kesinlikle katılıyorum en güzel şeyler pazarda ve bizim pazarda gerçekten kaliteli ürünler oluyor azcık pahalı ama olsun, marketlerdekiler fos yani
evet tatlım erkek demişti çok minikti daha o zaman bakalım 2 nisanda randevum var tekrar onaylarsa daha net inanacağım...
turamit öyle bir anlatıoki anla anlayabilirsen ama bak senden çaktım davayı .
kesinlikle katılıyorum en güzel şeyler pazarda ve bizim pazarda gerçekten kaliteli ürünler oluyor azcık pahalı ama olsun, marketlerdekiler fos yani
evet tatlım erkek demişti çok minikti daha o zaman bakalım 2 nisanda randevum var tekrar onaylarsa daha net inanacağım...
pazarım yok benim ühühühü halbuki ne sevetim pzar aalışverişini
tabıkıde markette satılanlar hep hormonlu kııı bende pazarcıyımhayırlısı olur arkadasım ınsallahh yaaa bı erkek annesı daha suan basa bas gıdıyor erkekler kızlar:)allah gonlune gore versın saglıklı hayırlı..bu arada fotolarına baktım sızde bırbırınıze cok yakısmmıssınız
Sağol güzelim hepimizin gönlüne göre olsun inşallah, bu arada fotolar için söylediklerine de teşekkür ederim sen de çok hoşsun, ben eylül annelerinden çirkin göremedim daha maaşallah herkez pek güzel, bebişler de bize benzesin :))))))))))))))
adı artık o sey eee senle ben bikere deneyim kazandık daha dermiyim o seyin adını burda anchusa kandırsak gelince
hainnn misin kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) yazık kız onu da mı kovsunlar ben gibikandırcaksak başkasını kandıralım ( bende az hain değilim )
yok kız turamite özel msj attım hadi gel sende katıl o özel seye diye anchusa da öle yaparız
haaaaaaaaaaaaa anladım tabi canım onuda şeye şey edelim :) :) ama o sıcak bakmıyor..... stemiyor yani açık açık söyledi....sen kaçırmışsın demeki....
Slm herkeze dr dan geldik ultrs girmeden babam cikolta aldi yiyemedim hemen girdim drum aleti karnima koydugu an benim pasam bas ustu durmusacmis bacaklarini oda bizi bekliyo gosterimde kurtulayim malzemelerime bakin der gibi bogachan geliyo
oy masallah canım ya bogachanaçikolataya gerek kalmamıs
Hayirli olsunsanirim cinsiyet olayi 16/17 den once ogrenilmiyor:)
Slm herkeze dr dan geldik ultrs girmeden babam cikolta aldi yiyemedim hemen girdim drum aleti karnima koydugu an benim pasam bas ustu durmusacmis bacaklarini oda bizi bekliyo gosterimde kurtulayim malzemelerime bakin der gibi bogachan geliyo
oy masallah canım ya bogachanaçikolataya gerek kalmamıs
benim değil aybüke arkadasımız ögrenmiş cinsiyeti dediğin gibi 16/17den önce ögrenilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?