2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen cnm hep yaz meyvelerını tabakta dolu dolu hayal edyrm cnm cok ıstıyo beklıyrmm yazııııı

kesinlikle katılıyorum. erikden vazgeçtim çilek bile hala 8 lira, şöyle 2-3 liraya düşselerde artık günde 1-2 kilo yesem. böyle 250 gr çilek kesmiyor beni

kızlar yarına randevu aldım artık bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğiz(tabi gösterirse)çok heyecanlıyım.oğluşummu olacak kızımmı olacak öğrenir öğrenmez hemen yünler alıp örgüye başlayacağım.çok güzel örnekler var nette rengarenk öreceğim inşallah giydirmekte nasip olur hepimize

turamıttt turamıttttt:))))))baktım fotolarına ama askol yanııı bu mudur kılo bu mudur gobekkk..benı kımse gormesınnn koca karılara dondum

ama bak hamilelik öncesi resmimde var onla kıyasla.. ben baya zayıftım şimdi elime yağ geliyo... eşim de sağolsun kilo aldın diyo:)))

çok beğendim canım eşinlede çok yakışıyorsunuz. bebeğinizle huzurla yaşayın inşallah

Teşekkür ederim canım güzel görüşün için.. İnşallah amin sağlıklı olmasından sonra ki tek arzum tıpatıp eşime benzeyen huy ve dış görünüş olarak bi paşa doğrumak..

amin yareeebbim :)

kesinlikle katılıyorum. erikden vazgeçtim çilek bile hala 8 lira, şöyle 2-3 liraya düşselerde artık günde 1-2 kilo yesem. böyle 250 gr çilek kesmiyor beni

ben de çilek normalde sevmezdim ama yiyorum bu ara... 2-3 seferdir yediklerim güzeldi.. dün gene eşim almış ayy çok kötü tadı. yiyemedim, duruyor dolapta.. 3tl idi kilosu diyo :) ucuzlamış ama tadı gitmiş...

ama bak hamilelik öncesi resmimde var onla kıyasla.. ben baya zayıftım şimdi elime yağ geliyo... eşim de sağolsun kilo aldın diyo:)))

aynı dertten bende muzdaripim bende hamilelik öncesi baya zayıftım ama şimdi belim sırtım, kalçam sanki hep yağlandı alışık da değilim çok kötü oluyor (

kızlar ben 1782, sayfayı açamıyorum, göremiyorum neden öyle oluyor acaba bilen varmı, bir kez daha böyle olmuştu bir sayfayı inatla göstermiyordu, size de oluyormu böyle?

Bir de yazdığınız yazıların altında çıkan hamileliğin haftasını gösteren şekiller nereden çıkıyor onu bulamadım?

evet aynı duayı ediyorum bende 1 haftadır.bu gece rüyamda da erik ve çağla yedim hemde ağacından topladım.oysaki daha ağaçlar çiçek bile açmadı bi çıksın yaz meyveleri dolu dolu yicem.aslında burdakiler biraraya gelme imkanımız olsa şöyle bi meyve partisi verebilseydik ne komik olurdu hepimiz meyvelere saldırmış vaziyette hhahahahahahahahahaha

ay ne tatlısın camilla:)) eşim ve benim de en çok istediğimiz huyu, suyu... herşeyi bana benzesin :))) kendimi megaloman hissettim senin bu sözünden sonra :))

duana bi amin de benden olsun

ben de çilek normalde sevmezdim ama yiyorum bu ara... 2-3 seferdir yediklerim güzeldi.. dün gene eşim almış ayy çok kötü tadı. yiyemedim, duruyor dolapta.. 3tl idi kilosu diyo :) ucuzlamış ama tadı gitmiş...

