merhaba güzel anneleraile hekimliğinden beni 2 nisanda kontrole çağırdılar kalp atışı dinleteceklermiş, tansiyon kilo takibi falan dediler.
İçinizden gidenler oldu mu aile hekimliğine merak ettim doğrusu
Benim aile hekimimin umurunda değil sanırım, kayıt yaptırmış olmama rağmen ne aradılar ne sordular.. Hastane başhekimi akrabamız, dün aradık niye bizle ilgilenmiyo bu hekim dedik.. O da 6.ayında aşıya çağırır dedi.. Şaşırdım.. Çevremdeki çoğu hamileyi 2. ve 3. aylarında çağırıyor halbuki hekimleri! Artı benim okuduğum, öğrendiğim kadarıyla aşı da 4. ve 6. ayda iki kez yapılıyor..
ayy zor bağlandım foruma. explorerdan giremedim. chrome dan girdim sonunda.. ama benden başka kimse yok. genel sorun sanırım.
Benim aile hekimimin umurunda değil sanırım, kayıt yaptırmış olmama rağmen ne aradılar ne sordular.. Hastane başhekimi akrabamız, dün aradık niye bizle ilgilenmiyo bu hekim dedik.. O da 6.ayında aşıya çağırır dedi.. Şaşırdım.. Çevremdeki çoğu hamileyi 2. ve 3. aylarında çağırıyor halbuki hekimleri! Artı benim okuduğum, öğrendiğim kadarıyla aşı da 4. ve 6. ayda iki kez yapılıyor..
bende ancak girdin tatlım ya. Yemek yaptım kuru ve pilav ya cesaret edip yiyemiyorum iyi mi
hamileyken aşımı yapılıyoruz ben bilmiyordum aile hekimlğine kayıtta yaptırmadım daha.e kendi doktorumda hiç aşıdan filan bahsetmedi bana.biz 4 ayı bitirdik.neolcak şimdi ya durmadan bişey çıkıyor
merhaba güzel anneleraile hekimliğinden beni 2 nisanda kontrole çağırdılar kalp atışı dinleteceklermiş, tansiyon kilo takibi falan dediler.
İçinizden gidenler oldu mu aile hekimliğine merak ettim doğrusu
olsun... vakit var daha. 25. haftayı sanırım ama emin değilim. aramadılar beni daha.tetanoz aşısı canım. arat istersen bir. hamilelikte 2doz doğumdan sonra bebişlere 3doz.
sen en yakın zamanda aile hekimliğine gidip kayıt açtır. onlar aşı zamanı telefon açıp çağırıyorlar. başka bir aşı olur.. yarın çocuk doğunca aşıları olacak... şimdiden tanışmak iyidir.
yarın gidip yaptırıyım bari.burasıda olmasa ben bu konularda sınıfta kalırım heralde:)hiçbişey bilmiyorum
yarın gidip yaptırıyım bari.burasıda olmasa ben bu konularda sınıfta kalırım heralde:)hiçbişey bilmiyorum
Kızlarrr bizim cinsiyetimiz değişti..kızmış bebişimiz....doktorumuz yanılmış
biz geldik güzel bir pilatesin arkasından rahatladık oh misler gibi
bizim semtte bir yer bulmuştum pilates vs en güzel özelliği sadece bayanlar çalışıyor falan dilse ile gidecektik gittim katalog aldim konuştum ettim tam o sırada kar yağdı kar gitsin de öyle başlarım dedim peşine de hamile olduğumu öğrendim. Bende istiyorum pilates yapmak ama Doğumdan sonra olacak sanırım e 2 bebe ile ne yapacağım ben rezil olacağım oralarda. Valla şu umutsuz ev kadınlarındaki ceyda duvenci var ya aynısı oldum ya kadınin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?