Zaten ultrason acilir acilmaz annem gordu pipiyi snr drsoyledi ben yatiyorum aybukede bacagima sariliyo dr bisi yapicak diye 4 sene oncede seni burdan goruyorduk diyo bebek gayet iyiymis tam 17+0 mis
Slm kızlar biz geldikkk
umarım çok bişey kaçırmadık kızımla
geçmişi okumaya çalışıcam
biz iyiyiz teyzeleri
umarız sizde iyisinizdirrrr
AYBÜKEM Boğaçhan ımız hoşgeldiiiiiiiiii
Ben yeni geldim ama dilsenin yemek muhabbetlerinin arasina kaynadimo yuzden her buldugum yere yaziyorum:) hatirlanmak adina:))
Slm herkeze dr dan geldik ultrs girmeden babam cikolta aldi yiyemedim hemen girdim drum aleti karnima koydugu an benim pasam bas ustu durmusacmis bacaklarini oda bizi bekliyo gosterimde kurtulayim malzemelerime bakin der gibi bogachan geliyo
yavrum demiştir ne yapıyorlar anneme 1 hafta önden mi gidiyor
Evet cnm aman saglikli olsunlarda onden geri farketmez kocis inanmadi dra verdim drda gozunaydin oglun oldu deyip kahkayi basti buarada 3 lu test te yaptirdi cumartesi sonucunu alicam
Ben yeni geldim ama dilsenin yemek muhabbetlerinin arasina kaynadimo yuzden her buldugum yere yaziyorum:) hatirlanmak adina:))
Tskler teyzesi benim pasam edepsiz biraz bacaklari acik vaziyette bdkliyodu bizi
aybükem oğluşun hayırlı olsun canım bende şimdi geldim doktordan.ben ultrasona girmeden önce çikolata yedim keşke yemeseydim.ultrasonda saniye durmadı yerinde bide kordonunu almış iki bacak arasına.doktor kesin bişey söyleyemedi ama yüzde atmış kız dedi.birde işiniz zor bununla çok yaramaz dedi.üçlü taramamızıda yaptırdık haftaya belli olacak.ayrıntılı ultrason randevumuzuda aldık 1 ay sonraya.
Hoşgeldinnnnn
Edepsizzzzzzzyerim ben onuuuuu,ne güzel annesini fazla merakta bırakmamış açmış göstermiş sonnoktayı koymuş paşaaaa
bizimde bi önceki randevuda %80 kız demişti
ertesi hafta tekrar gidicez cinsiyet için kızımla konuşuyrm:Annecim bacaklarını aç hiç utanma tamam mı ben ,baban ve doktor teyzen olucak sadece demiştimm
eşekk bi gittik yaymış kendiniii oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh açmış minik bacaklarını dr. güldü ve bu sefer %100 kız dedi güldüüü
bizim yaramazlar annelerini çoooooooooook seviyoooooo yaaaaaaaaaaaaa
kızlar bende şimdi geldim ultrasonda tam göstermedi çok yaramazmış saniye durmadı kordonunuda almış iki bacak arasına bırakmıyor.ama doktor yüzde 60 kız diyor haftaya tekrar bakıcak.ama ben hep erkek bekliyordum.kız ismi hiç düşünmedim.güzel kız ismi önerilerinizi bekliyorum
aybükem oğluşun hayırlı olsun canım bende şimdi geldim doktordan.ben ultrasona girmeden önce çikolata yedim keşke yemeseydim.ultrasonda saniye durmadı yerinde bide kordonunu almış iki bacak arasına.doktor kesin bişey söyleyemedi ama yüzde atmış kız dedi.birde işiniz zor bununla çok yaramaz dedi.üçlü taramamızıda yaptırdık haftaya belli olacak.ayrıntılı ultrason randevumuzuda aldık 1 ay sonraya.
kızlar bende şimdi geldim ultrasonda tam göstermedi çok yaramazmış saniye durmadı kordonunuda almış iki bacak arasına bırakmıyor.ama doktor yüzde 60 kız diyor haftaya tekrar bakıcak.ama ben hep erkek bekliyordum.kız ismi hiç düşünmedim.güzel kız ismi önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?