bende dün baktım 8,99 du hala markette, bide paketlemişler kesin içleri çürük dolu almadım bende. Bu ara kivi, muz çok yiyorum. Ama aklım hep erikde

canım oşekillerikendin yapıyorsun.onun kendi sayfası var orada yapıp profilinde biyere yapıştırıyorsun banada burdan biri tarif etmişti.bilen biri sanada anlatsın ben tam hatırlamıyorum

kızlar ben hiç süt içemiyorum onun yerine ayran içsem yeterli olurmu ki kalsiyum açısından?
bende içemiyorum. ilkinde de içememiştim. doktor birşey olmaz demişti. gerçekten de Allah a şükür bir sıkıntı olmadı. yoğurt peynir ayran da aynı işi görür merak etme :)

aynı dertten bende muzdaripim bende hamilelik öncesi baya zayıftım ama şimdi belim sırtım, kalçam sanki hep yağlandı alışık da değilim çok kötü oluyor (

ben de hayatım boyunca zayıflığa alışkın olduğum için ben de bazen sıkıyorum canımı ama canım diyorum ya emzirirken çok kalori gidiyor... yağ lart vücuda. vücut ona göre ayarlıyor kendini.

diyelimki 600 kalori yakacaksın günde emzirerek.. bu 600kalorinin en az 200kalorisini vücut depodan yakıyormuş. sen ne yersen ye 400kalorisini yediğinden yakıyormuş.tabi bu emzirirken yakılan kalori kişiye göre değişir. ortalama sayılar bunlar.

bize düşen şu ana sağlıklı beslenmek. yağlı şeylerin bebeğe faydası yok zaten. çok kilo alımı da iyi değil. tansiyon düşük olması gerek doğumda.. şeker ve tansiyon kontrolde tutacak ama zayıflamayacağımız kadar beslenmemiz gerek.

doğumdan sonra veririrz... ben kilo konusunda azimliyimdir, aç yatar kalkarım gene veririm Allah hastalık vermedikten sonra...

ay ne tatlısın camilla:)) eşim ve benim de en çok istediğimiz huyu, suyu... herşeyi bana benzesin :))) kendimi megaloman hissettim senin bu sözünden sonra :))

:) Canım şöyle söyleyebilirim allahım nazarlardan saklasın onu eşim mükemmel bir insan, adam gibi adam, kimse hakkında kötü düşünmez, kanatsız melek tarifi zor, sinirlenmez, inatlaşmaz, geçinmesi kolay. Amaa ben amaa ben :) Aslan burcuyum, yöneten tarafım evde genelde, elimde bi sopam eksik ama çok sulu gözlü ve fedakarımdır :) Tatlı sert diyelim.. Eee bunları düşününce kendim gibi bi çocuk doğurursam bu da erkek olursa valla başa çıkamam, yine kendimi düşünüyorum canım :)) Sadece gözleri bana benzesin renkli olduğu için başka bişi istemiyorum

bende öyle çok azimliyimdir kilo konusunda zaten şuanda da aslında öyle yağlı , şekerli hamur işi şeyler yemiyorum ama yinede alıyorum :)
ben eskiden çok kilolu idim 85 kiloydum 30 kilo verdim yaklaşık 6-7 senedir de hep kilomu korudum , benim korkum ve takıntım bu yüzden ya yine eskiye dönersem diye ki sanmıyorum ama inşalla da olmaz cnm.

bende ömrüm boyunca 50 nin üzerine çıkmadım.şimdi kilo almadan sağım solum yağlanmaya başladı sanki.belimle kalçam dümdüz oldu.
acayip bişey bu hamilelik aman be bebişlerimiz için değer.şimdi kilo aldırıyorlar doğduktan sonrada bizi geri eritmeyi bilir onlar.bakalım nekadar koşturacaklar arkalarında:)

Kızlar burası nasıl bir bağımlılık başka birşey yapamıyorum :) Buarada azmine hayran kaldım, bravo angeliss.

Son düzenleme:

canım, sağlıkla ilgili bir durum olmadıktan sonra, azimli olan boğazını tutan zayıflar... doğumları yapalım zayıflarız. nasılsa doğum olduki genç kız gibi olamayız psilolojisine girip yayarsak kalır kilolar...

ayrıca bazen de bu kilo takmama kızyorum... bu forumda öyle hanımlar var ki "keşke bir bebeğim olsa da 20kg yapışsa üstüme" diye dualar ediyorlar... Allah bize aratmadı ya çok şükür, sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin de herşeyi hallederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…