2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

GÜZEL ANNE ADAYLARI GEÇEN SİZLERE SORU SORMUŞTUM BURDA VEEEE ARTIK SİZİN ARANIZDAYIM GECİKMEMİN 5. GÜNÜ DEĞERİM 236 YA YÜKSELMİŞ ŞİMDİ BU TOPİKTEYİM ALLAHIN İZNİYLE

Canımm bende bugün çok kötüyüm yaaaa
Valla konoşurken bile ağzımı açtığımda çıkarcak gibi oluyormmm

seninki kaç haftalık.sakız çiğneyince biraz rahatlıyorum bide çubuk kraker yiyorum.ama artık krakerin kokusuda tuaf gelmeye başladı

GÜZEL ANNE ADAYLARI GEÇEN SİZLERE SORU SORMUŞTUM BURDA VEEEE ARTIK SİZİN ARANIZDAYIM GECİKMEMİN 5. GÜNÜ DEĞERİM 236 YA YÜKSELMİŞ ŞİMDİ BU TOPİKTEYİM ALLAHIN İZNİYLE

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin .sağsalim kucağına alırsın inşallah.

canım çok sevindim birşeylerin netleşmesine.ama bişeyi anlamadım 11 mm olan kesemi bebişmi.

Canım 10 gün sonra cagırdı doktor.testleri o zaman yapacakmış.27 yasındayım ben de 28den gün aldım. Hala hamile moduna giremedim nedense:) Bulantım aşermem felan da yok

bende giremedim ayni mide bulantisi yok ama eksime var birde benim dizimin arkasi agriyor kontrol oldugmdan beri bende kismetse 24unde gidicem kalbi daha atmiyor ins ozman duyariz arkadasimla konustumda 8.haftada baslior dedi bulantilar

bazı doktorlar felaket tellalı gibi. doktor diye her söyledikleri doğru olacak diye birşeyde yok. bizimde uyanık olmamız lazım. internette herşey var biraz araştırmak gerekiyor. insanların moralini bozmak ne kadar kolay. halbuki moralini bozmasa daha rahat olacaksın. ama gözünaydın bak birşey yokmuş. ben 6+6 da gittim doktora 8.4 mm miş bebeğim. o zamana kadar hiç gitmedim moralim bozulmasın diye. gider gitmez kalp atışlarını duyduk Allah'ıma çok şukur.

kızlar midesi bulanan bi tek benmiyim ya dayanamıyorum.henüz 5+6 dayım ama iki gündür yediklerimi çıkarmayada başladım.gece gündüz sabah öğlen hiç farketmiyor sürekli bulanıyorum.

Cnm beyaz leblebi al ye o rahatlatiyor

kızlar bende ins. eylülde anne olcam geçen sene nisan ayında 16 haftalık düşük yaptım şimdi de çok korkuyorum tekrar düşerse die. bide size bişi sorcam ilk başta benden kahverengi leke geliodu doktor progestan verdi 2 gün sonra kesildi fakat şimdi açık yeşil akıntı geliyor. sizde böyle durum yaşayan var mı yaa sanırım enfeksiyon belirtisi(

canım ya doğru söylüyorsun evde var hemen yeyim.bulantısı olmayanlar bence şimdiiyi beslenin bulantı olunca hiçbişey yemek ve görmek istemiyorsunuz.

Kesinlike ye ben bugun pirasayi yerken zorlandim ama psikolojik sanirim

canım ya doğru söylüyorsun evde var hemen yeyim.bulantısı olmayanlar bence şimdiiyi beslenin bulantı olunca hiçbişey yemek ve görmek istemiyorsunuz.

aynı durumdayız canım bende oyleyim 6 haftalıkken başladı. gerçekten canım hiçbirşey istemiyor. yemeye başlayınca midem kalkıyor. zorla yiyorum bebiş beslensin diye. sadece sabah değil tüm gün bulanıyor. bu yüzden dayanamıyordum. doktor bana emedur diye bi ilaç verdi 3 gundur duzenlı kullanıyorum bugun baya kesti bulantımı. şuan rahatım. ilk defa evimi süpürdüm o kuvveti bir türlü bulamıyordum.

doktor banada verdi bulantı ilacı ama mecbur kalmadıkça kullanma dedi.korkuyorum ilaç içmeye.ama sürekli bulantım var gece bile uyuyamıyorum bulantıdan.

kızlar kesenin küçük çıkmasına takılmayın o güzle bişekilde büyüycek korkmayın sakin olunki bebeğinz de rahat olsun
kızlar midesi bulanan bi tek benmiyim ya dayanamıyorum.henüz 5+6 dayım ama iki gündür yediklerimi çıkarmayada başladım.gece gündüz sabah öğlen hiç farketmiyor sürekli bulanıyorum.

bende giremedim ayni mide bulantisi yok ama eksime var birde benim dizimin arkasi agriyor kontrol oldugmdan beri bende kismetse 24unde gidicem kalbi daha atmiyor ins ozman duyariz arkadasimla konustumda 8.haftada baslior dedi bulantilar

benm ilk gebeliğimde adetmn geçtiği ilk gün başlamıştı bulantım çok fenaydı herşey kokuyodu ama şükür 2. gebeliğim bu kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile galiba ilk gebeliklerde çıkıyo bulantı

Benmde ilk gebeligim ama bulanti yok yorgun hissetmesem uyku olmasa hic hamileyim demem tabi eksimelerim haric

Selam kızlar,

üzücü haber alan annelere allahtan sabır diliyorum......çooookkk üzüldük gerçekten.....ve meleklerimiz kaybetmekten korkumuz daha da bir fazlalaştı diye bilirim.....allah hamile olan herkezin bebeklerini korusun .......
Bende bugün doktorun istediği tesleri yapmaya gittim ama dalgınlık işte evden çıkmadan alacağım ilaçlar vardı onları alayım diye bir dilim ekmek yedim
Arabayla giderken fark ettim, açlık kan şekerini tek bakamıyorlarmış tok karnına.....onun içinde tekrar yarın gitmem gerekicek

o haftalara göre keseleriniz büyük bile
5 haftalarda kese3-5 mm olur
6-7 haftalarda 9-11 diye yazıyor nette
her gün de 1.1 milm büyür kese
yani boyutu değil düzenli büyümesi öenmli

Benmde ilk gebeligim ama bulanti yok yorgun hissetmesem uyku olmasa hic hamileyim demem tabi eksimelerim haric

inşş olmaz canım ya çünki çok kötübişey çekilir gibi değil inan

İnsallah canım.Bende dayanamadım doktorumu aradım.Sorun olmadıgını söyledi. Benimki normalse seninki haydi haydiye normaldir bence.Döllenme zamanı da önemli tabi.

Kalp atıslarını bir duysam o kadar rahatlicam ki:2: bulantı felan yok ama dokunsan ağlıyorum ne hikmetse.Az önce pırasa pişirdim ilk defa kokusu rahatsız etti ama zaten pırasadan pek haz etmem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…