2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım giy korseyi bana dr um doğum yaptığım gün dedi sezeryan da olsa aynı gün giymeliymiş bu defa yanımda korse götürüücem inşş

evet canım geçmişi okuyorum öyle ınan kolumu kaldıracak halim yok çok kötüyüm bulantım var benim dün akşamdan beri kötüyüm gece de uyumadim hiç. Şu an başım kazan gibi. Hiç keyfim yok.

Gelirler birazdan iş güç yemek kolay değil kadın olmak :) Eylül ayının başından sonuna pıtır pıtır doğuralım da sonra hep birlikte kilo vereceğiz inşallah :)

eylül diyoruz da ağustos da olabilir :) Allah bilir. bana verilen doğum aralığı 19 Ağustos-20 Eylül :))

yani bizim bebeler ya aslan, ya başak (çoğu başak olacak), ya terazi burcu olacaklar..

her 3 burcu da yakınen tanırım. 3ünün de hem çok güzel hem zor yönleri var.

evet canım geçmişi okuyorum öyle ınan kolumu kaldıracak halim yok çok kötüyüm bulantım var benim dün akşamdan beri kötüyüm gece de uyumadim hiç. Şu an başım kazan gibi. Hiç keyfim yok.

ayy kıyamam kuzum... gece ben de uyuyamadım geç kalktım ama iyiym şimdi. biraz dinlen canım.

çook geçmiş olsun canım, yorma kendini bugün bolca yat dinlen bişeyciğin kalmaz inş.

dinleniyorum kuzum ya yatıyorum öyle allahtan telefon var yoksa patlarim heralde. Eşim kahvaltı hazırladı onları yedim bir güzel şu an yatıyorum hiç i değilim ya gece ağladım 17. Haftaya gireceğim ve hala kusuyorum ya. Bir de uyku problemi çıktı tüm gece kalkıyorum yok tuvalet yok su yok dilse. Aman bir de tıkırtı duysam kalkıyorum.

canım benim uykum çok hafifledi. eşimin sesine uyanıyorum her gece.. her gece en az 1-2 saat uyanık kalıyorum. karnım ağrıyor uyanıyorum. zırt pırt wc ye kalkıyorum...uyku sorunu normal sanırım ama dinlen muhakkak. kızınla oyna, oğlunu sev :) moralini yüksek tut... ayy benim yanımda kızım olsa şimdi bütün gün onla oynardımm :))

Selam kızlarrr...
bence tamamen bünyeyle alakalı...
kuzenlerim sezeryan oldular ve çevremde bi çok kişi
çoğuda maşallah tahta gibi:)
ne göbek ne başka bişi inceciklerr

Selam kızlarrr...
bence tamamen bünyeyle alakalı...
kuzenlerim sezeryan oldular ve çevremde bi çok kişi
çoğuda maşallah tahta gibi:)
ne göbek ne başka bişi inceciklerr

selam canım. evet bünyeyle alakalı haklısın. o göbek kalacaksa normalde de kalıyor ama korsenin cidden etkisi var.

dvd izliyoruz şu an tatlım beraber halim olsa neler yaparım da ışte enerjim yok 1 gr. Dilse de anladı zaten gobegime masaj yapıyor Sen kötü olma annecim diyor ben çok üzüldüm diyor. Benim de gözlerim doluyor ne güzel şey evlat sahibi olmak ama oğlum da çok uzuyor beni dogsun bende pıpısini ısırırim ha ha

Herkese merhaba.
Okuldan geldim ve dinlenme moduna geçmeye, üzerimi değişmeye bile halim yok, nedir bu halsizlik yaa..
Bendeki neredeyse tek hamilelik belirtisi uyku ve halsizlik durumu.. Çoğu akşam 7ye kadar dayanamıyorum.
Koltukta sızıyorum sonra eşim gelip battaniyemi örtüyor.. Bu arada onun da canı sıkılıyor tabii. Tek başına oturuyor garibim:)

selam canım enerji olmayınca kötü oluyor kızım olmasa ben de uyurum ama mümkün değil. Eşlerimiz de azıcık idare etsinler artık onlara evlat vereceğiz

merhaba. hoşgeldin. olsun canım senin de hamilelik belirtin bu demek. benim de sadece kasıklarım ağrıyor bir de huysuzlaştım :)

ayyy kurban olurum onu yaradana.... ayy dilse kimbilir ne güzeldir evlat sahibi olmak. Allah ömürlerini uzun etsin. Allah evlatlarımızdan güldürsün inşallah.

O şikayetçi değil, daha kötüsüne adapte etmişti kendisini
Bu durumuma şükrediyor ama ben üzülüyorum onun durumuna..
Senin yaşadıklarını yaşayacağımızı düşüyorduk hamilelik öncesinde, ama çok şükür rahatım

amin canım amin

Geçmiş olsun dilse yaa. Ben de 3 gün uyumuyorum, 4gün yorgunluktan sızıyorum...Uykusuzluk çok fena birşey...

meraba arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama ilk sayfadan baktım ki dilsenin oğluşu oluyomuş ayyy ne güzel 1 kız 1 erkek allahım uzun önürler versin inşallah evlatlarımıza çok sevindim ben de iki gün sonra 4lü teste gidicem hem kesin bakıcaz cinsiyetine bu kez gösterirse

GEçmişi de okumadım umarım herkes iyidir.
18.15 te uçağım kalkıyor. Çarşambe ve cuma günü iki sunumum var. Özellikle cuma günkü için dualarınıza ihtiyacım var. Nolur bana şans dileyin...Çok stresliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…