içimden bir ses değer diyorrrhaklısın da ömrüm boyunca 50 kiloyu geçemeyen biri olarak birden ve dengesiz bi şekilde sağım solum çıkınca tuaf oldum.
merhaba arkadaşlar nasılsınız benmde bugün 2li test sonucum çıktı süpermiş öbürlerine gerek bile yok dedi...
merhaba arkadaşlar nasılsınız benmde bugün 2li test sonucum çıktı süpermiş öbürlerine gerek bile yok dedi...
içimden bir ses değer diyorrr
ozamannnnnnn hiç sıkıntııı etmeyelimmm fıstıkkkkkkesinlikle değer bu duygu anne olmak bambaşka bişey ...
Kızlar bisiy sorucam ben bacaklarıma henüz catlak kremi kullanmaya baslamadım bebe yagı sürüyorum. Birde titresimli masaj aletiyle masaj yapiorum bebe yağıyla birlikte. Bu masaj aletinin zararı olurmu sizce
çok titreşimeee maruz kalmamaya çalış canımmmmmmmm ne olur neolmazzz
bende en hızlıda yapıyorum birde :)
Kızlar bisiy sorucam ben bacaklarıma henüz catlak kremi kullanmaya baslamadım bebe yagı sürüyorum. Birde titresimli masaj aletiyle masaj yapiorum bebe yağıyla birlikte. Bu masaj aletinin zararı olurmu sizce
bir yaaramazlıkmı seziyorum neeeee yapmaaaa yürüyüş yap onun yerineee
canım çatlak olmaması için masaj yapılması gerektiğini biliyorum ama hızlı değiş hafif şekilde elle yapmak gerekiyor.alete bişey diyemem ama sen doktoruna danışmadan alet kullanma istersen.ayrıca bende hala bebe yağı kullanıyorum.çatlak kremi yerinede badem yağı almayı düşünüyorum.hakiki zeytinyağı da çok etkiliymiş.göbeğiniz kaşındığı anda sürerseniz çatlamasını durduruyormuş.
yürüyüs benim icin 1 hafta kadar ertelendi uzun zamandır giymediğim spor ayakkabılarım ayaklarımı mahvetti. üzerine de hastaneye gitmek zorunda kaldım baska bir ayakkabı da giyince ayaklarım kac icinde kaldı resmen evde zor yürüyorum :2::2::2::2: Masaj aletini de bebe yagını vücut iyice emsin die yüsündüm ama işe yarar umarım
canımmm geçmiş olsunnn, masajdan zarar geleceğine inanmıyorum ama en yüksekte yapma sennn ben araba sürerken bile tedirgin oluyorum titreşim yüzündennnn ama elimden geldiğince dikkat ediyorummmmm
ben göbegime 4 haftadır kullanıyrum çatlak kremi ama bacaklarım icin henüz baslamadım. Belki önümüzdeki ay baslarım. Badem yagı tüylenmeyi artırıyor diye duydum cnm
titresimi hissediyorsa bebek neye ugradıgını sasıracak minik kusum :)). Sadece bacaklarıma kullanıyorum zaten
ben aktardan kakao yağı aldım birde dalinin bebe yağını düzenli kullanmıyorum amaaaaaaaa
canımmm geçmiş olsunnn, masajdan zarar geleceğine inanmıyorum ama en yüksekte yapma sennn ben araba sürerken bile tedirgin oluyorum titreşim yüzündennnn ama elimden geldiğince dikkat ediyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?