2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Dun kasiklarimda batma oldu saga sola yatamadim acidan belimde agri icten ice yanma oldu ilk defa sizede oluyormu

dün benim kasıklarım çok şiddetli ağrıdı nerdeyse ağrı kesici içicek duruma gelmiştim.ikigündürde batma değilde nasıl tarif ediyim yatarken sağıma soluma rahat dönemiyorum yataktan kalkarkende eşim sırtımdan destek vererek kaldırıyor beni.hareketlerim kısıtlanmaya başladı yani

Dun kasiklarimda batma oldu saga sola yatamadim acidan belimde agri icten ice yanma oldu ilk defa sizede oluyormu

çok ayakta kaldıysam olyor endişelenme dinlen hemen vucut uyarısı olarak algılıyorumben bu agrıları hemen dinlenmeye geçiyorum

Abimin 2 oglu var simdi bitanede bize geliyo oglan aybukem tek kaldi hefkez aybuke sultan diyo tek kiz diye prenses prensesligini korudu yada bilsemki kesin kiz olcak 3 uyu yaparim

elektirk gitti yeni geldi kar yağıyor burda

Yemek dusunmekten kimseyi gozun gormuyo dilsecim yaa, bi hosgeldin yok mu bize:) tabii borekler durumler hamburgerler daha cekici diimi afiyet olsun
aşk olsun bir daha yapmam yemek muhabbeti hıhhhhhhhhhh
yo kacırmadım biliyorum sıcak bakmadıgını resimlerden dolayı istemiyor ama ben kimsenin resmini göremiyorum benimkiler gizli mesela
hımmm benimde gizli dimi benim fotoları görüyormusun???
Slm herkeze dr dan geldik ultrs girmeden babam cikolta aldi yiyemedim hemen girdim drum aleti karnima koydugu an benim pasam bas ustu durmusacmis bacaklarini oda bizi bekliyo gosterimde kurtulayim malzemelerime bakin der gibi bogachan geliyo
maşallah onaaaaaaaaaaaaaa

Ben yeni geldim ama dilsenin yemek muhabbetlerinin arasina kaynadim o yuzden her buldugum yere yaziyorum:) hatirlanmak adina:))
iyi iyi anladık bir daha muhabbet etmeyeceğim
maşallah onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla hiç kız ismi düşünmedim ben

ha kızlar ben zaten dikkat ediyordumda bugün doktor özellikle belirtti artık sırtüstü yatmak yok ya sağına yada soluna yat dedi.birde geçen duymuştum sağa sola dönerken yataktan kalkarken vs ani hareketler etmeyin.hareketlerimiz artık daha yavaş daha özenli olmalı.ani harekette çocuğun kordonu boynuna dolanıp boğabiliyor.bi tanıdık 7 aylık bebeğini bu yüzden kaybetti.telefon çalınca yataktan aniden dönüş yapıp hızlı kalkıyor.boşverin kapıdakide telefondakide biraz beklesin.

Abimin 2 oglu var simdi bitanede bize geliyo oglan aybukem tek kaldi hefkez aybuke sultan diyo tek kiz diye prenses prensesligini korudu yada bilsemki kesin kiz olcak 3 uyu yaparim

aynı kafadayız kız bende bende bende ama ben yapacağım 3 ü eşim duymasın

Aynen sen tam tarif ettin dun hatta arada sirada oluyo kizibazen zor wc goturuyorum sanki 8 9 aylikmis agirlasmisim gjbi

senin ki alalen ortada dermişim yok 2 resmini gördüm okadar

sagada yatabiliriz dimi sola hiç yatamıyorum da ben o kordon dolanması Allah göstermesin yazdıysa bozsun

öle bir şey olursa nasıl anlarız ki :26:

ya bel sırt ağrısı normal ama bu kadarı fazla ya.... şimdi böyleysen doğuma yakın ne oalcaksın... bol bol yürüyüş yapmalısın mg verdimi dr un....

sagada yatabiliriz dimi sola hiç yatamıyorum da ben o kordon dolanması Allah göstermesin yazdıysa bozsun

benim görümcemin ilk hamileliği idi ve ebbek kordona dolanmış ve doğuma az bir süre kala bir daha dolanmış düşün kordon boynunda kat yapmış artık mecbur sezeryan oldu zaten epidural istiyordu.... neyse artık takdiri ilahi ama bak kordon dolandı diye ille birşey olacak diye bir şey yok.... öldürmeyen allah öldürmez diye boşuna dememişler.... ay çıkarın şu olumsuz düşünceleri kafanızdan valla bak ben rahatsız oluyorum tecrübeli olmama rağmen....

canım hatırlatman iii oldu.....
bende o kadar çok ani hareket yapıyrm kiii daha sonra belli bi sürekasıklarım ağrıyooo

Aynen sen tam tarif ettin dun hatta arada sirada oluyo kizibazen zor wc goturuyorum sanki 8 9 aylikmis agirlasmisim gjbi

o zaman yormuşsun sen kendini bide bebişin büyümüş canım.ben cuma ve cumartesi günü temizlik yaptım pazar günü eşimle dışarı çıktım gezdim ordan kayınvalidemleri ziyaret edelim dedim.oda biz ordayken yemekli misafir geldi.yemek yap sofra bulaşık derken ağrı bi girdi.bugün yeni topluyorum kendimi.bide buna bebişlerin büyümesi ekleniyor normal. sen istirahat etmene bak.

tama daha yok söz 1 2 3 tıp

Aybukemin bazasindaki ozel bebeklik kiyafetlerini ayiricam geri kalanini gorumceme vericem citcitli bidylerde sarj yesil turuncu rdnkler vardi onlarida ayiririm haftaya cok isim var aybukede karustifmaya bahilir gundogdu onada ag bdn bu karnimdaki.iyer bitirimrim ay ben cok sevdim bu pasami kipir kipir simdi donuyo

canım aslında bende burda olumsuz şeyler okumaktan hoşlanmıyorum ama bir çoğumuzun daha ilk gebeliği ve birsürü şeyi yeni öğreniyoruz bunlar önemli ve sadece dikkat etmek bile yeterli

tabiki sağa ve sola dedi doktor.en rahat şekilde sağa yatmak.çünkü solda iki tane toplar damar var sola yatınca onlar baskı altında kalıp bizi rahatsız edebiliyor o yüzden sağ en çok rahat edilen pozisyon.bebek bile bu yüzden genelde sağa doğru yatarmış.sola baskı yapıp anneyi rahatsız etmemek için.duymadınmı hiç mide rahatsızlıklarında bile bu yüzden hep sağa yatın der doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…