2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bisiy sorucam ben bacaklarıma henüz catlak kremi kullanmaya baslamadım bebe yagı sürüyorum. Birde titresimli masaj aletiyle masaj yapiorum bebe yağıyla birlikte. Bu masaj aletinin zararı olurmu sizce

Kızlar bisiy sorucam ben bacaklarıma henüz catlak kremi kullanmaya baslamadım bebe yagı sürüyorum. Birde titresimli masaj aletiyle masaj yapiorum bebe yağıyla birlikte. Bu masaj aletinin zararı olurmu sizce

çok titreşimeee maruz kalmamaya çalış canımmmmmmmm ne olur neolmazzz

Son düzenleme:

canım çatlak olmaması için masaj yapılması gerektiğini biliyorum ama hızlı değiş hafif şekilde elle yapmak gerekiyor.alete bişey diyemem ama sen doktoruna danışmadan alet kullanma istersen.ayrıca bende hala bebe yağı kullanıyorum.çatlak kremi yerinede badem yağı almayı düşünüyorum.hakiki zeytinyağı da çok etkiliymiş.göbeğiniz kaşındığı anda sürerseniz çatlamasını durduruyormuş.

bir yaaramazlıkmı seziyorum neeeee yapmaaaa yürüyüş yap onun yerineee

yürüyüs benim icin 1 hafta kadar ertelendi uzun zamandır giymediğim spor ayakkabılarım ayaklarımı mahvetti. üzerine de hastaneye gitmek zorunda kaldım baska bir ayakkabı da giyince ayaklarım kac icinde kaldı resmen evde zor yürüyorum :2::2::2::2: Masaj aletini de bebe yagını vücut iyice emsin die yüsündüm ama işe yarar umarım

ben göbegime 4 haftadır kullanıyrum çatlak kremi ama bacaklarım icin henüz baslamadım. Belki önümüzdeki ay baslarım. Badem yagı tüylenmeyi artırıyor diye duydum cnm

canımmm geçmiş olsunnn, masajdan zarar geleceğine inanmıyorum ama en yüksekte yapma sennn ben araba sürerken bile tedirgin oluyorum titreşim yüzündennnn ama elimden geldiğince dikkat ediyorummmmm

canımmm geçmiş olsunnn, masajdan zarar geleceğine inanmıyorum ama en yüksekte yapma sennn ben araba sürerken bile tedirgin oluyorum titreşim yüzündennnn ama elimden geldiğince dikkat ediyorummmmm

titresimi hissediyorsa bebek neye ugradıgını sasıracak minik kusum :)). Sadece bacaklarıma kullanıyorum zaten

ben aktardan kakao yağı aldım birde dalinin bebe yağını düzenli kullanmıyorum amaaaaaaaa

ben göbegime 4 haftadır kullanıyrum çatlak kremi ama bacaklarım icin henüz baslamadım. Belki önümüzdeki ay baslarım. Badem yagı tüylenmeyi artırıyor diye duydum cnm

offffff neyapmalı ne yapmalı benim göbeğimde tüy var zaten alıyorum normalde bide çatlak eklenmesin:)

ben aktardan kakao yağı aldım birde dalinin bebe yağını düzenli kullanmıyorum amaaaaaaaa

kakao yagını bende almak istedim bir türlü kısmet olmadı valla. Ama bebe yagını günde 2 kere kesin kullanıyorum. Bakalım bu istikrarla gidiyoruz ama catlaklar nasılolacak

ben nerdeyse araba kulanmayı bıraktım.sadece fatura yatırmakmış falan filan yakın yerlere gidiyorum.hastaneye gidip hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu böyle.hamileliğimi öğrendiğimgün bile eve kendimi kasa kasa geldim.ya biri gelip bana çarparsa ya bebeğime bişey olursa of çok zor.insan bebişi için neyapacağını şaşırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…