kızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim
merhabaa kızlarr bende anlatayımmmm
benim eşim istemiyorduu bebik ben mutlu olmayacağını düşünüyordum ama herşey çok farklı şuanda bir prenses gibi muamele görüyorum hehe
aslında farklı şeyler hayal etmiştim o anki durumaaa göre hareket ettim öğrendiğim günün akşamı kayınvalidmeler gelecekti bende onların yanında söylemeyim şaşırmasın diyeee üniversiteye yanına gidip söylemeye karar verdim işten çıktım arabaya binerken arkadaşım aradı nerdesin ilkoşş heycandan duramadım geldim işte yoksun dedi bende yerimi syöledim geldi ynaıma eşimin yanına gidecğeim deyince bend egeliimmi çok merak ediyorum tepkilerini dedi bende our dedim ama istemezsen gelme anlarım özel dersen dedi yok dedim gel gelneyse gittik eşimin odasındayızz eşim bizee kahve hazırlıyorr o arada bebiş geliyor emrecim dedim şokk ama görmeniz lazım ağzı kulaklarındaa yüzü kıpkırmızı şaşkın inanamadı elinde nescafe paketini açamıyor heycandan nasıl nasl yani gerçekten ciddimin ee nasıl yani bebişmi kandırmıyorsun dimi falan sarıldı öptüü falan çokkkkkkkkkk tatlıydı hali arkadaşımm o anı hiç unutamayacağım diyorrrr çok hoştu şaşkınlığı diyor:)))
özel bişi olmadı ama beni tepkileriii çok ama çokkkkkkkkkk mutlu etti
Ben de ilk kez yarın gideceğim doktora, ben de doktorum ama gebeliği öğrendiğimden beri keske embriyoloji bilmeseydim diyorum, hep korkular var icimde, sağlıklı olsun diye dualar ediyorum hep, daha ne beta HCG baktirdim ne keseyi gördüm, benim için dua edin, bebegim sağlıklı olsun.
İlahi Dr. hanım güldürdün beni
bildiklerini bize deme bari telaş yapmayalım
ne güzel işte daha bilinçli,daha da akılcı dinlersin kendini
keşke ben de dr olsaydım bütün gün artık kulağımda steteskop kalp atışı duymaya uğraşırdım..
Ay nasıl fenayim bir bilseniz, nöbette bı yandan hasta bakıyorum bı yandan heyecandan oluyorum, üstüne bir de doktordan korkuyorum desem
Allah biz kadınların yardımcısı olsun
evet ya kadın dogum doktorları her zaman bayanların korkulu rüyasıdır. bi yönden de dogru aslında. ben normalde askeri hastaneye gidiyordum ne yazıkki doktor seçme hakkımız olmuyor oralarda ne zaman gitsem başka doktor. 1 oldu 2 oldu en sonunda yeter artık dedim her doktora sorunu en baştan anlatıyorum beni de anlayın artık dahiliye degil sırtımızı açmıyoruz dedim. sonra ordaki doktorlardan biri haklı buldu. tamam saglık bu ama bi yönden de hasta psikolojisi de önemli. bir arkadasımın annesi derdi karılık maskaralık diye :))) aklıma geldikçe gülüyorum
selam kızlar bende birkaç saat önce öğrendim hamile olduğumu benide aranıza alın :) bir kızım var 14 aylık korunurkrn hamile kaldım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş hepimize önümüzdeki hafta dr gitmeyi düşünüyorum kızımda çok güzel bir hamilelik geçirdim ama bunda bulantılar başladı bile yandık yandık Allah yardımcımız olsun
o haftalara göre keseleriniz büyük bile
5 haftalarda kese3-5 mm olur
6-7 haftalarda 9-11 diye yazıyor nette
her gün de 1.1 milm büyür kese
yani boyutu değil düzenli büyümesi öenmli
İnsallah canım.Bende dayanamadım doktorumu aradım.Sorun olmadıgını söyledi. Benimki normalse seninki haydi haydiye normaldir bence.Döllenme zamanı da önemli tabi.
geç döllenmedden bahsetti doktorum belki öyle olmuştur tahmin edemiyorum kalp seslerini duyduğum anda rahatlayacağım tatlım sende duyarsın inşallah bu topikten hiç ayrılmak istemiyorum
Kalp atıslarını bir duysam o kadar rahatlicam ki:2: bulantı felan yok ama dokunsan ağlıyorum ne hikmetse.Az önce pırasa pişirdim ilk defa kokusu rahatsız etti ama zaten pırasadan pek haz etmem:26:
hoşgeldin aleyna bende hamile olduğumu öğrenmeden bi gece önce bu topiğe girdim durdum ve şimdi buradan biriyim inşallah sonuna kadar beraberizkızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim
Kızlar hamile olduğunuzu eşlerinize ilk nasıl söylediniz. Aranızda sürpriz yapan var mı. Neler oldu o ilk heyecan anında hadi paylaşalımmm....
önce ben anlatıyım isterseniz :))) ben ilk 2 ocakta ögrendim idrarda hamile oldugumu ama biz 1 senedir bekliyorduk ve tam tedaviye başlayacaktık kiiii hamile oldugumu ögrenince inanamadım bile. Hemen kan testi istedim ve ertesi gün cıkacagını söylediler. Herhangi bir yanılmaya karsı o gün eşime söylemek istemedim ama içim içimi yedi. Sabaha kadar uyumadım gözlerim doldu hep. Ertesi gün kanda 1569 sonucunu görünce hemen gittim üzeri güzelce süslü bir pasta aldım , bi sürü balon aldım nazar boncuklu bir süs ve bir de bebek ayakkabısı aldım. Bebek ayakkabısını bi güzel paketledim. Aksam esim gelince şaşırdı bi ne oluyor hayırdır dedi. Bende yılbası hediyen biraz gec oldu ama al dedim. Açar açmaz ayakkabıyı görünce boynuma sarıldı çok duygusaldıı :))) bir saat oturdugumuz yerden kalkamadık.
Insallah bebegimin gelişimi iyidir. şimdi tek düşüncem bu
selam kızlar kimse yok yemekler yeniyor galiba
belkide uyuyorrsunuzdur :)
benim pek iştahım yokkk
balık zor yedim çok yerdim balığı
düşününce bile garip oluyorum
sadece meyve yesem ben
ama bebeğim için yemek zorundayım :)
herkeseee selammmmmmm....
bende rabbim izin verirse eylül annesi olcağım....
benim hikayem uzun canınızı sıkmak istemem..özetle anlatayım...4,5 yıllık evliyim hiç korunmadık...evliliğimizin 1. yılında tüplerimin kapalı olduğunu öğrendik..sonra tüp bebek maceraları derken aralıkta başladığım 5. tüp bebek denememde ilk kez pozitif sonuç aldım çok şükür...o günden beri panik atak içindeyim çok korkuyorum bişey olacak diye...ama bir o kadar da mutluyum..rabbim bu günleride gösterdi...rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla anne baba olmayı nasib etsin inşallah...
bende henüz ultrasona girmedim ayın 18 inde randevum..inşallah herşey yolundadır...
bu arada liste yapmadınızmı kızlar....eğer isterseniz bu konuda ustalaştım..burda güzel bir liste yapabilirim
bu liste ne ise yariyor arkadaslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?