2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba guzel anne adaylari, inshallah bebeklerinizi saglikli bi shekilde kucaginiza alirsiniz, ben de dahil. Hamileliginde sorun yashayan arkadashlara da sabir diliyorum. Ben de bir dushuk yashadim gecen sene mayista. Cok zor oldugunu biliyorum, ama zaman her sheyin ilaci, aciyi tamamen silemese de, en azindan dindiriyor.

Bi de arkadashlar shimdi baktim ta galiba beni eklememishler listeye. Lutfen beni de ekler misiniz? Bat 10 ocakti. Doktor dogum icin 15 eylul dedi. Inshallah bu sefer yolun sonuna kadar gidebiliriz. Hakkimizda hayirlisi olsun, hanimlar.

Aynen canim duysak hayirlisyla gonlumuz rahat etse bende ogle yemeginde yedim pirasayi bana da aynisi oldu halbuki ben severdim yada psikolojk

Bana da hiç aç gel demedi doktor.Öğrendiğim iyi oldu

Amin ins dunyaya saglikli bir sekilde gelir bebislerimiz

Amin canım.İnsallah sorunsuz bir hamilelik gecirir saglıkla bebegini kucagına alırsın

kalp atışı için randavu bekleyen arkadaşlar son kaç günleri kaldı yazsın.....bu heycanı birlikte paylaşalım ve birbirimiz takip edelim.....

selam anne adayları hamilelik şüphesyle dün gittim dktora vee 6 haftalık hamieymişim hiç beklemioduk çünkü korunuyoduk ama nasip tabi drum karnımdan ultrasonda göremedi önce dış gebelik olabilir dedi vajinal ultrason yaptı vee bebişim göründüü kücücük kalbi pır pırr konuşamadım eşime gösterdi bak bu kalbi die bu kadar die çok değişik bi duygu bide üstelik 4 aylık evliyim 24 yaşındayım zamansz acele gelen bi bebişimz var hayırlısı onun içimde o kalp atışlarını gördm yaa süperdi Allahım herkese tattırsın inşallah

Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Guzel hamisler ilk kalp sesini duycaklar yanlarinda bi ses kayit cihazi getirsin saklarsiniz

slmm merhaba araniza yeni kagildim dun gece ogrendim bnde hamileyimmmm 5 haftalikmis 20 yasindayim ilk bebek cok heyanliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…