2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba güzel anneler aile hekimliğinden beni 2 nisanda kontrole çağırdılar kalp atışı dinleteceklermiş, tansiyon kilo takibi falan dediler.
İçinizden gidenler oldu mu aile hekimliğine merak ettim doğrusu

Benim aile hekimimin umurunda değil sanırım, kayıt yaptırmış olmama rağmen ne aradılar ne sordular.. Hastane başhekimi akrabamız, dün aradık niye bizle ilgilenmiyo bu hekim dedik.. O da 6.ayında aşıya çağırır dedi.. Şaşırdım.. Çevremdeki çoğu hamileyi 2. ve 3. aylarında çağırıyor halbuki hekimleri! Artı benim okuduğum, öğrendiğim kadarıyla aşı da 4. ve 6. ayda iki kez yapılıyor..

bende sadece kayıt yaptırmıştım sonrada kimse aramadı şimdi aradılar gelin diye.
ay ben aşıyı 20.hafta civarı diye biliyodum, bana aşı mı yapacaklar acabaaa daha erken değil miii?

ayy zor bağlandım foruma. explorerdan giremedim. chrome dan girdim sonunda.. ama benden başka kimse yok. genel sorun sanırım.

asi için daha erken 24 u falan olur ancak. Ayrıca tabi ben tek doz olacağım çünkü dilse de oldum ben o yüzden tek doz yeter dediler. Son 5 6 yılda asi olduysaniz 1 doz yeterli oluyor. Ama hiç olmadıysaniz 2 doz. Ayrıca asidan korkuyorum deme mathelda gülpembe kuzummm hoşgeldin kurstan mi

hamileyken aşımı yapılıyoruz ben bilmiyordum aile hekimlğine kayıtta yaptırmadım daha.e kendi doktorumda hiç aşıdan filan bahsetmedi bana.biz 4 ayı bitirdik.neolcak şimdi ya durmadan bişey çıkıyor

olsun... vakit var daha. 25. haftayı sanırım ama emin değilim. aramadılar beni daha.tetanoz aşısı canım. arat istersen bir. hamilelikte 2doz doğumdan sonra bebişlere 3doz.

sen en yakın zamanda aile hekimliğine gidip kayıt açtır. onlar aşı zamanı telefon açıp çağırıyorlar. başka bir aşı olur.. yarın çocuk doğunca aşıları olacak... şimdiden tanışmak iyidir.

bende o mantıkla yaptım ama salça çok ağır koktu ama pilav üstü yiyorum yoğurt yedim ama biraz eksi ya dokunur mu ki

merhaba güzel anneler aile hekimliğinden beni 2 nisanda kontrole çağırdılar kalp atışı dinleteceklermiş, tansiyon kilo takibi falan dediler.
İçinizden gidenler oldu mu aile hekimliğine merak ettim doğrusu

ben kayıt yaptırdım. taa mayıs ayına randevu verdiler..

hamilelikte emla kullanan var mı ? nedir bunun prosedürü bilen var mı?.

yarın gidip yaptırıyım bari.burasıda olmasa ben bu konularda sınıfta kalırım heralde:)hiçbişey bilmiyorum

Kızlarrr bizim cinsiyetimiz değişti..kızmış bebişimiz....doktorumuz yanılmış

yarın gidip yaptırıyım bari.burasıda olmasa ben bu konularda sınıfta kalırım heralde:)hiçbişey bilmiyorum

neyse ben kaçar kızlar nette fazla durunca başım ağrıyor tansiyonuma bişeyler oluyor.size iyi sohbetler ...

Kızlarrr bizim cinsiyetimiz değişti..kızmış bebişimiz....doktorumuz yanılmış

aaa ama erken söylenen gerçek olmuyor çoğu zaman hayırlı olsun.kız evlat iyidir hayırlı olsun tatlım ya. E senin bir tane de evde vardı di mi yanlış mi hatırlıyorum ?

biz geldik güzel bir pilatesin arkasından rahatladık oh misler gibi

bizim semtte bir yer bulmuştum pilates vs en güzel özelliği sadece bayanlar çalışıyor falan dilse ile gidecektik gittim katalog aldim konuştum ettim tam o sırada kar yağdı kar gitsin de öyle başlarım dedim peşine de hamile olduğumu öğrendim. Bende istiyorum pilates yapmak ama Doğumdan sonra olacak sanırım e 2 bebe ile ne yapacağım ben rezil olacağım oralarda. Valla şu umutsuz ev kadınlarındaki ceyda duvenci var ya aynısı oldum ya kadınin.

aslında hamilelik pilatesi varsa yaabilirsin canım orda ama dilse ne olcak bazı salonlarda kres var sen spor yaparken cocuguna bakıyorlar ama dogumdan sonrası için bişey diyemicem ceyda da 2 tane daha fazla var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…