İİİyim canımmmm,yemek yedim mayıştım
geçmişi takip edeym dedim ama çok zooooooorrrrrrrr
aa olabilir doğru söylüyorsun bu ara çok ders çalışıyorum belki ondan da olabilir !! ama göğüslerden olabilir valla afferrin kız :))) aklıma gelmiyodu...
ee ama ders çalışıyorsan o da etkiler... habire önüne bak.. ya ben tüm gün omuzdan asmalı çanta taksam ağrıyor:) iyi bir duş al, dik durmaya çalış. geçer inşallah.
selam güzel hamişler !! ensem 2 gündür çook ağrıyor kafamı kaldırıp yukarı doğru bakamıyorum ağrısı üstünüzden uzak başıma vuruyor bunun hamilelikle bir alakası olabilir mi sanki kuyruk sokumumdan bir damar kasılıyor var mı bunun gibi şikayet benzerliği olan merak ettim !!!
ohhsefan olsun :)) magnezyuma başladım canım. 4gündür falan kullanıyorum bakalım işe yarar inşallah.
kızlar hamile pijama mi da göstermedi ya püf eşimde pc neyse artık. Şimdi dilse ile kardeşi için bohçalari açacağız ne giyer ne giymey diye gelen var mi :)
merhaba kızlar :) iyi akşamlar.. ben doğum hakkında biraz fikrinizi almak istedimsezeryanmı normal doğummu düşünüyorsunuz ? benim hala aklımı kurcalıyor epudrual düşünüyorum ama ondanda korkuyorum.. sizde aynı durumdamısınız?? fikirlerinizi paylaşırsanız çook sewincem şimdiden teşekkürler..
sorun yoksa normal.. ama daha erken canım. korkutma kendini. hayırlısı. son ay karar veririz.
Arkadaşlar merhaba bede sıksık giremiyorum hem kpss hem ev hem iş bide bebiş zaman kalmıyor valla. Benim cinsiyeti belli olan annelere bir sorum var. Şu ye tatlıyı .ıkar atlıyı muhabbeti yanlış çıkan varmı? Ben zaten çikolatayı severdm artık dahada düştm. Yokmu kız bebiş bekleyipte tatlıya çok düşen.
merhaba kızlar :) iyi akşamlar.. ben doğum hakkında biraz fikrinizi almak istedimsezeryanmı normal doğummu düşünüyorsunuz ? benim hala aklımı kurcalıyor epudrual düşünüyorum ama ondanda korkuyorum.. sizde aynı durumdamısınız?? fikirlerinizi paylaşırsanız çook sewincem şimdiden teşekkürler..
canım bende açıkçası erken olduğunu düşünüyrm
tabiki tercihim normal doğumdan yana ama gidişat neyi gösterir bilememmm
en iyisi bazı şeyleri zamana bırakmakkk
Kızlar dudaklarım o kadar çok çatladı kiiii
ağzımı açsam neredeyse kanıyacakk
ruj ve lipstick süremiyrm kimyasallar yüzünden ne yapcammm pekiii:44::44::44::44::44:
canım bende açıkçası erken olduğunu düşünüyrm
tabiki tercihim normal doğumdan yana ama gidişat neyi gösterir bilememmm
en iyisi bazı şeyleri zamana bırakmakkk
ben lipstick kullanıyorum cok kötü oluyor
Merhabaaa kızlar
Biz geldik
bu arada biliyomusun senin bebişle benim doğum günü aynı olcak gibi görünüyor..
Canım ya ben rujuda yiyiyrm, lipsticğide
ama kimyasal ya korkuyrm bebişe zarar verir diyeeeeeeeee
hoşgeldinnizzzzzzz
canım valla ben 30 ağustostan önce pırtlatcak gibiyimmm
biraz önde gidiymş benim bebiş
bide kızzz ayın 20sini beklerse çok iiiiii valaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?