kızlar ya kasıklarım ağrıyo, belime ve bacaklarıma vuruyo başka ağrısı olan varmı
ya anlamıyorum, gaz sancısımı kasık ağrısımı, ilk defa böyle gaz sancımm var ne fena
kizlar tesekkur ederim guzel dulekleriniz icin allah hepinizn gonlune gore versin kalp atisi lac haftalikken duyuluyo bi de bnmde kasiklarim muthis agriyoo dizime kadar vuruyo cok agrili bnmki niye bole bilmiyorm ;(
Peki en son nezaman kontrol oldun doktor bisey soyledimi bu agri ile ilgili
salı günü gittim hatta düşük tehlikesi için ilaç istedim ama gerek yok dedi
selam anne adayları hamilelik şüphesyle dün gittim dktora vee 6 haftalık hamieymişim hiç beklemioduk çünkü korunuyoduk ama nasip tabi drum karnımdan ultrasonda göremedi önce dış gebelik olabilir dedi vajinal ultrason yaptı vee bebişim göründüü kücücük kalbi pır pırr konuşamadım eşime gösterdi bak bu kalbi die bu kadar die çok değişik bi duygu bide üstelik 4 aylık evliyim 24 yaşındayım zamansz acele gelen bi bebişimz var hayırlısı onun içimde o kalp atışlarını gördm yaa süperdi Allahım herkese tattırsın inşallah
senin de daha baya varmış......beklemek çoooooooooooook zor .....hayırlı haberler alalımda beklerizzz....
Toprak hosgeldin.Saglıkla kucagına alırsın bebegini insallah..slmm merhaba araniza yeni kagildim dun gece ogrendim bnde hamileyimmmm 5 haftalikmis 20 yasindayim ilk bebek cok heyanliym
o kadar çok çıldırmış durumdayızki onu bile yapa biliriz
kalp atışı için randavu bekleyen arkadaşlar son kaç günleri kaldı yazsın.....bu heycanı birlikte paylaşalım ve birbirimiz takip edelim.....
selam kızlar kimse yok yemekler yeniyor galiba
belkide uyuyorrsunuzdur :)
benim pek iştahım yokkk
balık zor yedim çok yerdim balığı
düşününce bile garip oluyorum
sadece meyve yesem ben
ama bebeğim için yemek zorundayım :)
kızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim
ben antalyalıyım, ben medisu hastanesine gidiyorum, prof. dr. mehmet emin soysal ondan çok memnunum
kalp atışı için randavu bekleyen arkadaşlar son kaç günleri kaldı yazsın.....bu heycanı birlikte paylaşalım ve birbirimiz takip edelim.....
kızlar ya kasıklarım ağrıyo, belime ve bacaklarıma vuruyo başka ağrısı olan varmı
bu sabah uykudayken benim adet sancisina benzeyen bi agrim oldu...2-3 dakika surdu ve gecti...sonra tekrar uyumusum...
kızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim
Kızlar hamile olduğunuzu eşlerinize ilk nasıl söylediniz. Aranızda sürpriz yapan var mı. Neler oldu o ilk heyecan anında hadi paylaşalımmm....
önce ben anlatıyım isterseniz :))) ben ilk 2 ocakta ögrendim idrarda hamile oldugumu ama biz 1 senedir bekliyorduk ve tam tedaviye başlayacaktık kiiii hamile oldugumu ögrenince inanamadım bile. Hemen kan testi istedim ve ertesi gün cıkacagını söylediler. Herhangi bir yanılmaya karsı o gün eşime söylemek istemedim ama içim içimi yedi. Sabaha kadar uyumadım gözlerim doldu hep. Ertesi gün kanda 1569 sonucunu görünce hemen gittim üzeri güzelce süslü bir pasta aldım , bi sürü balon aldım nazar boncuklu bir süs ve bir de bebek ayakkabısı aldım. Bebek ayakkabısını bi güzel paketledim. Aksam esim gelince şaşırdı bi ne oluyor hayırdır dedi. Bende yılbası hediyen biraz gec oldu ama al dedim. Açar açmaz ayakkabıyı görünce boynuma sarıldı çok duygusaldıı :))) bir saat oturdugumuz yerden kalkamadık.
Insallah bebegimin gelişimi iyidir. şimdi tek düşüncem bu
ne guzel Allah dualariniz kabul etmis benimde reglim gecikince test alalim dedi esim bide ben lavabodayken basimda bekledi bizde bole bi durum yasadik ama sok olduk bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?