- 23 Şubat 2011
- 176
- 13
- 98
Gunaydın kızlar bebısler nasıl
ılerıde bebkler yukarı cıkıcak dedıler ama bısı farketmıo benm bbgm mahvedıo benı nezmn gecr bu bulantılar allahımmmmm((((
Günaydınlar, mide bulantıları ne yazık ki bi çok hamile de devame diyor, az daha sabır azalarak geçecek inşallah.. Hiç hamileliği yaşamamış arkadaşlarım bunlar tatlı şeyler diyorlar, ama bana hiç tatlı gelmiyor bazen :)
gece sağ sol birazda sırt üstü takılıyorum ama yüzüstü yatmayı da özledim hani
çok hoşsunben henüz yastıklarla boğuşmuyorum eşimi kullanıyorum şöyle dön böyle dur falan diye
Sen de çok tatlısın eşini kullanman işe yarıyordur :) Benim ki kalorifer gibi ben de sıcağı sevmiyorum o yüzden pek yanaşamıyorum ona :) Resmen ısı yayıyor eşim o derece yani.. Yastığı döndüre döndüre soğuk yüzünü kullanıyorum. Sırt üstü yatmak sakıncalı yazıyordu internette canım ne kadar doğru bilmiyorum ama bebeğe kan akışı azalıyormuş. Ben sadece yüz üstü yatardım burnumda tütüyor valla..
Ben bi süre bağırsak hareketleriyle avundum oğlum diye:) Erken dönemdeyim daha tabi ama ne zaman hareket eder ve ben bunu nasıl ayırt ederim şimdilik bilmiyorum..
günaydın kızlarr, ilk zamanlarda hissedilenlerin cogu bagırsak hareketi diyolar. arkadasım 11. haftadan itibaren ısrarla bebeginin nerde oldugunu hissettiiğini söylüyor anlatıyoruz anlatıyoruz anlamıyor
günaydınlar, mide bulantıları ne yazık ki bi çok hamile de devame diyor, az daha sabır azalarak geçecek inşallah.. Hiç hamileliği yaşamamış arkadaşlarım bunlar tatlı şeyler diyorlar, ama bana hiç tatlı gelmiyor bazen :)
günaydınnnnn kızlar...
bebişlerimizle sağlıklı mutlu bir gün olsun hepimiz için...
günaydınnnnn kızlar...
bebişlerimizle sağlıklı mutlu bir gün olsun hepimiz için...
kızlar ben hiç süt içemiyorum onun yerine ayran içsem yeterli olurmu ki kalsiyum açısından?
ınann bazen dayanamyrm artık ya dun oturdum agladım yemek yıyemıyorum mıdem bulanıo hep bbek gelısmıcek dıe ya(( ilaçta fayda etmıo allhım sabır ver nolur
kızlar ben hiç süt içemiyorum onun yerine ayran içsem yeterli olurmu ki kalsiyum açısından?
günaydın herkese? nasılsınız bakalım. dün temizlik yaptım ve felaket yoruldum. sonra derse gittim akşama pestilim çıkmıştı. dün yazdıklarınız okuyamadım pek. bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz. genelde 20. haftaya doğru hissediliyor. ben 19. haftada hissetmiştim. şimdi belki daha çabuk hissederim.çok güzel bir duygu ve inanın bebek hareketleri olduğunu kolaylıkla anlıyorsunuz :) hamileliğin en zevkli kısmı diyebilirim :)
canımmm günlükkk 1200 miligram kalsiyum almamız lazımmış, 1 bardakta süt:200 miligram, 1 kk peynir:150 miligram, 1 bardak ayran: 200 miligrammış yoğurdu hatırlayamadım, aklımdaka kalanlar bunlar canım.
Günaydınlar, amin inşallah her gün ayrı mutluluk katsın.. Sabah biraz canım sıkıldı KK'da bebeğini kaybedenlerden bir kaç hikaye okudum. Okumamak lazım, bir arkadaşımız doğuma 1 hafta kala bebeğini kaybetmiş
Günaydınlar, amin inşallah her gün ayrı mutluluk katsın.. Sabah biraz canım sıkıldı KK'da bebeğini kaybedenlerden bir kaç hikaye okudum. Okumamak lazım, bir arkadaşımız doğuma 1 hafta kala bebeğini kaybetmiş
yoğurt peynir yiyebiliyorum da süt içemiyorum kendimi ayrana veriyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?