bende ömrüm boyunca 50 nin üzerine çıkmadım.şimdi kilo almadan sağım solum yağlanmaya başladı sanki.belimle kalçam dümdüz oldu.
acayip bişey bu hamilelik aman be bebişlerimiz için değer.şimdi kilo aldırıyorlar doğduktan sonrada bizi geri eritmeyi bilir onlar.bakalım nekadar koşturacaklar arkalarında:)
canım, sağlıkla ilgili bir durum olmadıktan sonra, azimli olan boğazını tutan zayıflar... doğumları yapalım zayıflarız. nasılsa doğum olduki genç kız gibi olamayız psilolojisine girip yayarsak kalır kilolar...
ayrıca bazen de bu kilo takmama kızyorum... bu forumda öyle hanımlar var ki "keşke bir bebeğim olsa da 20kg yapışsa üstüme" diye dualar ediyorlar... Allah bize aratmadı ya çok şükür, sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin de herşeyi hallederiz.
maaşalah bebişehadi bakalım bekliyoruzz, bu arada bende profile koydum göbeğimi
Oğluşuma ciciler aldım kızlar haftasonu :) İnşallah cinsiyeti değişmez, kesin erkek dedi ama o kadar çok şeyEki Görüntüle 376253 duyuyorum ki..
çok güzeller ya benimki de erkek nerden aldın? bunları kız da giyebilir bence :)
Mothercare'den aldım canım.. öyle modeller var ki bayılasım geldi.. Bir de superman tulumu aldım albümde var o da.. Çok tatlılar ya..
off karpuz deme bana deli gibiyim çıksada yesekben hep kiloluydum o yüzden kilo derdim yok kızlar, zaten kızımda toplamda 7 kilo almıştım umarım bu sefer de öyle olur. bulantılar dirlik vermiyor ki zaten yiyelim içelim. keşke karpuz falan çıksa artık da rahat rahat yesek meyvelerden.
Mothercare'den aldım canım.. öyle modeller var ki bayılasım geldi.. Bir de superman tulumu aldım albümde var o da.. Çok tatlılar ya..
kızlar kaçkilo aldınız tahmini 4 aylık olduk çoğumuz ben kilo almadım hiç ama karnım acayip 6 aylık gibi duruyo malum diğernden kalma göbüşümde vardı ama bebekde belli olmaya başladı bende
çok sevimliler camilla... güle güle giysin kuzun. sen çalışıyor musun şu anda canım?
Biz 1 yıl önce eşimin işi dolayısıyla yurt dışına taşındım. O yüzden işimi bıraktım işimde neydi biliyor musun :) Dalin, Fresh'n Soft gibi markaların bebek ürünlerinin ambalajlarını tasarlıyordum. Hamile kalmadan önce burada freelance olarak çalıştım bi dönem şimdi bıraktım herşeyi göbek büyütüyorum canım :) Ama doğsun bi süre sonra devam edeceğim inşallah..
ben 4kg aldım bile ama ben zayıftım. şu an 55kgyim boyum 165cm. 10-12kgyi geçmem umrarım.
bu arada sezeryan gerçekten göbek bırakıyo arkadan sezeryan olacaklara duuyrulur
bebeğimizi sağlıkla büyütelim de.... halladersin... ben de çalışmıyorum canım. burası iyi geliyor biz gibi evdeki hatunlara...
ee kaldık 5 kişi...
ee kaldık 5 kişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?