ben hissediyorum süper bir şey ya onlar da olmasa bu kkadar kolay adapte olamazdım bu bebğe..... erkenden hissettirdi dilseyi geç hissetmiştim ama tam haftasını hatırlamıyorum ben.....masallahhh..ıkıncı bebekde daha erken hıssedılebılıyormus..sahsen ben hıc bısı hıssetmıyorum:)
bana 6 ay bboyunca 3 farklı dr erkek dedi hattaaaa pipiyide gördük :d ama kız doğurdum buna ne dersin...
hadı yaaa....dun banada erkek gıbı dedı pıpı gorunuyor dedı ammaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar, şifayı kaptım vallah....inşallah bebişime bişey olmaz, ben bir şekilde atlatırım allahın izniyle.....allahtan çok öksürmüyorum...arada hapşiriyorum o kada.....çok dikkat edin kendinize kızlar, benim gibi işk güneşte hemen dondurmaları
götürmeyin :2:
bana 6 ay bboyunca 3 farklı dr erkek dedi hattaaaa pipiyide gördükama kız doğurdum buna ne dersin...
slm kızlar, şifayı kaptım vallah....inşallah bebişime bişey olmaz, ben bir şekilde atlatırım allahın izniyle.....allahtan çok öksürmüyorum...arada hapşiriyorum o kada.....çok dikkat edin kendinize kızlar, benim gibi işk güneşte hemen dondurmaları
ahh canım geçmiş olsun..... ya hamilelkte bağışıklık sistemimiz biraz zayıflıyor o yüzden daha fazla dikkat etmek gerek inaşallah çabuk atlatırsın..... kendine dikkat et annesi... merak etme birşey olmaz bebişine.... bende alerjiler var mayısta başlarım hapşurmaya tıksırmaya dilse de zıp zıp oynamıştı katnımda buda oynar....
neeeee !!!!!!!!!! :)))))) ay ciddi olamazsın ya..kız olacağı ne zaman kesinleşti ya da kesinleştimi doğumakadarr
çok saol canım benim, pzar günü hava güzeldi diye aldandık sonra akşam üstüne doğru üşüdüm biraz bir de dondurma yedim ertesi gün boğazlarım ağrıyordu, yutkunurken.....hemen doktora gittim ilerlemeden önlemimi aldım..........boğazdım ve kulağımdan sonra şimdi burnum akıyor sadece inşallah çabucak atlatırım....senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu bu arada, geçmişi okumadım belki yazmışsındır????
ksinleşmedi işte druma gittim kız diyorlar dedim baktı baktı ve erkek görünüyor dedi hiç emin olmadık tabiki gerçi ben hep kız hissedyiordum inatla kız doğuracağım diyordum ama erkek dedikçe dr lar kabullenmiştim ama kız dedikleri anda ben kabullendim valla.... eşim dahil herkes de bir şüphe vardı....
bu aralar canım çok kalorili bir abur cubur çekiyor ... dayanamadım ve yedim dibini görene kadar hem de... daha çekmez inşallah... bebeğe hiç faydası yok boşa dünyanın kalorisi... ne olduğunu demiyom canınız çekmesin diye. ama arada böle şeyler yesek olur dimi kızlar?
bu aralar canım çok kalorili bir abur cubur çekiyor ... dayanamadım ve yedim dibini görene kadar hem de... daha çekmez inşallah... bebeğe hiç faydası yok boşa dünyanın kalorisi... ne olduğunu demiyom canınız çekmesin diye. ama arada böle şeyler yesek olur dimi kızlar?
erkekmiş bakalım değişir mi bilmiyorum malum sütten dilim yandı :) :) sen kendine dikkat et ve bida böle hatalar yapma.....
ne kadar ''arada ' olduğuna bağlı dicem... :)) kontrolü bırakmasan iyi olurr..atıştırmalıkların ve abur cuburun da sağlıklısı olabilir fırınlanmış az tuzlu krakerler wassa'ları falan dene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?