2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim

Canım tebrk ederim.Saglıkla gelir mutluluk getirir insallah bebiş:)

Süper olmus.Ben de sürpriz yapmak istedim esime ama hastanede birlikteydik.Doktor dan diye söyledi hamielsin die.Süpriz felan yalan oldu.Nese ikinciye artık:)

Böyle birseye üzülmesi için insanın tas olması lazım zaten.Bu arada bu prenses muamelesine alısıp dogumdan sonra bosluga düşebiliriz haberiniz olsun:)) Bu sefer pespese dogurmak isteyebiliriz

Annelik içgüdüsü bebiş daha pirinc tanesi kadarken bsalıyor işte.Allah insallah herkese saglıklı bebişler nasip etsin..

Tebrik ederim canım gözün aydın.İnsallah saglıkla, mutlulukla gelir dünyaya

evet isim fikri iii olur :)
canım bu arada gzözün aydın ismini topiklerde görüyordum ne güzel hamilesin

canım çok sevindim birşeylerin netleşmesine.ama bişeyi anlamadım 11 mm olan kesemi bebişmi.

kese canım daha bebiş belli deil diğer arkadaşlara göre biraz büyük geldi ama çok kafama takmıcam doktor bişi demediğine göre problem deildir inş. olumsuz düşünce yok artık

ben de anlatayım eşime nasıl süpriz yaptığımı
2. 5 yldır bebk istesğimiz için artık olmayacağına inanmıştık bizim için mucizeydi ben ateş ölçmede kullanıyordum baktım ateş hep yüksekk gidiyor
şüphelendim kan verdim 179 demez mi
eve geldim yerimde duramıorum
hemen bebbğimin ağzından eşime mektup yazdım gelince verdim sana mektup yazdım diye bu ne der gibi suratıma baktı
herzamanki mektuplarımdan sandı ben bazen yazarım daa :)
okudukça yüzü değiştii
ne hamilemisin dedi
öbür kanepedeydim yüüzündeki şaşkın ifadeyle bana koştu sarıldı
kalktı ne yaptığını bilmiyor tabi
hemen bana yat diyor arkama yasstık koyuyır yaa dur dedim
daha erken :)
ama o beibşim düştü sürprizi biraz erken yapmışım 2 gün sonra beta yükselmedi

sonra o düşükten hemen sonraki adette bu meleğime hamile kaldım bunda sürpriz yapmadım çünkü idrarda siliği görünce hemen doktora dedim eişime kana gidiyoruz uyuyordu ama ümitlenme sakın dedim silk gördüm( çokkkkkk silikti hayal sandım )
kana baktırmalıyım progestan almam lazım kan pıhtılaşması tetlari yaptımıştım ankara da onları göndermem gerek bişey var mı yok mu bilmiyorum yine düşmesin diye çok telaşlıydım sürpriz falan olmadı

sonra o mektubu buna say dedim

Son düzenleme:
kese canım daha bebiş belli deil diğer arkadaşlara göre biraz büyük geldi ama çok kafama takmıcam doktor bişi demediğine göre problem deildir inş. olumsuz düşünce yok artık

kesenin boyutu iyi canım
takma sen doktorun küçük demesine büyük ne gzüell
bebişte yakında görünür :)

Amin ins dunyaya saglikli bir sekilde gelir bebislerimiz

Amin canım.İnsallah sorunsuz bir hamilelik gecirir saglıkla bebegini kucagına alırsın

ALLAH razi olsun, arkadashlar. Ilk hamileligimde karnimin buyudugunu gormek nasip olmamishti. O kadar heyecanlaniyorum ki, kendimi buyuk karinla dolashirken dushundugumde heheehhe :) Dua edelim hep. Bu arada hamileyken okunacak dualarla ilgili bir fikri olan var mi? Hangi dualari okusak acaba? Zikr de ola bilir. Gunluk zikr ya da dualarimizi yapalim diyorum, ne dersiniz arkadashlar? Liste filan yapariz. Kim kac tane okuduysa soler yazariz. Hadi arkadashlar, bu sefer bebishlerimiz icin yapalim dualari :)

kesenin boyutu iyi canım
takma sen doktorun küçük demesine büyük ne gzüell
bebişte yakında görünür :)

yok doktorum bişi demedi zaten heralde bi problm görmedi. bazı arkadaşların 5 6 civarında olunca onun için sormuşlar. büyük geldi bebeem heralde eee anası beslio onu

hamileliğimiz boyunca YUSUF suresi ve MERYEM suresi okumak bebeklerimizin gelişimi,sağlığı,güzelliği ve iyi huylu olmaları için çok yararlıymış..

Günaydın sevgi pıtırcıkları :) Bugün doktora gidecem aslında bugün gitmek istemeiyorum ama arkadaşımla gidecem onu da yanlız bırakmak istemiyorum bakalım bebişimin pıt pıtlarını duyabilecek miyiz?

Bu arada 6. haftamdayım ve yüzümde çenemde sivilceler çıkmaya başladı 4 gündür her gün ayrı bi sivilce çıkıyor bu her gün arta arta devam ederse yüzüm mayın tarlası gibi olacak Allah korusun

Hormonlar değiştiği için yağlanma arttığından artıyormuş hiç bir makyaj ürünü krem dedorant parfüm kullanmıyorum öğrendiğimden beri dikkat ediyorum hesapta. Önerebileceğiniz cilt kremi losyon felan var mı ?

