İnsallah canım.Bende dayanamadım doktorumu aradım.Sorun olmadıgını söyledi. Benimki normalse seninki haydi haydiye normaldir bence.Döllenme zamanı da önemli tabi.
Kalp atıslarını bir duysam o kadar rahatlicam ki:2: bulantı felan yok ama dokunsan ağlıyorum ne hikmetse.Az önce pırasa pişirdim ilk defa kokusu rahatsız etti ama zaten pırasadan pek haz etmem:26:
Selam kızlar,
üzücü haber alan annelere allahtan sabır diliyorum......çooookkk üzüldük gerçekten.....ve meleklerimiz kaybetmekten korkumuz daha da bir fazlalaştı diye bilirim.....allah hamile olan herkezin bebeklerini korusun .......
Bende bugün doktorun istediği tesleri yapmaya gittim ama dalgınlık işte evden çıkmadan alacağım ilaçlar vardı onları alayım diye bir dilim ekmek yedim
Arabayla giderken fark ettim, açlık kan şekerini tek bakamıyorlarmış tok karnına.....onun içinde tekrar yarın gitmem gerekicek
Merhaba guzel anne adaylari, inshallah bebeklerinizi saglikli bi shekilde kucaginiza alirsiniz, ben de dahil. Hamileliginde sorun yashayan arkadashlara da sabir diliyorum. Ben de bir dushuk yashadim gecen sene mayista. Cok zor oldugunu biliyorum, ama zaman her sheyin ilaci, aciyi tamamen silemese de, en azindan dindiriyor.
Bi de arkadashlar shimdi baktim ta galiba beni eklememishler listeye. Lutfen beni de ekler misiniz? Bat 10 ocakti. Doktor dogum icin 15 eylul dedi. Inshallah bu sefer yolun sonuna kadar gidebiliriz. Hakkimizda hayirlisi olsun, hanimlar.
Merhaba guzel anne adaylari, inshallah bebeklerinizi saglikli bi shekilde kucaginiza alirsiniz, ben de dahil. Hamileliginde sorun yashayan arkadashlara da sabir diliyorum. Ben de bir dushuk yashadim gecen sene mayista. Cok zor oldugunu biliyorum, ama zaman her sheyin ilaci, aciyi tamamen silemese de, en azindan dindiriyor.
Bi de arkadashlar shimdi baktim ta galiba beni eklememishler listeye. Lutfen beni de ekler misiniz? Bat 10 ocakti. Doktor dogum icin 15 eylul dedi. Inshallah bu sefer yolun sonuna kadar gidebiliriz. Hakkimizda hayirlisi olsun, hanimlar.
kalp atışı için randavu bekleyen arkadaşlar son kaç günleri kaldı yazsın.....bu heycanı birlikte paylaşalım ve birbirimiz takip edelim.....
kalp atışı için randavu bekleyen arkadaşlar son kaç günleri kaldı yazsın.....bu heycanı birlikte paylaşalım ve birbirimiz takip edelim.....
selam anne adayları hamilelik şüphesyle dün gittim dktora vee 6 haftalık hamieymişim hiç beklemioduk çünkü korunuyoduk ama nasip tabi drum karnımdan ultrasonda göremedi önce dış gebelik olabilir dedi vajinal ultrason yaptı vee bebişim göründüü kücücük kalbi pır pırr konuşamadım eşime gösterdi bak bu kalbi die bu kadar die çok değişik bi duygu bide üstelik 4 aylık evliyim 24 yaşındayım zamansz acele gelen bi bebişimz var hayırlısı onun içimde o kalp atışlarını gördm yaa süperdi Allahım herkese tattırsın inşallah
senin de daha baya varmış......beklemek çoooooooooooook zor .....hayırlı haberler alalımda beklerizzz....Benim 9 günüm var:18:
Guzel hamisler ilk kalp sesini duycaklar yanlarinda bi ses kayit cihazi getirsin saklarsiniz
slmm merhaba araniza yeni kagildim dun gece ogrendim bnde hamileyimmmm 5 haftalikmis 20 yasindayim ilk bebek cok heyanliym
o kadar çok çıldırmış durumdayızki onu bile yapa biliriz
seninde var baya
kızlar ya kasıklarım ağrıyo, belime ve bacaklarıma vuruyo başka ağrısı olan varmı
Evet bu haftayi saymazsak kaldi bir hafta
Benim sadece dizimin arkasina vuruyo ikisindede var ama sag siddetli karin agrisini anlarimda bacaga neden vuruyor onu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?