2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hamilelikteki en önemli şeylerden biri belin kalınlaşması, benim belim hep inceciktir, ama hamileliğe bağlı acaip kalınlaştı insan çok şaşırıyor ama nedenini bildiğim için korkmadım, nasılsa eskiye dönecek, ben her hafta tartılıyorum, belimin kalınlığını falan ölçüyorum, her hafta 1 cm kalınlaştı, şaka gibi :)))

amin canım kesinlikle haklısın dediklerinde :) inşallah sağ salim alırız kucağımıza gerisi boş ...

ben hep kiloluydum o yüzden kilo derdim yok kızlar, zaten kızımda toplamda 7 kilo almıştım umarım bu sefer de öyle olur. bulantılar dirlik vermiyor ki zaten yiyelim içelim. keşke karpuz falan çıksa artık da rahat rahat yesek meyvelerden.

kızlar kaçkilo aldınız tahmini 4 aylık olduk çoğumuz ben kilo almadım hiç ama karnım acayip 6 aylık gibi duruyo malum diğernden kalma göbüşümde vardı ama bebekde belli olmaya başladı bende

off karpuz deme bana deli gibiyim çıksada yesek
Mothercare'den aldım canım.. öyle modeller var ki bayılasım geldi.. Bir de superman tulumu aldım albümde var o da.. Çok tatlılar ya..

bende ilk defa bugün oğlumla kardeşine ciciler almaya alışverişe çıkıcam

kızlar kaçkilo aldınız tahmini 4 aylık olduk çoğumuz ben kilo almadım hiç ama karnım acayip 6 aylık gibi duruyo malum diğernden kalma göbüşümde vardı ama bebekde belli olmaya başladı bende

ben 4kg aldım bile ama ben zayıftım. şu an 55kgyim boyum 165cm. 10-12kgyi geçmem umrarım.

çok sevimliler camilla... güle güle giysin kuzun. sen çalışıyor musun şu anda canım?

Biz 1 yıl önce eşimin işi dolayısıyla yurt dışına taşındım. O yüzden işimi bıraktım işimde neydi biliyor musun :) Dalin, Fresh'n Soft gibi markaların bebek ürünlerinin ambalajlarını tasarlıyordum. Hamile kalmadan önce burada freelance olarak çalıştım bi dönem şimdi bıraktım herşeyi göbek büyütüyorum canım :) Ama doğsun bi süre sonra devam edeceğim inşallah..

bebeğimizi sağlıkla büyütelim de.... halladersin... ben de çalışmıyorum canım. burası iyi geliyor biz gibi evdeki hatunlara...

ben 4kg aldım bile ama ben zayıftım. şu an 55kgyim boyum 165cm. 10-12kgyi geçmem umrarım.

maşallah canım sana 20 kiloda alsan sorun olmaz sende ahh ahh ben ilk doğumumda 15 kilo aldım şişimle beraber doğumdan sonra 10 kilo gitmişti hemen 5 kiloyuda 6 ay boyunca süt yapsın diye herşeyi yiyerek korudum emzirme bittikden sonra diyete başladım 4 kilo verm hamile kaldım ama göbüşü gideremedm ama bunda hiç kilo almıycam gibi geliyo çünki sürekli hareket halindeym oğlum kucağımda falan yediğimide yakıyorum galiba amaaan sağlıklı olsunlarda elbet veririm kiloları

bu arada sezeryan gerçekten göbek bırakıyo arkadan sezeryan olacaklara duuyrulur

aslında ilkinden de çok kilon kalmamış ama göbeğin kaldı demek ki.. verirsin güzelim. bak bu forumda ne kadınlar gördüm 80kg vermiş azimle... 3-5kg ne ki... sezeryandan sonra göbeği sıkamıyorsun deri kalıyor... tabi bünyeye göre değişir ama... ben normal doğum olursa karnıma korse giymeyi planlıyorum hemen aynı gün.

bebeğimizi sağlıkla büyütelim de.... halladersin... ben de çalışmıyorum canım. burası iyi geliyor biz gibi evdeki hatunlara...

Evet canım çok haklısın, müthiş bir paylaşım alanı.. Biraz reklamımı yapıyım aşağıdaki iki çalışma bana ait :) Yaptığım onlarca çalışmadan sadece ikisi.. Ama doğumdan sonra bebek ürünlerine daha ayrı gözle bakıp daha iyi tasarımlar yapacağım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…