kızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim
Canım tebrk ederim.Saglıkla gelir mutluluk getirir insallah bebiş:)
Kızlar hamile olduğunuzu eşlerinize ilk nasıl söylediniz. Aranızda sürpriz yapan var mı. Neler oldu o ilk heyecan anında hadi paylaşalımmm....
önce ben anlatıyım isterseniz :))) ben ilk 2 ocakta ögrendim idrarda hamile oldugumu ama biz 1 senedir bekliyorduk ve tam tedaviye başlayacaktık kiiii hamile oldugumu ögrenince inanamadım bile. Hemen kan testi istedim ve ertesi gün cıkacagını söylediler. Herhangi bir yanılmaya karsı o gün eşime söylemek istemedim ama içim içimi yedi. Sabaha kadar uyumadım gözlerim doldu hep. Ertesi gün kanda 1569 sonucunu görünce hemen gittim üzeri güzelce süslü bir pasta aldım , bi sürü balon aldım nazar boncuklu bir süs ve bir de bebek ayakkabısı aldım. Bebek ayakkabısını bi güzel paketledim. Aksam esim gelince şaşırdı bi ne oluyor hayırdır dedi. Bende yılbası hediyen biraz gec oldu ama al dedim. Açar açmaz ayakkabıyı görünce boynuma sarıldı çok duygusaldıı :))) bir saat oturdugumuz yerden kalkamadık.
Insallah bebegimin gelişimi iyidir. şimdi tek düşüncem bu
Süper olmus.Ben de sürpriz yapmak istedim esime ama hastanede birlikteydik.Doktor dan diye söyledi hamielsin die.Süpriz felan yalan oldu.Nese ikinciye artık:)
merhabaa kızlarr bende anlatayımmmm
benim eşim istemiyorduu bebik ben mutlu olmayacağını düşünüyordum ama herşey çok farklı şuanda bir prenses gibi muamele görüyorum hehe
aslında farklı şeyler hayal etmiştim o anki durumaaa göre hareket ettim öğrendiğim günün akşamı kayınvalidmeler gelecekti bende onların yanında söylemeyim şaşırmasın diyeee üniversiteye yanına gidip söylemeye karar verdim işten çıktım arabaya binerken arkadaşım aradı nerdesin ilkoşş heycandan duramadım geldim işte yoksun dedi bende yerimi syöledim geldi ynaıma eşimin yanına gidecğeim deyince bend egeliimmi çok merak ediyorum tepkilerini dedi bende our dedim ama istemezsen gelme anlarım özel dersen dedi yok dedim gel gelneyse gittik eşimin odasındayızz eşim bizee kahve hazırlıyorr o arada bebiş geliyor emrecim dedim şokk ama görmeniz lazım ağzı kulaklarındaa yüzü kıpkırmızı şaşkın inanamadı elinde nescafe paketini açamıyor heycandan nasıl nasl yani gerçekten ciddimin ee nasıl yani bebişmi kandırmıyorsun dimi falan sarıldı öptüü falan çokkkkkkkkkk tatlıydı hali arkadaşımm o anı hiç unutamayacağım diyorrrr çok hoştu şaşkınlığı diyor:)))
özel bişi olmadı ama beni tepkileriii çok ama çokkkkkkkkkk mutlu etti
Böyle birseye üzülmesi için insanın tas olması lazım zaten.Bu arada bu prenses muamelesine alısıp dogumdan sonra bosluga düşebiliriz haberiniz olsun:)) Bu sefer pespese dogurmak isteyebiliriz
Ben de ilk kez yarın gideceğim doktora, ben de doktorum ama gebeliği öğrendiğimden beri keske embriyoloji bilmeseydim diyorum, hep korkular var icimde, sağlıklı olsun diye dualar ediyorum hep, daha ne beta HCG baktirdim ne keseyi gördüm, benim için dua edin, bebegim sağlıklı olsun.
Annelik içgüdüsü bebiş daha pirinc tanesi kadarken bsalıyor işte.Allah insallah herkese saglıklı bebişler nasip etsin..
herkeseee selammmmmmm....
bende rabbim izin verirse eylül annesi olcağım....
benim hikayem uzun canınızı sıkmak istemem..özetle anlatayım...4,5 yıllık evliyim hiç korunmadık...evliliğimizin 1. yılında tüplerimin kapalı olduğunu öğrendik..sonra tüp bebek maceraları derken aralıkta başladığım 5. tüp bebek denememde ilk kez pozitif sonuç aldım çok şükür...o günden beri panik atak içindeyim çok korkuyorum bişey olacak diye...ama bir o kadar da mutluyum..rabbim bu günleride gösterdi...rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla anne baba olmayı nasib etsin inşallah...
bende henüz ultrasona girmedim ayın 18 inde randevum..inşallah herşey yolundadır...
bu arada liste yapmadınızmı kızlar....eğer isterseniz bu konuda ustalaştım..burda güzel bir liste yapabilirim
Tebrik ederim canım gözün aydın.İnsallah saglıkla, mutlulukla gelir dünyaya