2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar kızımı uyuttum işlerimi hallattim eşimide işe gönderdim oğluşumla size oturmaya geldik varmı çayınız kahveniz gerçi zararlı ama bi kereden bişiy olmaz

Hoşgeldin dilse

Bende dün uğraştım o işlerle

Daha doğrusu baktım desem daha doğru olur...

Kayınvalidem bir sürü birşeyler örmüş, onları gösterdi...Battaniye, 2-3 tane yelek, 2-3 tane kazak, patikler, şapkalar vs.vs.

Ben aslında örgü pek sevmem ama gerçekten çok cici olmuşlar ...

Resimlerini çekip göstericem size hemen...

canım aynı durum bendede var inanırmısın kızımın giydikleri ve giyemedikleri o kadar çok alınmışki anneanne ve ben kızıma hepsini giydirememişim bile düşün ama ALLAHTAN herşeyimiz pembe değil bizim yeşil ve turuncu ağırlıklı sadece elbiseler var hiç giydirmediklerim artık onlar klacak ama diğer örgüler felan bununda çok şimdiden teyzesi tabi son aylar bi toplu alışveriş yaparız yinede

ay valla bebek yeni ona da yeni ciciler lazım. Tabi dilseye aldığım gibi çok olmaz ama gene alacağım evde dolu zaten. Ama ışte pantolonlar bıle kız işi of ben hiç 2. Düşünmedigim için oldu bunlar.

tatlım ne güzel hazrlıklar baslamıs artık prensede uygun olanları giydirirsin yakısıklıyada alırsın en güzellerinden

tatlım ne güzel hazrlıklar baslamıs artık prensede uygun olanları giydirirsin yakısıklıyada alırsın en güzellerinden

sağol canım ya. Asıl hazırlık benim haziranda olacak onun dışında evde birşeyler yaptım. Karyola kurmak ve uyku seti almak ilk planın.

aldığın cicilerin resmi nerede canım ??? merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…