2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim

ay hadi hayırlı olsunnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inş.

Ben de pazartesi gidicem kalp atışı ve keseyi görmeye inşallah
şişli hospitalium hast. gidiyorum ben giden duyan var mı??

diyorum ya cnm her türlüsü harika bir haber tabi eşler arasında bir sorun yoksa.. benim hayalimdi degişik biseyler yapmak elimden gelen bu oldu o gün yemege cıkmakta istemiştim ama cok yoruldum hiç gçzüm kesmedi :))))

heyecanı yarım kalan arkadaşlar Rabbimiz tez zamanda yeniden yaşatsın bu güzel duyguyu.

benim kalp atışı görmek için kontrolüm p.tesi yani 3 gün kaldı bayrama inşaallah pıtpıt atıyordum yavrumun kalbi.

bir kaç gündür bulantım oluyor özellikle sabahları. gün içinde de ara ara devam ediyor. az önce başladı yine sakızı bir deneyeyim dedim şekersiz sakız attım ağzıma gerçekten bastırdı midemi.

bu arada sakız çiğnemeden içindekiler kısmına bakın mutlaka içinde "aspartam" varsa düşük riskini arttırır çok tüketmeyin.

Ben de ilk kez yarın gideceğim doktora, ben de doktorum ama gebeliği öğrendiğimden beri keske embriyoloji bilmeseydim diyorum, hep korkular var icimde, sağlıklı olsun diye dualar ediyorum hep, daha ne beta HCG baktirdim ne keseyi gördüm, benim için dua edin, bebegim sağlıklı olsun.

İlahi Dr. hanım güldürdün beni
bildiklerini bize deme bari telaş yapmayalım
ne güzel işte daha bilinçli,daha da akılcı dinlersin kendini

keşke ben de dr olsaydım bütün gün artık kulağımda steteskop kalp atışı duymaya uğraşırdım..

öncelikle bu güzel duyguyu allah herkese nasip etsin olmayanlarada versin öyle bakınıyodum bir slm vermeden gecmek istemedim benim sat 4 kasım agustosa geliyo dogum inşallah saglıklı bir sekilde bebişlerimizi kucagımıza alırız

Ay nasıl fenayim bir bilseniz, nöbette bı yandan hasta bakıyorum bı yandan heyecandan oluyorum, üstüne bir de doktordan korkuyorum desem

Allah biz kadınların yardımcısı olsun

Ay nasıl fenayim bir bilseniz, nöbette bı yandan hasta bakıyorum bı yandan heyecandan oluyorum, üstüne bir de doktordan korkuyorum desem

Allah biz kadınların yardımcısı olsun

evet ya kadın dogum doktorları her zaman bayanların korkulu rüyasıdır. bi yönden de dogru aslında. ben normalde askeri hastaneye gidiyordum ne yazıkki doktor seçme hakkımız olmuyor oralarda ne zaman gitsem başka doktor. 1 oldu 2 oldu en sonunda yeter artık dedim her doktora sorunu en baştan anlatıyorum beni de anlayın artık dahiliye degil sırtımızı açmıyoruz dedim. sonra ordaki doktorlardan biri haklı buldu. tamam saglık bu ama bi yönden de hasta psikolojisi de önemli. bir arkadasımın annesi derdi karılık maskaralık diye :))) aklıma geldikçe gülüyorum

Hah iste aynen öyle, dogum yaptirirken rahatmis da o masaya çıkacağımı bilmek çokacayipmis, evlenmeyi ve cocuk yapmayı aklımın ucundan gecirmeyip 2 ay Yicinde evlenip 4ay sonra hamile kaldım ya bir daha büyük konuşmam artık. Kocanın koca koca dertleri olur dedikleri kesin bu kadın hastalıkları ve dogum ile ilgili olan konular :/

selam kızlar bende birkaç saat önce öğrendim hamile olduğumu benide aranıza alın :) bir kızım var 14 aylık korunurkrn hamile kaldım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş hepimize önümüzdeki hafta dr gitmeyi düşünüyorum kızımda çok güzel bir hamilelik geçirdim ama bunda bulantılar başladı bile yandık yandık Allah yardımcımız olsun

ne mutlu cnm gittikce kalabalıklaşıyoruz :))) hiç birimiz üzülmeden saglıklı hamilelikler gecirip bebeklerimizi kucagımıza alırız umarım

o haftalara göre keseleriniz büyük bile
5 haftalarda kese3-5 mm olur
6-7 haftalarda 9-11 diye yazıyor nette
her gün de 1.1 milm büyür kese
yani boyutu değil düzenli büyümesi öenmli

benimde 2 günde 2.2 artış düzenli oldu canım umarım böyle devam eder.devlat hastanesinde hemşireyim yarın bi kaç doktora görünmeyi düşünüyorum onlarında fikrini alıp kafamı rahatlatmak istiyorum bende araştırdım ve küçük değil galiba Allahım kalp sesini duymayı da nasip eder inşallah

kızlar 2 saat önce hamiş olduğumu öğrendim inşallah aranıza katılırım demiştim rabbim kabul etti dualarım ve inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim
hoşgeldin aleyna bende hamile olduğumu öğrenmeden bi gece önce bu topiğe girdim durdum ve şimdi buradan biriyim inşallah sonuna kadar beraberiz

biz 5 aylık evliyiz ve benim eşim fazlasıyla bebiş istiyodu. her gecikmemde test yapmamı istiyodu kasım adetim 8 gün gecikti negatif çıktı TEST. BU AY 2 GÜN GECİKTİ BANA ISRARla test yaptırdı banyoda testin başında nöbet tuttuk 2 çizgi pembeleşince beni apar topar hastaneye götürdü orda deli gibiydik hemşireler doktorlara hcg yi öğrenmeden çikolatalar aldı geldi ...şimdi bana prenses gibi davranıyo ama benimde sürpriz yapma hayalim vardı içimde kaldı artık 2 ye :)

aynen canımmm bende öyleyim balığa karşı

herkeseee selammmmmmm....
bende rabbim izin verirse eylül annesi olcağım....
benim hikayem uzun canınızı sıkmak istemem..özetle anlatayım...4,5 yıllık evliyim hiç korunmadık...evliliğimizin 1. yılında tüplerimin kapalı olduğunu öğrendik..sonra tüp bebek maceraları derken aralıkta başladığım 5. tüp bebek denememde ilk kez pozitif sonuç aldım çok şükür...o günden beri panik atak içindeyim çok korkuyorum bişey olacak diye...ama bir o kadar da mutluyum..rabbim bu günleride gösterdi...rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla anne baba olmayı nasib etsin inşallah...

bende henüz ultrasona girmedim ayın 18 inde randevum..inşallah herşey yolundadır...

bu arada liste yapmadınızmı kızlar....eğer isterseniz bu konuda ustalaştım ..burda güzel bir liste yapabilirim

direk son sayfadan girmişim olaya ilk sayfada liste varmış...
o zaman bende vereyim bilgilerimi...

yaş 28,sat 6 aralık,boy 1.60,kilo 52,muğla bodrum,1. çocuk.....

bu arada listenin sonuna bebiş isimlerinide eklersek güzel olabilir..isimlerimiz ilerde kesinleştimi ekleriz

Son düzenleme:

eylul'de hep birlikte bebegimin niye gazi var diye sohbet edecegiz insallah... gozunuz aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…