya keske imkanımız olsa da sende burda olsan
ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... var mı gelen :))
merhaba güzel anneler
Kızlar yaaa benim aralarda bişeyler yemem gerekiyor. çalışıyorum ve acıkmaya başladığım an midem inanılmaz bulanıyor ve boş mideyi çıkarmaya çalışıyorum.
Bu yüzden öğün aralarında da doyurucu bişeyler yemem gerekiyor ama iş yerinde ne yiyebilirim ki aklıma da gelmiyor.meyve falan kar etmiyor ama. Tecrübelilerden yardım istiyorummm
Gün içinde gerçekten çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?