yaaa şu yaz bir gelse de yaz meyveleri çıksa, şu sıra hiç doğru düzgün meyve yok ne yiyeceğiz? Elma, armut vs. Hiç sevmiyorum, e portakal mandalinanın da zamanı geçti, yazın meyveleri çok güzel....çıksınlar artıkkkkk.
yaaa şu yaz bir gelse de yaz meyveleri çıksa, şu sıra hiç doğru düzgün meyve yok ne yiyeceğiz? elma, armut vs. hiç sevmiyorum, e portakal mandalinanın da zamanı geçti, yazın meyveleri çok güzel....çıksınlar artıkkkkk.
turamıttt turamıttttt:))))))baktım fotolarına ama askol yanııı bu mudur kılo bu mudur gobekkk..benı kımse gormesınnn koca karılara dondum
çok beğendim canımeşinlede çok yakışıyorsunuz. bebeğinizle huzurla yaşayın inşallah
kesinlikle katılıyorum. erikden vazgeçtim çilek bile hala 8 lira, şöyle 2-3 liraya düşselerde artık günde 1-2 kilo yesem. böyle 250 gr çilek kesmiyor beni
ama bak hamilelik öncesi resmimde var onla kıyasla.. ben baya zayıftım şimdi elime yağ geliyo... eşim de sağolsun kilo aldın diyo:)))
yaaa şu yaz bir gelse de yaz meyveleri çıksa, şu sıra hiç doğru düzgün meyve yok ne yiyeceğiz? elma, armut vs. hiç sevmiyorum, e portakal mandalinanın da zamanı geçti, yazın meyveleri çok güzel....çıksınlar artıkkkkk.
Teşekkür ederim canım güzel görüşün için.. İnşallah amin sağlıklı olmasından sonra ki tek arzum tıpatıp eşime benzeyen huy ve dış görünüş olarak bi paşa doğrumak..
amin yareeebbim :)
duana bi amin de benden olsunTeşekkür ederim canım güzel görüşün için.. İnşallah amin sağlıklı olmasından sonra ki tek arzum tıpatıp eşime benzeyen huy ve dış görünüş olarak bi paşa doğrumak..
amin yareeebbim :)
ben de çilek normalde sevmezdim ama yiyorum bu ara... 2-3 seferdir yediklerim güzeldi.. dün gene eşim almış ayy çok kötü tadı. yiyemedim, duruyor dolapta.. 3tl idi kilosu diyo :) ucuzlamış ama tadı gitmiş...
kızlar ben 1782, sayfayı açamıyorum, göremiyorum neden öyle oluyor acaba bilen varmı, bir kez daha böyle olmuştu bir sayfayı inatla göstermiyordu, size de oluyormu böyle?
Bir de yazdığınız yazıların altında çıkan hamileliğin haftasını gösteren şekiller nereden çıkıyor onu bulamadım?
bende içemiyorum. ilkinde de içememiştim. doktor birşey olmaz demişti. gerçekten de Allah a şükür bir sıkıntı olmadı. yoğurt peynir ayran da aynı işi görür merak etme :)kızlar ben hiç süt içemiyorum onun yerine ayran içsem yeterli olurmu ki kalsiyum açısından?
aynı dertten bende muzdaripim bende hamilelik öncesi baya zayıftım ama şimdi belim sırtım, kalçam sanki hep yağlandı alışık da değilim çok kötü oluyor(
ay ne tatlısın camilla:)) eşim ve benim de en çok istediğimiz huyu, suyu... herşeyi bana benzesin :))) kendimi megaloman hissettim senin bu sözünden sonra :))
ben de hayatım boyunca zayıflığa alışkın olduğum için ben de bazen sıkıyorum canımı ama canım diyorum ya emzirirken çok kalori gidiyor... yağ lart vücuda. vücut ona göre ayarlıyor kendini.
diyelimki 600 kalori yakacaksın günde emzirerek.. bu 600kalorinin en az 200kalorisini vücut depodan yakıyormuş. sen ne yersen ye 400kalorisini yediğinden yakıyormuş.tabi bu emzirirken yakılan kalori kişiye göre değişir. ortalama sayılar bunlar.
bize düşen şu ana sağlıklı beslenmek. yağlı şeylerin bebeğe faydası yok zaten. çok kilo alımı da iyi değil. tansiyon düşük olması gerek doğumda.. şeker ve tansiyon kontrolde tutacak ama zayıflamayacağımız kadar beslenmemiz gerek.
doğumdan sonra veririrz... ben kilo konusunda azimliyimdir, aç yatar kalkarım gene veririm Allah hastalık vermedikten sonra...
ben de hayatım boyunca zayıflığa alışkın olduğum için ben de bazen sıkıyorum canımı ama canım diyorum ya emzirirken çok kalori gidiyor... yağ lart vücuda. vücut ona göre ayarlıyor kendini.
diyelimki 600 kalori yakacaksın günde emzirerek.. bu 600kalorinin en az 200kalorisini vücut depodan yakıyormuş. sen ne yersen ye 400kalorisini yediğinden yakıyormuş.tabi bu emzirirken yakılan kalori kişiye göre değişir. ortalama sayılar bunlar.
bize düşen şu ana sağlıklı beslenmek. yağlı şeylerin bebeğe faydası yok zaten. çok kilo alımı da iyi değil. tansiyon düşük olması gerek doğumda.. şeker ve tansiyon kontrolde tutacak ama zayıflamayacağımız kadar beslenmemiz gerek.
doğumdan sonra veririrz... ben kilo konusunda azimliyimdir, aç yatar kalkarım gene veririm Allah hastalık vermedikten sonra...
bende öyle çok azimliyimdir kilo konusunda zaten şuanda da aslında öyle yağlı , şekerli hamur işi şeyler yemiyorum ama yinede alıyorum :)
ben eskiden çok kilolu idim 85 kiloydum 30 kilo verdim yaklaşık 6-7 senedir de hep kilomu korudum , benim korkum ve takıntım bu yüzden ya yine eskiye dönersem diye ki sanmıyorum ama inşalla da olmaz cnm.
bende öyle çok azimliyimdir kilo konusunda zaten şuanda da aslında öyle yağlı , şekerli hamur işi şeyler yemiyorum ama yinede alıyorum :)
ben eskiden çok kilolu idim 85 kiloydum 30 kilo verdim yaklaşık 6-7 senedir de hep kilomu korudum , benim korkum ve takıntım bu yüzden ya yine eskiye dönersem diye ki sanmıyorum ama inşalla da olmaz cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?