2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hangi müziğin ne etkisi var bebeğe bilmiyorum daa benimki sabah uyandırma alarmı olarak metallica gün içinde nirvana bob dylan R.E.M vs.. dinliyo:) kafam bozuksa farid farjad :) dengesiz olucak yavrum demekki :))))

Ben klasik müzik falan dinlemiyorum ayy beni bayıyor yaa bi zamnsonra ne yalan söyleyim
ben de kuranı kerim dinleyince bbekler,uysal,huzurlu oluyomuş diye duydum...ama ne yazıkki onu da dinlemiyorum.

Kızım dün gece çok hasta oldu dün yatak döşek yattık evde soran eden yok tabi halimizi
o kustu ben kustum raporluydum dün okula gidemedim
bugün iyiyiz o da ben de okula,haydi kzılar okula olduk yani...

bu arada dün gece hiç uyumadık ya ayça ateşlendi falan sabaha
sanki oğlum çok yoruldun annecim der gibi,karnımın tam altına geldi orayı tam bir tümsek yaptı
avcumun içine kıvrılı.Eşimin elini koydum hemen o da hissetti,allahım bütün yorgunluğum gitti dedim,
ilk defa bu kadar net hissettim.

cok geçmiş olsun anne kıza bir daha hasta olmayın inş

bende hissediyorum ama ilk hamilelğim kasıklarımın bi yeri şiş oluyor bende seviyorum sonra gidiyor ama bizim babamız dokunamıyor bişey olur diye banada kızıo cocugu rahatsız etme diye

gecmıs olsun cnm ıkınızede ben hep elım karnımda uyuyorm hıssdyrm harktlrnı esıme dıyrm bak harktleı hıssedılıo dıe o dokunamıo hıc sonra sonra dokunurup dıyıp kacıo

kızlar konun cok dısında ama yarın 15+4 olucam cinsiyet için çağırdı dr sizce bu sefer öğrenebilecekmiyim

cnm dr. Bıde bebgın pozısyonuna baglı burda cogu arkds ogrendı cınsıytnı senn haftalrnda ıns sende ogrenırsın

inşallah cok heyecan yapıyorum bu sefer öğrenirim çikolata yememi söyledi bakalım tatlı yiyincede cok harekettten göremicek bu sefer :)

kızlar konun cok dısında ama yarın 15+4 olucam cinsiyet için çağırdı dr sizce bu sefer öğrenebilecekmiyim

canım ben 12. ayda öğrendim oğluşumu ama belli olmuo tabi keretalar göstermeyebilio benim çok erken belli oldu bakalım bi daha ki gidişimizde dr yine aynı fikirde mi olacak

kuzular ben geri geldim :) ayyy midem yanıyor diilse ile birer bardak pekmez içtik ıyggggggggg anne karnındaki bbeğe müzik dinletmek gerçekten çok iyi.... bende dilsede de yaptım bunda da yapıyorum başladım yani...
ayrıca mommy tatlım çok geçmiş olsun yaaa sana da kızına da.... ve bebekine de maşallah.... bende nerdeyse 1.5 2 haftadır hissedyiorum bebekimi hele sabah öyle kıvrılıyor içimde bir tümsek oluor dilsede sevdi babası da.....

canım ben 12. ayda öğrendim oğluşumu ama belli olmuo tabi keretalar göstermeyebilio benim çok erken belli oldu bakalım bi daha ki gidişimizde dr yine aynı fikirde mi olacak

12.haftada banada söylediler ama ben ne bileyim net ve kesin bi sonuc istediğim için bekledim bakalım yarın öğrenirsem yazarım hemen:)dua edin öğreneyim rüyalarla kafayı bozmak üzereyim yoksa

inşallah cok heyecan yapıyorum bu sefer öğrenirim çikolata yememi söyledi bakalım tatlı yiyincede cok harekettten göremicek bu sefer :)

evet tatlı yyn dıyolar genelde ıns gorursun cnm ben hala ogrenmdm 19.haftamda anca ögrenıcem ıns

cinsiyet için acele etmeyin bana 13+5 de erkek dediler ama dr kesinlikle eminim dediği halde bana ''neden''olduğu göstermeden içim rahat etmiyor..

illa bana o plazmada bak burası cinsel organı diyecek..şimdi hafta sonunu bekliyorum..ha erkek bebekte pek yanılma olmaz diyorlar dr da erkek dedi ama bakalım :))

bana 6 ay bboyunca 3 farklı dr erkek dedi hattaaaa pipiyide gördük ama kız doğurdum buna ne dersin...

masallahhh..ıkıncı bebekde daha erken hıssedılebılıyormus..sahsen ben hıc bısı hıssetmıyorum:)

banada erkek ve cok erken bir zamanda söylediği için inanamadım zaten %70 dedi ama 12 haftalık bi bebeğe %70 demesi cokta tecrübeli göstermez o dru hadi bakalım hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…