masaltuna naber canımmm ??
tabiki çekeceğim kız sizi unutur muyum yarın koyarım ancak profilden bakarsınız. Battaniyeler falan hep pembe ya mavi olanları verdim ben salak gibi 2. Yi düşünmedigim için. Bu sakladıklarim da çok beğendiklerim püf ya. Yani çoğu pembe
kızlar ense kalınlıgının kac olması gerkıyor bızım utrasyonda 0,155mm yazıyo ıyı mı sızınkıler kactı
Turamit sen nasılsın demeyi unuttum cnm ya kusura bakma
tabiki çekeceğim kız Sizi unutur muyum yarın koyarım ancak profilden bakarsınız. Battaniyeler falan hep pembe ya mavi olanları verdim ben salak gibi 2. Yi düşünmedigim için. Bu sakladıklarim da çok beğendiklerim püf ya. Yani çoğu pembe
Bayılırım bohça açmalara :)) Annem de benim bebekliğimden kalanları saklamış, giymiş olduklarımın yanında bi o kadar da hiç giyilmeyenler var.. (32 yıl iyi saklamış) Ben de hatıra olsun diye alıcam bazılarını:))
kolay gelsin cnm sana hamileöpijaması mı aldın
Slm
kızlar nasılsınızz???
yok aşıdan korkmuyorum ama pek de sevdiğim söylenemez yaniiasi için daha erken 24 u falan olur ancak. Ayrıca tabi ben tek doz olacağım çünkü dilse de oldum ben o yüzden tek doz yeter dediler. Son 5 6 yılda asi olduysaniz 1 doz yeterli oluyor. Ama hiç olmadıysaniz 2 doz. Ayrıca asidan korkuyorum deme matheldagülpembe kuzummm hoşgeldin kurstan mi
hadi yine erken değişti seninkiKızlarrr bizim cinsiyetimiz değişti..kızmış bebişimiz....doktorumuz yanılmış
bende çok kötü haberler görüp duruyorum dayanamayıp hemen çeviriyorum napayımayy kızlar kötü bir haber paylaştım affedin beni ama tam karşımda tvde çıkınca çok kötü oldum.
kadıncağızın 2li tarama kötü çıkmış. 4.5ayında amniyosenteze almışlar. yok 9cmlik iğne yetmiyo 12lik bulun yok yarın gene gelin... kadıncağız evde fenalaşmış... ölüm raporuna göre de amniyosentez sebep olmuş. üstelik amniyosentez sonucu da temiz çıkmış... anladığım kadarıyla kalifiye kadro bulunmayan bir hastaneye gitmişler. ayy çok üzüldüm ya.
ayy kızlar kötü bir haber paylaştım affedin beni ama tam karşımda tvde çıkınca çok kötü oldum.
kadıncağızın 2li tarama kötü çıkmış. 4.5ayında amniyosenteze almışlar. yok 9cmlik iğne yetmiyo 12lik bulun yok yarın gene gelin... kadıncağız evde fenalaşmış... ölüm raporuna göre de amniyosentez sebep olmuş. üstelik amniyosentez sonucu da temiz çıkmış... anladığım kadarıyla kalifiye kadro bulunmayan bir hastaneye gitmişler. ayy çok üzüldüm ya.
ayy kızlar kötü bir haber paylaştım affedin beni ama tam karşımda tvde çıkınca çok kötü oldum.
biz geldik güzel bir pilatesin arkasından rahatladık oh misler gibi
Kızlarrr bizim cinsiyetimiz değişti..kızmış bebişimiz....doktorumuz yanılmış
kızlar benim hediye haberlerim de yendi gitti aradan. Aşk olsun...
hoşgeldim meriçdemir... sen nasılsın??
selam güzel hamişler !! ensem 2 gündür çook ağrıyor kafamı kaldırıp yukarı doğru bakamıyorum ağrısı üstünüzden uzak başıma vuruyor bunun hamilelikle bir alakası olabilir mi sanki kuyruk sokumumdan bir damar kasılıyor var mı bunun gibi şikayet benzerliği olan merak ettim !!!
canım geçmiş olsun. hamilelikte kuyruk sokumu ağrısı yaygın ama enseyi duymadım. gene de ihtimal dahilinde. göğüsler çok büyüyor etkiliyordur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?