Sizde sivilcelenme oluyor mu?

Hayırlı cumalarrr :))

hamileliğimiz boyunca YUSUF suresi ve MERYEM suresi okumak bebeklerimizin gelişimi,sağlığı,güzelliği ve iyi huylu olmaları için çok yararlıymış..

YUSUF süresi huy ve yüz güzellği için
İBRAHIM ve İNSAN süreleri ahlakının güzelliği için
KAF süresi mücahid olması için
AL-İ İMRAN süresi ateşli hastalık olmaması için
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA süresi okumak faydalı
YASİN süresini sürekli okumalı bırakmamalı
ASR süresi çocuğun sabırlı olması için(eli karna koyup okunursa daha eftal)

Bildiklerim bu kadar :))

yusuf süresini okudum o bitti ibrahim süresini okuyorum (yavaş okuduğum için ancak hamileliğim sonunda hepsi biter) :) Tüm bebişlerim sağlıklı hayırlı olurlarla inşaALLAH.. :)

mavıs mavıs günaydıııın git canım destek olursun,hem degişiklik olur
benim 3 gün önce kanamam oldu biraz gezmem yasak yatıyorum
haftaya kadar evdeyim...

Hayırlı cumalar maviş.Sivilcelenme sorunu bende de var. Yüzümde sırtımda artarak devam ediyor.Özellikle sırtımdakiler cok kasınıyor.Dün ikbalin programında bir doktor vardı. Lokal uygulanan kremlerin, makyaj malzemelerinin zararlı olmadıgını söyledi.O kadar ince elememek lazımmış.Ona kalırsa soludugumuz havada daha zararlı maddeler varmıs.Sac boyatmayı bile uygun götüyor.Herkes farklı bişi diyo hangisine inanacagımızı bilemedik.

Daha önce forumda konusulmuş hamilelikte yapılması gerekenler.Paylasayım dedim

mavıs mavıs günaydıııın git canım destek olursun,hem degişiklik olur
benim 3 gün önce kanamam oldu biraz gezmem yasak yatıyorum
haftaya kadar evdeyim...

Günaydın :) Evden pek çıkmak istemiyorum ankarda hava soğuk grip olmaktan korkuyorum çünkü çok fena grip oluyorum ateşli geçiyor o yüzden çıkmak istemiyodum ama bugün baya kalın giyip çıkarım heralde :) Geçmiş olsun canım... Canın sıkılsa da yat dinlen boşver her şey bebişin sağlığı için... Dikkat et kendine.. Allah sağlık versin...

Hiç sorma canım ya kime inanacağınz şaşırdık olsun ben dikkat ediyim de.. Cildim çok kurudu ya krem sürmemekten bugün doktora sorcam ne kullanayın diye ondan sonra sürerim 2 ile 8 hafta arası kremlerlede dikkat etmek lazımmış o yüzden ben baya dikkat ediyorum :)

Sor bakalım doktora ne dicek.Ben de ona uyayım..Ellerim yüzüm cok kuru benimde.Takır takır kuruyor catlıyor krem sürmeyince.Dısarı cıkarken sadece göz makyajı yapıyorum acaba onun da zararı olur mu=?

Sor bakalım doktora ne dicek.Ben de ona uyayım..Ellerim yüzüm cok kuru benimde.Takır takır kuruyor catlıyor krem sürmeyince.Dısarı cıkarken sadece göz makyajı yapıyorum acaba onun da zararı olur mu=?

Ya dün arkadaşın günün vardı orda söledim makyaj yapmıyorum krem kullanmıyorum öyle şey mi olur dediler makyajın hiç bir zararı yok dediler ama ben pinpirikliyim.. Bir arkadaşım cildinden dolayı sürekli fondoten kapatıcı kullanmak zorunda hamilleğinde hep kullanmış bi şeyde olmamış sende çok takma bişey olmaz diyolar ama benim güzelliğim yeter makyaja gerek yok diyom bende :))

Ben az da olsa zararı oldugunu düşünüyorum.Sonuçta bunların hepsi birer kimyasal. Organik ürünler kullansak belki sıkıntı cıkarmaz. Ama bu kadar ince düşünürsek bilgisayar basında oturmamız,wirelessden aldıgımız manyetik alan, televizyon,bulasık-çamasır makineleri vs, vs,vs hepsinden uzak durmak lazım.O da mümkün degil..Esim laptobu kucagıma almama izin vermiyor mesela.Klavye yerinde manyetik alan veriyormus.Cep telefonları asiikar. Nereye kadar dikkat edebilriz ki? Aha benim binanın tam tepesinde 2 tane baz istasyonu var...:18:

Canım Allah korusun hepimizi orası doğru apartmanda 3o tane wireles var :) Bende kucağıma almıyorum laptopu tv izlemiyorum diye ordan yırtıyorum hesapta :) Evde pc açık olmaıdğı zaman kaptıyorum modemi de telefondao ldukça uzaktaki odada duruyor ne yapalım hayatın cilvelerii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…