2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlar tesekkur ederim guzel dulekleriniz icin allah hepinizn gonlune gore versin kalp atisi lac haftalikken duyuluyo bi de bnmde kasiklarim muthis agriyoo dizime kadar vuruyo cok agrili bnmki niye bole bilmiyorm ;(

Aynen ben de 4 aylık evliyim.Erken oldu ama cok severim çocukları. Kısmetleriyle gelirler insallah.Mutluluk getirirler yuvalarımıza..

senin de daha baya varmış......beklemek çoooooooooooook zor .....hayırlı haberler alalımda beklerizzz....

Ben de cok sabırsızım ama dediğin gibi hersey yolunda olsun da..Nasıl olsa beklicez eylüle kadar

slmm merhaba araniza yeni kagildim dun gece ogrendim bnde hamileyimmmm 5 haftalikmis 20 yasindayim ilk bebek cok heyanliym
Toprak hosgeldin.Saglıkla kucagına alırsın bebegini insallah..

selam kızlar kimse yok yemekler yeniyor galiba
belkide uyuyorrsunuzdur :)
benim pek iştahım yokkk
balık zor yedim çok yerdim balığı
düşününce bile garip oluyorum
sadece meyve yesem ben
ama bebeğim için yemek zorundayım :)

kalp atışı için randavu bekleyen arkadaşlar son kaç günleri kaldı yazsın.....bu heycanı birlikte paylaşalım ve birbirimiz takip edelim.....

Yasasiiiinnnnnn 5 gunum kaldi benim de sali gunu saglikliysa kalp atislarini duyarim bebegiminn... yavrum benimmmm :) kizlar yadiklarinizi okudum da sanirim progestandan dolayi bende de acayip basdonmesi var ama bulanti yok. Bugun Biraz tansiyonum dustu 9 a 4 oldu ama iyiyim simdi

unnado'dan 10 liralık hediye çeki isteyen özelden mail adresini bırakırsa gönderebilirim

aman cnmcım yemeye calıs ben de aman fazla kaçırmayım diye uğraşıyorum. akşamları ekmek yememeye gayret ediyorum. kilolu hamile kaldım umarım çok almam kilo da :)))

kızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim

kızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim

hayırlı olsun cnm benim Allah tamamına erdirsin insallah hepimizin mutlulugunu. kanda baktırmamıssındır sanırım henüz.

ben antalyalıyım, ben medisu hastanesine gidiyorum, prof. dr. mehmet emin soysal ondan çok memnunum

teşekkr ederim... ben antalyanın bir ilçesindeyim...pek fazla doktorları tanımıyorum..

kalp atışı için randavu bekleyen arkadaşlar son kaç günleri kaldı yazsın.....bu heycanı birlikte paylaşalım ve birbirimiz takip edelim.....

10günüm var...

kızlar ya kasıklarım ağrıyo, belime ve bacaklarıma vuruyo başka ağrısı olan varmı

benimde kasıklarım ağrıyor ....bazen belime vuruyor....

bu sabah uykudayken benim adet sancisina benzeyen bi agrim oldu...2-3 dakika surdu ve gecti...sonra tekrar uyumusum...

benimde başıma gelmiştive hamilee olduğumu bilmyordum...adet oldum sanmıştım....

tebrik ederim....bebeğini kucağına sağlıcakla al...

Kızlar hamile olduğunuzu eşlerinize ilk nasıl söylediniz. Aranızda sürpriz yapan var mı. Neler oldu o ilk heyecan anında hadi paylaşalımmm....

önce ben anlatıyım isterseniz :))) ben ilk 2 ocakta ögrendim idrarda hamile oldugumu ama biz 1 senedir bekliyorduk ve tam tedaviye başlayacaktık kiiii hamile oldugumu ögrenince inanamadım bile. Hemen kan testi istedim ve ertesi gün cıkacagını söylediler. Herhangi bir yanılmaya karsı o gün eşime söylemek istemedim ama içim içimi yedi. Sabaha kadar uyumadım gözlerim doldu hep. Ertesi gün kanda 1569 sonucunu görünce hemen gittim üzeri güzelce süslü bir pasta aldım , bi sürü balon aldım nazar boncuklu bir süs ve bir de bebek ayakkabısı aldım. Bebek ayakkabısını bi güzel paketledim. Aksam esim gelince şaşırdı bi ne oluyor hayırdır dedi. Bende yılbası hediyen biraz gec oldu ama al dedim. Açar açmaz ayakkabıyı görünce boynuma sarıldı çok duygusaldıı :))) bir saat oturdugumuz yerden kalkamadık.

Insallah bebegimin gelişimi iyidir. şimdi tek düşüncem bu

ne guzel Allah dualariniz kabul etmis benimde reglim gecikince test alalim dedi esim bide ben lavabodayken basimda bekledi bizde bole bi durum yasadik ama sok olduk bizde

ne guzel Allah dualariniz kabul etmis benimde reglim gecikince test alalim dedi esim bide ben lavabodayken basimda bekledi bizde bole bi durum yasadik ama sok olduk bizde

sonuçta her türlü harika bir haber ne mutlu bizlere cnm. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

merhabaa kızlarr bende anlatayımmmm
benim eşim istemiyorduu bebik ben mutlu olmayacağını düşünüyordum ama herşey çok farklı şuanda bir prenses gibi muamele görüyorum hehe
aslında farklı şeyler hayal etmiştim o anki durumaaa göre hareket ettim öğrendiğim günün akşamı kayınvalidmeler gelecekti bende onların yanında söylemeyim şaşırmasın diyeee üniversiteye yanına gidip söylemeye karar verdim işten çıktım arabaya binerken arkadaşım aradı nerdesin ilkoşş heycandan duramadım geldim işte yoksun dedi bende yerimi syöledim geldi ynaıma eşimin yanına gidecğeim deyince bend egeliimmi çok merak ediyorum tepkilerini dedi bende our dedim ama istemezsen gelme anlarım özel dersen dedi yok dedim gel gel neyse gittik eşimin odasındayızz eşim bizee kahve hazırlıyorr o arada bebiş geliyor emrecim dedim şokk ama görmeniz lazım ağzı kulaklarındaa yüzü kıpkırmızı şaşkın inanamadı elinde nescafe paketini açamıyor heycandan nasıl nasl yani gerçekten ciddimin ee nasıl yani bebişmi kandırmıyorsun dimi falan sarıldı öptüü falan çokkkkkkkkkk tatlıydı hali arkadaşımm o anı hiç unutamayacağım diyorrrr çok hoştu şaşkınlığı diyor:)))
özel bişi olmadı ama beni tepkileriii çok ama çokkkkkkkkkk mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…