hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bir bakıcaksınn senin minik gene büyümüş
kızlarr dün filizyavuz'un sancısı vardı çok doktora gidicekti bir bilgisi olan var mı merak ettim:44:
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah, bende doktor günü bi heyecan bi panik kelebekler gibi oluyorum valla
ıns.hayırlısyla ögerınır gelırsın cnm
kızlarr dün filizyavuz'un sancısı vardı çok doktora gidicekti bir bilgisi olan var mı merak ettim:44:
kızlar benden başka cinsiyet öğrenmeyenler de varmış.. biz sona kalanlar kız annesi miyiz ki acep? ben de cinsiyet öğrenmeyi umursamıyordum ama herkes öğrendikçe, akrabalar da cinsiyet sordukça meraklandım haftaya bir daha gidip baktırabilirim....
selam kızlar ben hala ölüyorum diş ağrısından buraya gittim bişey yapmadı ama 4 6. aylarda tedavi olurmş
kızlar benden başka cinsiyet öğrenmeyenler de varmış.. biz sona kalanlar kız annesi miyiz ki acep? ben de cinsiyet öğrenmeyi umursamıyordum ama herkes öğrendikçe, akrabalar da cinsiyet sordukça meraklandım haftaya bir daha gidip baktırabilirim....
Kızlarrr hiç iştahım yok ne biçim bi hamileyim ben ya.. Bir kere aşermedim, aşermeyi bırakın eskisine oranla iştahım kapandı.. Eskiden çikolatasız, tatlısız günüm geçmezdi hatta gecenin 3 ünde eşimi çikolata bulması için dışarıya yollamışlığım var.. Nerde o iştah nerde o eski ben? Gerçi bu haftaya kadar 3-4 kilo aldım yine bu yemeye iyi..
Kızlarrr hiç iştahım yok ne biçim bi hamileyim ben ya.. Bir kere aşermedim, aşermeyi bırakın eskisine oranla iştahım kapandı.. Eskiden çikolatasız, tatlısız günüm geçmezdi hatta gecenin 3 ünde eşimi çikolata bulması için dışarıya yollamışlığım var.. Nerde o iştah nerde o eski ben? Gerçi bu haftaya kadar 3-4 kilo aldım yine bu yemeye iyi..
canım ben de çok iştahlı değilim hatta bir hamile için baya az bile yiyorum... kusmadım da hiç... buna rağmen 4kg aldım. bünyeden bünyeye değişiyor gebelik... benim kasık ağrımdan başka gebelik belirtim yok. hamile olduğumu bile anlayamıyorum bu yüzden. o sancı da sanki adet olacakmışım gibi.
ama iştahsız da olsam zorla peynir, meyve vb. yiyorum. sen de ye.
gecmıs olsn cnm allh acıl sıfa versın bnmde 20lik dısım cıkıo cektırıo arada bı banadaselam kızlar ben hala ölüyorum diş ağrısından buraya gittim bişey yapmadı ama 4 6. Aylarda tedavi olurmş
kızlar benden başka cinsiyet öğrenmeyenler de varmış.. Biz sona kalanlar kız annesi miyiz ki acep? Ben de cinsiyet öğrenmeyi umursamıyordum ama herkes öğrendikçe, akrabalar da cinsiyet sordukça meraklandım haftaya bir daha gidip baktırabilirim....
bende öyle duydum.. geç öğrenirsen kız diye
öğrenirsin canım, ben daha 13. haftada öğrendim ama çok kaptırmadım kendimi çünkü çok minik ve doğru olmama ihtimali var, 2 nisanda randevum var eğer tekrar erkek derse bu sefer daha kesin gözle bakacağım.Geçen bir bebek mağazasına bir kadın geldi neredeyse doğuracak yani o kadar kocaman karnı, aldıklarını getirmiş değiştirmeye, bizim bebeğin cinsiyeti değişti diyor :))) böyle şeyler oluyormuş o yüzden çok kaptırmamak lazım :)))))))))
benim de iştahım yok canım, ben de diyorum ne olacak böyle canım pek bişey istemiyor, ya bebek iyi büyümezse diye endişeleniyorum...bende 3,5- 4 kilo ALDIM.
sağol cnm bizim bura küçük ilgilenmiyolar eşim öğlen gelsinde bergamaya götrsün iyi değilmiş tedavi olmadan durmakgeçmiş olsun canım... ağrısı geçer hemen inşallah
millet alır ben veriyorum 3 kilo verdim 4 ayda normaldede versem böyleBenim gibiler varmış :) Bizim gibi bu aylarda 3-4 kilo alanlar böyle devam ederlerse genelde 12 kiloyla tamamlayabiliyormuş hamileliklerini.. 25-30 kilo alan arkadaşlarım var benim ilk gebelikten sonra hemen veriliyormuş zaten kilo. Yarım saat emzirmek 500 kalori :)
Buarada hiç korkma bebeğim besinsiz kalır diye ben korkup baya araştırıp, soruşturdum bebek hiç besinsiz kalmıyormuş, en kötü depondan yiyor. Tabi bu anne için hiç iyi birşey değil ama yine allahın mucizesi işte..
canım ben de çok iştahlı değilim hatta bir hamile için baya az bile yiyorum... kusmadım da hiç... buna rağmen 4kg aldım. bünyeden bünyeye değişiyor gebelik... benim kasık ağrımdan başka gebelik belirtim yok. hamile olduğumu bile anlayamıyorum bu yüzden. o sancı da sanki adet olacakmışım gibi.
ama iştahsız da olsam zorla peynir, meyve vb. yiyorum. sen de ye.
Benim gibiler varmış :) Bizim gibi bu aylarda 3-4 kilo alanlar böyle devam ederlerse genelde 12 kiloyla tamamlayabiliyormuş hamileliklerini.. 25-30 kilo alan arkadaşlarım var benim ilk gebelikten sonra hemen veriliyormuş zaten kilo. Yarım saat emzirmek 500 kalori :)
Buarada hiç korkma bebeğim besinsiz kalır diye ben korkup baya araştırıp, soruşturdum bebek hiç besinsiz kalmıyormuş, en kötü depondan yiyor. Tabi bu anne için hiç iyi birşey değil ama yine allahın mucizesi işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?