valla cnm ne zamandır aklımda ama ıstee bır turlu fırsat bulamadım..aksam evde halledeyım olur muu guzellıkk:)benımde kocaman oldu ammaaaa
gülpembe hoşgeldin, şeyi şeyetmediler hala.
ben dayanamdım dilse ve bana hamburger söyledim :) :) tabiki onunkinide ben yicem..... o patates ve portakal suyunu götürecek..... bendeeee hamburgerleri.... canım hiç kuru pilav istemiyor.... dün 3 tabak yedim yetti vallla.... gece de eşim gelirken aradım dedim senin köfteciden köfte alsana bana :) adam eşimin tanıdığı.... vallla kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum bakalım ama nereye gidiyor mechull
ben dayanamdım dilse ve bana hamburger söyledim :) :) tabiki onunkinide ben yicem..... o patates ve portakal suyunu götürecek..... bendeeee hamburgerleri.... canım hiç kuru pilav istemiyor.... dün 3 tabak yedim yetti vallla.... gece de eşim gelirken aradım dedim senin köfteciden köfte alsana bana :) adam eşimin tanıdığı.... vallla kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum bakalım ama nereye gidiyor mechull
valla cnm ne zamandır aklımda ama ıstee bır turlu fırsat bulamadım..aksam evde halledeyım olur muu guzellıkk:)benımde kocaman oldu ammaaaa
göreceğiz o kocamanı hahahha
yarasınnnnnn duble anneyeee bısıcık olmazzzzz
gorursunnnn hııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhh
dilsede de çok yedim bir oturuşta bir tepsi börek bir tencere çorba yada 2 tabak mantı yediğimi bilirim ama doğura doğuara 2.5 klo doğurdum gerçi 1 ay önce doğurdum ama belki bu sefer tombul tombul doğururum..... ayyyyyyyyyyy yerim onu..... gerçi o pipiden çok çekeceğim kız dilse bile az işemedi üstüme ağzıma.... bu beni mahvedecek.....o işer ben ısırık atarım ahhahah eşimi sinir ediyorum böyle diyerek ne var ya anasıyım dilsenin poposunu az ısırmadım....
senin hııııııııııııııııııııııhıııııııııııııııııııııııı nı sevsinler
gülpembe hoşgeldin, şeyi şeyetmediler hala.
selam tatlı anneler, ben de biraz ev işi sonra da evimin önüne kurulan pazara gitttim, çook yararlı şeyler aldım bebişim için onları yiyip büyüteceğim çokoprensimi inşallah :)))))))
ecrinin gelmesini bekle kuzum o seyi o halledecek
ahahha gülpembe düşündüğüm şey mi tatlım ahahaha
bak bunu ıyı yapıyorsun kım ne derse desın ben pazarları ayrı bır sevıyoreum cunlu taze ve organık urunler bulabılıyorum ve cok cok hosuma gıdıyor....cokoprensss derken senınkı de mı erkekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?