ben de hem pcde hemde telde kayıtlı yürüyüşlerde kulaklıkdan dinliyorum evet dogduklarında anne karnında ne duyuyorsa onunla daha rahat uyuyor ruhsal olarak geliştiyormus bebeği zeka ile alakası yok diyorlar ama bilemedim
ben bir sitede okumuştum yapılan bir deneyde klasik müzik dinleyen annlerin bebekleri dinlemeyenlere göre beyin sinyalleri doğdu andan itibaren daha yüksek oluyormuş... eee ruhsal rahatlamada cabası tabi
bende sen gibi okudum herkes söyledi dinle diye zeka ve ruhsal acıdan bi doktor var meshur oda öle bir şey olmadıgını söyledi :26:
hangi müziğin ne etkisi var bebeğe bilmiyorum daa benimki sabah uyandırma alarmı olarak metallica gün içinde nirvana bob dylan R.E.M vs.. dinliyo:) kafam bozuksa farid farjad :) dengesiz olucak yavrum demekki :))))
Ben klasik müzik falan dinlemiyorum ayy beni bayıyor yaa bi zamnsonra ne yalan söyleyim
ben de kuranı kerim dinleyince bbekler,uysal,huzurlu oluyomuş diye duydum...ama ne yazıkki onu da dinlemiyorum.
Kızım dün gece çok hasta oldu dün yatak döşek yattık evde soran eden yok tabi halimizi
o kustu ben kustum raporluydum dün okula gidemedim
bugün iyiyiz o da ben de okula,haydi kzılar okula olduk yani...
bu arada dün gece hiç uyumadık ya ayça ateşlendi falan sabaha
sanki oğlum çok yoruldun annecim der gibi,karnımın tam altına geldi orayı tam bir tümsek yaptı
avcumun içine kıvrılı.Eşimin elini koydum hemen o da hissetti,allahım bütün yorgunluğum gitti dedim,
ilk defa bu kadar net hissettim.
ben klasik müzik falan dinlemiyorum ayy beni bayıyor yaa bi zamnsonra ne yalan söyleyim
Ben de kuranı kerim dinleyince bbekler,uysal,huzurlu oluyomuş diye duydum...ama ne yazıkki onu da dinlemiyorum.
Kızım dün gece çok hasta oldu dün yatak döşek yattık evde soran eden yok tabi halimizi
O kustu ben kustum raporluydum dün okula gidemedim
bugün iyiyiz o da ben de okula,haydi kzılar okula olduk yani...
Bu arada dün gece hiç uyumadık ya ayça ateşlendi falan sabaha
sanki oğlum çok yoruldun annecim der gibi,karnımın tam altına geldi orayı tam bir tümsek yaptı
avcumun içine kıvrılı.eşimin elini koydum hemen o da hissetti,allahım bütün yorgunluğum gitti dedim,
ilk defa bu kadar net hissettim.
kızlar konun cok dısında ama yarın 15+4 olucam cinsiyet için çağırdı dr sizce bu sefer öğrenebilecekmiyim
cnm dr. Bıde bebgın pozısyonuna baglı burda cogu arkds ogrendı cınsıytnı senn haftalrnda ıns sende ogrenırsın
kızlar konun cok dısında ama yarın 15+4 olucam cinsiyet için çağırdı dr sizce bu sefer öğrenebilecekmiyim
canım ben 12. ayda öğrendim oğluşumu ama belli olmuo tabi keretalar göstermeyebilio benim çok erken belli oldu bakalım bi daha ki gidişimizde dr yine aynı fikirde mi olacak
inşallah cok heyecan yapıyorum bu sefer öğrenirim çikolata yememi söyledi bakalım tatlı yiyincede cok harekettten göremicek bu sefer :)
evet tatlı yyn dıyolar genelde ıns gorursun cnm ben hala ogrenmdm 19.haftamda anca ögrenıcem ıns
cinsiyet için acele etmeyin bana 13+5 de erkek dediler ama dr kesinlikle eminim dediği halde bana ''neden''olduğu göstermeden içim rahat etmiyor..
illa bana o plazmada bak burası cinsel organı diyecek..şimdi hafta sonunu bekliyorum..ha erkek bebekte pek yanılma olmaz diyorlar dr da erkek dedi ama bakalım :))
kuzular ben geri geldim :) ayyy midem yanıyor diilse ile birer bardak pekmez içtik ıygggggggggAnne karnındaki bbeğe müzik dinletmek gerçekten çok iyi.... Bende dilsede de yaptım bunda da yapıyorum başladım yani...
Ayrıca mommy tatlım çok geçmiş olsun yaaa sana da kızına da.... Ve bebekine de maşallah.... Bende nerdeyse 1.5 2 haftadır hissedyiorum bebekimi hele sabah öyle kıvrılıyor içimde bir tümsek oluor dilsede sevdi babası da.....
cinsiyet için acele etmeyin bana 13+5 de erkek dediler ama dr kesinlikle eminim dediği halde bana ''neden''olduğu göstermeden içim rahat etmiyor..
illa bana o plazmada bak burası cinsel organı diyecek..şimdi hafta sonunu bekliyorum..ha erkek bebekte pek yanılma olmaz diyorlar dr da erkek dedi ama bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?