2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim kız olursa sakla sen bana :))

senin pembelerin taliplisi çok olur burda cidden :))

anneciğinde de iyi performans varmış maşallah :) sen de sakla tabi 1-2 parça, senin kuzun da kendi çocuklarına saklar... gidebildiği kadar artık.

kolay gelsin cnm sana hamileöpijaması mı aldın

evet canım ya çok şirin bir pijama aldim. Emzirirken de yanlardan düğmeli. Gerçi biraz pahalı geldi ama ne yapalım herşey bebek ve onun sus budalası anasi için ha ha. 2 tane daha alırım doğum için yeter. Bir de sabahlik. ben asıl yeni hamilelik aldim kızlar 3 body elbise tayt falan limango dan. Gelir 1 hafta içinde. Dilse deki leri de çıkaracağım valla eşim gitmeden bu dertten kurtuldum

ayy kızlar kötü bir haber paylaştım affedin beni ama tam karşımda tvde çıkınca çok kötü oldum.

kadıncağızın 2li tarama kötü çıkmış. 4.5ayında amniyosenteze almışlar. yok 9cmlik iğne yetmiyo 12lik bulun yok yarın gene gelin... kadıncağız evde fenalaşmış... ölüm raporuna göre de amniyosentez sebep olmuş. üstelik amniyosentez sonucu da temiz çıkmış... anladığım kadarıyla kalifiye kadro bulunmayan bir hastaneye gitmişler. ayy çok üzüldüm ya.

yok aşıdan korkmuyorum ama pek de sevdiğim söylenemez yanii bide süpriz aşı olursa bayılırım oracıkta valla

Kızlarrr bizim cinsiyetimiz değişti..kızmış bebişimiz....doktorumuz yanılmış
hadi yine erken değişti seninki hayırlı olsun

bende çok kötü haberler görüp duruyorum dayanamayıp hemen çeviriyorum napayım

İzleyemedim ama iyiki de denk gelmemiş.. Sen yazınca bile çok fena oldum,hem sonucu da temiz çıkmış Yazık ya

ay ben de çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu allah o baba ya sabır versin bir yandan eşi öbür yandan bebeği. O hastaneye de puh diyorum. Neyse ya of kötü oldum. Meriç hoşgeldin Sen nasılsın canım biz iyiyiz

biz geldik güzel bir pilatesin arkasından rahatladık oh misler gibi

Canım pilatesi evde kendin mi yapıysun yoksa eğitmenin var nı??????

Kızlarrr bizim cinsiyetimiz değişti..kızmış bebişimiz....doktorumuz yanılmış

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Şaşırdımmmmmmm,prensese döndü demekkk......
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
kızlar benim hediye haberlerim de yendi gitti aradan. Aşk olsun...

Canım bu hediyeleri göndermeleri için ne yapmamız gerekiyooooo
benim hiç haberim yoktu, senden öğrendimmm,ekstra bi ücret varmı peki??
bu arada bebişin güle güle kullansınnnnnnn

hoşgeldim meriçdemir... sen nasılsın??

İİİyim canımmmm,yemek yedim mayıştım
geçmişi takip edeym dedim ama çok zooooooorrrrrrrr

İİİyim canımmmm,yemek yedim mayıştım
geçmişi takip edeym dedim ama çok zooooooorrrrrrrr[/QUOTE]

hiçç etme :) ben saldım gitti. geldiğim yerden itibaren okuyorum artık kulaklarımı çınlatan varsa da hiç haberim yok :) zaten önemli gelişmelrr olunca illa haberdar ediliriz. anchusa da uçaktadır şu anda.

selam güzel hamişler !! ensem 2 gündür çook ağrıyor kafamı kaldırıp yukarı doğru bakamıyorum ağrısı üstünüzden uzak başıma vuruyor bunun hamilelikle bir alakası olabilir mi sanki kuyruk sokumumdan bir damar kasılıyor var mı bunun gibi şikayet benzerliği olan merak ettim !!!

canım geçmiş olsun. hamilelikte kuyruk sokumu ağrısı yaygın ama enseyi duymadım. gene de ihtimal dahilinde. göğüsler çok büyüyor etkiliyordur belki.

canım geçmiş olsun. hamilelikte kuyruk sokumu ağrısı yaygın ama enseyi duymadım. gene de ihtimal dahilinde. göğüsler çok büyüyor etkiliyordur belki.

aa olabilir doğru söylüyorsun bu ara çok ders çalışıyorum belki ondan da olabilir !! ama göğüslerden olabilir valla afferrin kız :))) aklıma gelmiyodu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…