bizim semtte bir yer bulmuştum pilates vs en güzel özelliği sadece bayanlar çalışıyor falan dilse ile gidecektik gittim katalog aldim konuştum ettim tam o sırada kar yağdı kar gitsin de öyle başlarım dedim peşine de hamile olduğumu öğrendim. Bende istiyorum pilates yapmak ama Doğumdan sonra olacak sanırım e 2 bebe ile ne yapacağım ben rezil olacağım oralarda. Valla şu umutsuz ev kadınlarındaki ceyda duvenci var ya aynısı oldum ya kadınin.
bizim semtte bir yer bulmuştum pilates vs en güzel özelliği sadece bayanlar çalışıyor falan dilse ile gidecektik gittim katalog aldim konuştum ettim tam o sırada kar yağdı kar gitsin de öyle başlarım dedim peşine de hamile olduğumu öğrendim. Bende istiyorum pilates yapmak ama Doğumdan sonra olacak sanırım e 2 bebe ile ne yapacağım ben rezil olacağım oralarda. Valla şu umutsuz ev kadınlarındaki ceyda duvenci var ya aynısı oldum ya kadınin.
Kızlarrr bizim cinsiyetimiz değişti..kızmış bebişimiz....doktorumuz yanılmış
selam kızlar bende az once geldım doktordan cok sukur cook ıyı bebısımız 7cm i gecmıs bıle kocaman olmus nasıl hareket edıyordu anlatamam ellerını ayaklarınıda gorduk vıp vıplıyordu yavrum benım babmızda gordu sevıncden ıkımızde agladık baya bır kayıpdan sonra bu cok gorduklerımız cok ıyı geldı bıze ıkılı testımızıde verdık sonunda 4 nısanda sonuc alacagız ense kalınlıgını olcmek ıcın doktor 5 dakıka ugrastı cok hareketlı bır bebk olacak dedıallahım sana cok sukurler olsun rabbım ısteyen herkese bu duyguları tattırmayı nasıp etsın
aaa ama erken söylenen gerçek olmuyor çoğu zaman hayırlı olsun.kız evlat iyidir hayırlı olsun tatlım ya. E senin bir tane de evde vardı di mi yanlış mi hatırlıyorum ?
kızlar bizde öğrenmedik gördük resmen bizim çocuk azcık edebsiz galiba kime çektiyse:) bacaklarını açmış bize cinsiyetini gösterdi çok netti .Rabbim herkeze hayırlı evlat nasip etsin.
hayırlı olsun annesi ne peki cinsiyetiniz
yine biz geldik...
gülpembe nasılsın kuzum??
lynne son kararları mıymış? :))) Allah gönlüne göre versin arkadaşım.
ya siz ne kadar sporcu ruhlusunuz ben kös kös oturuyorum :)) simitlerimi büyütüyorum ama ne zaman özenip uzun yürüyüş yapsam kasık ağrımdan dik duramıyorum.
Gözünüz aydın canım, umarım hep böyle iyi haberlerle güldürür yüzünüzü bebişin...
vala iyiyim bugun ayıptır sölemesi nordseeye gittim arkadasımla full doluyum
canım doktorunla görüş yürüyüş yapmak istiyorum ama kasık agrım var de belki sana magnezyum verir
kızlar hamile pijama mi da göstermedi ya püf eşimde pc neyse artık. Şimdi dilse ile kardeşi için bohçalari açacağız ne giyer ne giymey diye gelen var mi :)
kızlar hamile pijama mi da göstermedi ya püf eşimde pc neyse artık. Şimdi dilse ile kardeşi için bohçalari açacağız ne giyer ne giymey diye gelen var mi :)
yaaa ben de görmek istiyorum... resim çeksene pijamayla birlikte yüklersin :))
kızlar hamile pijama mi da göstermedi ya püf eşimde pc neyse artık. şimdi dilse ile kardeşi için bohçalari açacağız ne giyer ne giymey diye gelen var mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?