Benim gibiler varmış :) Bizim gibi bu aylarda 3-4 kilo alanlar böyle devam ederlerse genelde 12 kiloyla tamamlayabiliyormuş hamileliklerini.. 25-30 kilo alan arkadaşlarım var benim ilk gebelikten sonra hemen veriliyormuş zaten kilo. Yarım saat emzirmek 500 kalori :)
Buarada hiç korkma bebeğim besinsiz kalır diye ben korkup baya araştırıp, soruşturdum bebek hiç besinsiz kalmıyormuş, en kötü depondan yiyor. Tabi bu anne için hiç iyi birşey değil ama yine allahın mucizesi işte..
bende senın gıbıyım arkadasım yaaa kasık agrılarım olmasa bı de karnımın sıslıgı hamıle oldugumu hıc anlamıycam..fakat benım ne ıstahı kesıldı ne tıksındım buna ragmen hıc kılo almadım...
millet alır ben veriyorum 3 kilo verdim 4 ayda normaldede versem böyle
sağol cnm bizim bura küçük ilgilenmiyolar eşim öğlen gelsinde bergamaya götrsün iyi değilmiş tedavi olmadan durmak
sağol cnm özel dr umu arıcam ona gidicem burdan bişey yok anlaşılançok geçmiş olsun, bence de tedavi olman gerekir bir şekilde biraz araştır internetten de sor soruştur, bir çaresini bulursun, iyi bir doktor bulursun inş.
Benim gibiler varmış :) Bizim gibi bu aylarda 3-4 kilo alanlar böyle devam ederlerse genelde 12 kiloyla tamamlayabiliyormuş hamileliklerini.. 25-30 kilo alan arkadaşlarım var benim ilk gebelikten sonra hemen veriliyormuş zaten kilo. Yarım saat emzirmek 500 kalori :)
Buarada hiç korkma bebeğim besinsiz kalır diye ben korkup baya araştırıp, soruşturdum bebek hiç besinsiz kalmıyormuş, en kötü depondan yiyor. Tabi bu anne için hiç iyi birşey değil ama yine allahın mucizesi işte..
Bundan sonra hızla almaya başlarsın merak etme.. Bazı hamileler ilk aylarda kilo veriyor diye biliyorum. Benim bi arkadaşım kuş kadardı ama 3 küsür bebek doğurdu maşallah.
benim göbüş resimlerime baksana albümde :))) 4kg aldım maşallah bana
cnm bnm ilk kızımdada ilk 4 ay kilo almadım sonra her ay 1 kilo aldım 5 kilo alarak dogum yaptım
cnm bnm ilk kızımdada ilk 4 ay kilo almadım sonra her ay 1 kilo aldım 5 kilo alarak dogum yaptım
hay maşallahhhhh yaaa çok güzell büyümüş minikkk:))) bayıldım
çok güzellerrr annesiii güle güle kullansın yakışıklın inş.Oğluşuma ciciler aldım kızlar haftasonu :) İnşallah cinsiyeti değişmez, kesin erkek dedi ama o kadar çok şeyEki Görüntüle 376253 duyuyorum ki..
bende de çok tüylenme oldu, acaba tüyleri almak bir zarar verir mi?
merhaba arkadaşlar rüyalarımda dogum yapmaya başladım hadi hayırlısı:)
Ben de albümümü güncelledim kızlar, göbek bebek aşk maşk ne ararsan var :))
Ben de albümümü güncelledim kızlar, göbek bebek aşk maşk ne ararsan var :))
yaaa şu yaz bir gelse de yaz meyveleri çıksa, şu sıra hiç doğru düzgün meyve yok ne yiyeceğiz? elma, armut vs. hiç sevmiyorum, e portakal mandalinanın da zamanı geçti, yazın meyveleri çok güzel....çıksınlar artıkkkkk.
kızlar forumda bir şey oldu gene 1782. sayfayı açamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?